🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 786
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
Реших да си направя маратон на сезоните на оригиналната продукция и се сблъсках с информацията, че ако участник е хванат в това да прави далавери го замразяват, ако стигне до финалния съвет и другите участници нямат право да гласуват за него. Ако и в нашия формат беше така Джаферович и половината каст от сезона му нямаха шанс за победа.

La Catrala точно защото нямаш шанс за битка в самата игра са имплементирани идеи като да си търсиш амулети за неприкосновенност, които те спасяват от изгонване, но те трябва да са изиграни точно преди да се прочетат гласовете. По този начин от стратегическа гледна точка, много лесно могат да се разрушат коалиции, защото в един момент трябва да се гонят помежду си. В Сървайвър всяка една битка е на живот и смърт, защото не знаеш, какво може да те очаква и когато спечелиш предимство индивидуално или на отбора наистина си струва. Не безмислените предимства и грошове на "Игри на волята".

# 136

Доколкото си спомням Сири цитираше майка си: "Не можеш винаги да победиш с тези" и посочи бюста си, но винаги можеш с това и се почука с пръст по главата.

С една дума - Сървайвър не е олимпиада. Далеч не всеки път побеждава някой силен. Побеждавали са и хора, които са абсолютно слабосилни, но някак са успели да се справят с конкуренцията на силни и добре мотивирани хора.
А това с мазненето меко казано не се отнася за Сървайвър.

Бицепса си посочи Сири. Защото с акъл успя да надхитри физическата сила.
Ерик обра де що имаше имунитети, от финала го деляха само още две битки. Но Сири измисли плана, разбърка му главата и го убеди, че не се ли откаже от имунитета си, никой няма да гласува за него. И момчето поддаде. Мускули имаше, ама не му стигнаха за финал.

Коалициите в Сървайвър са интересно нещо. Защото винаги има някой, който е на дъното на коалицията. Забавното става, когато този, който е на дъното, осъзнае това и предприеме ход, за да се измъкне от там.

# 137
  • Русе

Доколкото си спомням Сири цитираше майка си: "Не можеш винаги да победиш с тези" и посочи бюста си, но винаги можеш с това и се почука с пръст по главата.

С една дума - Сървайвър не е олимпиада. Далеч не всеки път побеждава някой силен. Побеждавали са и хора, които са абсолютно слабосилни, но някак са успели да се справят с конкуренцията на силни и добре мотивирани хора.
А това с мазненето меко казано не се отнася за Сървайвър.

Бицепса си посочи Сири. Защото с акъл успя да надхитри физическата сила.

Ми бицепсът явно е бил точно до бюста и не съм видяла какво точно сочи Simple Smile
Във всеки случай Сири е един от най-знаменитите играчи в Сървайвър. Всички бяха наясно, че стигне ли до финалната тройка ще бие.

# 138
Здравейте,

Извинете, но къде ги гледате тези неща? Аз съм фен, но от скоро и ми се иска да гледам и старите сезони на БГ предаването, особено 3ти с Ники Мартинов.

Благодаря предварително!

# 139
Имаше качени епизоди от нашия Сървайвър в youtube.

# 140
  • София
Здравейте,

Извинете, но къде ги гледате тези неща? Аз съм фен, но от скоро и ми се иска да гледам и старите сезони на БГ предаването, особено 3ти с Ники Мартинов.

Благодаря предварително!

Къде може да се гледат старите сезони съм посочил в първия си и основен пост като начало на темата.
Ето пак:
--> Видео (всички епизоди от първите 4 сезона) <--

--> Видео (всички епизоди от сезон 5 в Камбоджа) <--

# 141
Есенцията на Сървайвър с цитат на Карамазов от последния сезон

Свитък на древните кхмери :

"Ще кажеш ли на тигъра, че е жесток
или на змията, че е подла.
Тяхна ли е вината, че са тигър и змия ?
Светът е джунгла, в която живеят диви зверове.
Има хора тигри, хора змии, хора агънца, хора мишки.
Тигрите изяждат агънцатата, а змиите мишките.
Горко на наивните и доверчивите. "

# 142
Благодаря, Diavolo, нещо не съм догледала. Веднага започвам със сезон 3 и да го видим този Ники.

За да не е off topic - на мен ми хареса как игра Ваня в последния сезон (само него реално съм гледала по ТВ) и ако се появи хитър участник като него в този сезон и ако, дай боже е с една идея по-добър в игрите, изцяло ще го подкрепям. Сега не ми харесва, че само дето, като си пусна чешмата и оттам не се появява Джаферович, но това няма общо с играта му в Сървайвър.

# 143
За мен лично играчът на сезона в Камбоджа беше Йори като цялостно представяне. Ще отлича и Занев с победите му на арената. Ваня беше просто консуматор за мен. С което не подлагам на съмнение победата му.

Но се надявам скоро да няма отново сезон с хора, които вече са били част от Сървайвър и се познават предварително.

# 144
  • София
Че тя Жени колко пъти официално се виждаше с него онлайн.. Добре,че му сдъвка стратегията.
Той само консумираше-както се изрази Бенгън-буквално и преносно.
Но пък сега е бил включен като консултант и вече е по-обигран.Та се надявам да следи да не се побългарят Simple Smile много нещата,а да станем свидетели на качествен продукт.

# 145
  • София
🙂

# 146
  • София
Аз явно съм от малкото фенове на Сървайвър, харесващи Ваня Джаферович. Relieved Моят любим победител в предаването е Георги Костадинов, така че не знам какво говори това за мен. Smile

# 147
Аз харесвах Финдо и Светла Димитрова. Като най-неприятен участник, си спомням Ива Пранджева.

# 148
  • София
На мен пък може би Дренски ми е фаворитът. Като цяло повечето жени, участнички в риалита, не ги харесвам, даже  на финал винаги съм за някой мъж. 🤣

# 149
  • София
Ваня най-накрая официално се разкри като част от екипа на предстоящия нов сезон.
Обещава нещо голямо. Пък да видим... 🙂

Общи условия

Активация на акаунт