🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 253
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Надявам се в пилотния епизод да ни ги представят отново,аз така във ФБ не мога да добия представа.
Инак-да.Като че повечето са с неуспешен каст от други риалитита,няма лошо де.

Niya,няма как да се развява с идола на шията си,той трябва да го крие.

# 421
  • Другата България
Скрит текст:
След като разгледах участниците една от тях ми направи впечатление с фамилията си, която е същата като на Мартина от "Фермата". След проверка стигнах до заключението, че май двете са сестри или поне имат някаква роднинска връзка.
А, не.
Само това не, не намирам визуална прилика.
Оффф, не знам къде си проверила, ама дано не ти е вярно инфото.
Къде попадна на тази информация?

Иначе за Зоран....ама кажете "Под прикритие", де, старост нерадост.....знам кой е този персонаж.

# 422
Скрит текст:
След като разгледах участниците една от тях ми направи впечатление с фамилията си, която е същата като на Мартина от "Фермата". След проверка стигнах до заключението, че май двете са сестри или поне имат някаква роднинска връзка.
А, не.
Само това не, не намирам визуална прилика.
Оффф, не знам къде си проверила, ама дано не ти е вярно инфото.
Къде попадна на тази информация?

Иначе за Зоран....ама кажете "Под прикритие", де, старост нерадост.....знам кой е този персонаж.
Когато видях, че ще участва ми се стори позната и че преди съм я виждала някъде, затова реших да проверя в инстаграм и двете се следят.

# 423
Сестри са наистина. Ето обща снимка, има и хаштаг sisters
https://www.instagram.com/p/BuYUGOxhto5/

# 424
  • Другата България
Ееееее, аман.
Наистина аман.

# 425
В Сървайвър няма такова правило. Не е задължително да криеш, че си намерил/притежаваш идол. Въпрос на стратегия и предпочитания от страна на играча.

Иначе и аз не смятам, че е с идол на снимката.

# 426
Скрит текст:
Това имах предвид, като писах, че има познати фамилии... Както и в темата за Фермата постоянно споменавах - има си контингент, който се явява по всички риалитита, все някога им идва реда и ги взимат, а най-нахалните най-първи. На Мартина Чанева мъжът и пък е оператор в някоя телевизия... Коя ли?! Та Чаневи съвсееем случайно са попаднали в каста...

# 427
  • София
В Сървайвър няма такова правило. Не е задължително да криеш, че си намерил/притежаваш идол. Въпрос на стратегия и предпочитания от страна на играча.

Иначе и аз не смятам, че е с идол на снимката.
То правило няма,но сме гледали как намират идола и го крият,а останалите продължават да го търсят-идейно е Simple Smile
Също не помня кой сезон беше си имаше кражба на намерен идол.

# 428
Аз не виждам нищо от Анджелина... За мен има повече прилика с Мила Кунис
https://s.rozali.com/p/m/i/mila-kunis-(19)-39618-500x0.jpg

https://www.instagram.com/ivanamikova_ifbb/?hl=bg
Е, да, на тази снимка прилича повече на Хилда Казасян отколкото на Мила Кунис.

# 429
  • Sofia
Офф,и аз съм "аман".
На едната сестра ѝ,на другия гаджето,Джаферович и той на всяка манджа мерудия и капацитет по всичко...Angry

# 430
  • София
Надявам се в пилотния епизод да ни ги представят отново,аз така във ФБ не мога да добия представа.
Инак-да.Като че повечето са с неуспешен каст от други риалитита,няма лошо де.

И мен ме съмнява така да се издаде, но все пак повечето и в американското си ги слагат за малко, ходят, показват го на камерата, така че чисто теоритично е възможно. Долната част е същата като в някои сезони.

За мен най-важното е да има истински фенове на играта, които да знаят как да го използват идола и да има готини blindside.

# 431
Да разбирам ли, че Мила е "Ана-Марията" на Сървайвър?

# 432
  • София
Ако имаш предвид, че ще е слаба като нея, съмнявам се. Тя спортува наистина, силна е физически. Очаквам да се задържи.

Обикновено първо гонят най-слабите жени, после се усещат, че напредват и почват по-силни мъже. Така че има всички шансове да мине по-напред. Всичко зависи дали ще избере правилен лагер и стратегии.

# 433
Ивана Микова (Анджелината) и Ивайло Крушарски (футболният вратар) са били заедно в Дарик радио по повод инициатива, която организират: https://www.youtube.com/watch?v=yf9TwHOsSQE&ab_channel=DarikPlus

В движение повече прилича на Анджелина, не е само в устните.
Симпатична е.
Разгледах ѝ фейсбука и ми се струва, че са се гаджосали.

EDIT: Не само ми се струва, а е факт. Тя е зодия Везни, ако почваме статистика Simple Smile .
https://www.facebook.com/photo/?fbid=245498590844955&set=ecnf.100061544462471

Тя е на 43 в предаването, той - на 28.

# 434
  • София
Не.Анна-Мария е само една! Simple Smile
Мацката е доста екстремна,мисля че дори участва в максимала,пък и със Сами до нея-нищо общо с Анка.

Общи условия

Активация на акаунт