🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 792
  • 465
  •   1
Отговори
# 270
  • London
Е тук ми разяснявате достатъчно....вие сте написали, че човек с дефицити на име Кехайов....да разбирам някакъв тотален лумпен печели шоуто щото се правел на умряла лисица....Еми с такова интро как да съм ентусиазирана.Joy Както и да е няма драма....раздвижваме просто темата. 😉

# 271
  • Велико Търново
La Catrala, ти на всяка страница се отказваш и после пак продължаваш да четеш и да питаш. Ами това не е отказване. Просто докато не видиш и не си решиш окончателно, поне не се заричай.
В този сезон ще има за първи път нещо, което досега в българския Сървайвър май го е нямало. То затова и подзаглавието на сезона е такова - "Скритият идол". Така че от тази гледна точка все пак има промяна. Не знам точно в какво се състои, тъй като не съм гледала чуждите издания. На предни страници на темата се писа нещо по въпроса, така че може да се прочете.

ant, азиатката (филипинка май) вече даже е съпруга на Кехайов. Скоро като ви четох тук, му гледах из профила във ФБ. Имат и детенце, мисля че момченце. Може и да няма годинка.
Той по време на снимките ли се е запознал с нея?

# 272
Нямало ли е досега идоли за имунитет в нашия Сървайвър? Не си спомням вече.

# 273
  • Велико Търново
Аааа, аз вече си казах, че не помня. Идоли пък - съвсем. Или поне не помня да са били скрити.

# 274
Гледала съм няколко американски Сървайвъра. Мисля, че не им съобщават, че има скрит идол още в началото. Който реши започва да търси като се крие от останалите. Намират ги на всевъзможни засукани места из лагерите, после се чудят къде да ги скрият от останалите в племето. И в момент, когато се почувстваш застрашен можеш да го извадиш и да го ползваш, дава ти имунитет на Съвета. А ако има повече от един скрит идол е просто безценно да гледаш реакциите на останалите, които за момента си надиграл.
Който е гледал Игри на волята, нещо като Сабите на спасението, които Морунов получи. Но с тази разлика, че не можеш да си преотстъпваш скрития идол на друг играч.

# 275
  • Велико Търново
Ами значи не е имало такова в нашите сезони. Чак пък толкова да не помня - няма как да е. Grinning

# 276
Абе аз знам какво е, просто не помня дали в нашия имаше Stuck Out Tongue Winking Eye , но мисля, че да.

На LaCatrala, мога да препоръчам нашия сезон, когато победи Ники Мартинов, ще остане доволна, според критериите, които е дала .;р

# 277
  • София
Сезонът с Ники Мартинов ми е любим. И самият Ники Мартинов ми е любимец.
Ама да гледаш сезона като знаеш, че той ще победи накрая - не е същото.

# 278
  • London
А аз гледам сега Десафио два сезона и знам кой побеждава.....в даден момент без да искам като е на запис попаднах на тези факти, но не ме спира, защото ми е много интересно. Аз имам спомен, че един певец Нончо....дето бях засичала да пее песни умира в някакъв сезон. Реално само това знам от нашия Сървайвър. По новините май го бях видяла....

Това със сабите в Игрите беше толко тъпо......като всичко друго при тия продуценти недоизпипано.

# 279
Гледала съм няколко американски Сървайвъра. Мисля, че не им съобщават, че има скрит идол още в началото. Който реши започва да търси като се крие от останалите. Намират ги на всевъзможни засукани места из лагерите, после се чудят къде да ги скрият от останалите в племето. И в момент, когато се почувстваш застрашен можеш да го извадиш и да го ползваш, дава ти имунитет на Съвета. А ако има повече от един скрит идол е просто безценно да гледаш реакциите на останалите, които за момента си надиграл.
Който е гледал Игри на волята, нещо като Сабите на спасението, които Морунов получи. Но с тази разлика, че не можеш да си преотстъпваш скрития идол на друг играч.
Как да не може да се ползва за друг играч, като Джеф винаги пита за кого го играят. Имало е случаи човек с два идола да се окичи един на себе си и един наякой друг. Или да даде идола си на някой за да го спаси, а всъщност той да си замине.
Ranking Hidden Immunity Idols Played for Others in Survivor

# 280
Вярно, че така беше. Посипвам си главата с пепел.

# 281
Как да не може да се ползва за друг играч, като Джеф винаги пита за кого го играят.
Най-любими са ми съветите с фалшивите идоли. Сещам се за Боб в Габон как направи един и на съвета, в който изгониха Ранди се спуках от смях.Джей от  Милейниълс/Джен Екс ми беше фаворит и ме хвана яд като го изгониха, но пак с фалшив идол. Въобще, тази част от играта ме радва много. Раздвижва я.

За Кехайов и 4ти сезон, аз имам много крайно мнение. Колкото и голям фен да съм на формата, за мен трябваше да спрат сезона още там на място. То ясно че Евтим нямаше много избор, но все пак говорим за смърт.
Насилих се да гледам след 14-ти ден няколко епизода само заради участието на познат, но не успях да изгледам всичко. Отвратителен сезон.
Фен съм на 2ри сезон и фаворит ми беше Мирослав Джоканов.

# 282
А аз гледам сега Десафио два сезона и знам кой побеждава.....в даден момент без да искам като е на запис попаднах на тези факти, но не ме спира, защото ми е много интересно. Аз имам спомен, че един певец Нончо....дето бях засичала да пее песни умира в някакъв сезон. Реално само това знам от нашия Сървайвър. По новините май го бях видяла....

Това със сабите в Игрите беше толко тъпо......като всичко друго при тия продуценти недоизпипано.
В Сървайвър за щастие няма такива недомислици. Няма и промяна на правилата в последствие. Поне досега не е имало.
Съвсем не го помня този въпросен четвърти сезон, май защото нямах фаворит, а и май късно почнах да го гледам, но има много интересни фигури - две участнички после участваха в Къртицата (Индира в Къртицата 1 и Христина Русева в Къртицата 2), Туджаров, който сега беше в ИВ, Бърканичков и Занев, които бяха в Ол Старс сезона... и съпругата на Бареков - Мария Календерова Grinning

# 283
Да, Нончо Воденичаров почина и за това спряха с предаването. Трябва да има възрастово ограничение и по-обстойни медицински прегледи.

# 284
В US Survivor задължително участват по двама възрастни, 1-2ма цветнокожи, 1 гей, по 1 от по-екзотичните страни.

Общи условия

Активация на акаунт