🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 437
  • 465
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Напълно съм съгласна с горното мнение. Спечелилият си мисли, че е кракнал кода на играта, но това си важи само и единствено за неговия си сезон.

# 376
Абсолютно съм съгласна, че няма една конкретна и специфична стратегия за успех в предаването. Бостън Роб е интересен участник от американските издания, но доста надценен според мен. Той реално от многобройните си участия спечели само едно. Да, не броя онова издание, в което бъдещата му жена спечели, защото беше пълен фарс онзи сезон. Те от началото играха като един участник, общо взето беше като един участник с два гласа. Бих се съгласила с него, ако е написал в книгата си, че най-добрата стратегия за победа е да влезете с гаджето си, докато се преструвате, че не се познавате и през цялото време да имате бонус глас срещу всеки, който искате да елиминирате, а и двоен шанс във всяка игра Grinning

За Джаферович пък съвсем. Неговият сезон беше още по-голям фарс. Разбира се фарс, или не, факт е, че си спечели сезона, но ако бях бъдещ участник, не бих приела специфичен съвет за играта от него, защото онзи сезон беше грандиозна издънка с измамите и елиминираните участници.

# 377
И аз съм съгласна, че печелившата стратегия не е само една, а трябва да се търси спрямо конкретните участници и обстановка.

Но и самата игра еволюира и се развива - което е било актуално преди десет години, вече може и да е абсолютно неприложимо. За мен беше показателен факта, че от сезона с победителите старите кучета изхвърчаха скоропостижно.

А Бостън Роб се загаджи с Амбър по време на сезона. Оттогава нататък участниците се усетиха колко силна може да бъде една двойка в играта и единият си заминава бързо-бързо.

# 378
Впрочем в Уикипедия за новия сезон е написано, че наградата за победителя ще бъде 150 000лв.

# 379
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Най-накрая нещо различно от 100  000 лв.

С големи очаквания съм и смятам,че ще се справят.Имат опит и многократно са се доказали като професионалисти.
Двойка играчи е бита карта.Първата работа на другите участници е да ги разбият.Хубаво е да има двойка или участници,които на място са се "надушили и играят заедно",но да е тайна,за да се запазят.

И аз съм съгласна,че няма стратегия,но неписано правило е да не се набиваш на очи,да си наблюдателен и да знаеш кога и пред кого да си отварят устата.За мен Сървайвър е 80% социална игра и 20% физически сили,само Мартинов е разбил досега моята теория,но той си беше изключително подготвен и силен участник.

# 380
При Мартинов имаше наслагване на обстоятелства, което му позволи да спечели - остров на отшелника, гласуване от зрителите. Иначе щеше да е гласуван на съвет много преди финала. Но имаше късмет и обстоятелствата се подредиха в негова полза.

# 381
Една от полуфиналистките
Скрит текст:

# 382
Малко остава Simple Smile

# 383
Нямам търпение да почва вече! Гласувах, че имам високи очаквания, най-вече покрай разочарованието ми от Игри на волята и липсата на Сървайвър толкова години. Изисквания кой знае какви нямам, освен всеки епизод да има игра и да не наблягат много на плоски интриги кой с кого спал и най-вече да има ПРАВИЛА. Ще видим.

# 384
# 385
Ето ги значи! Хахах, ще има и скандалджия Smile

# 386
Русата , не ви ли прилича приятелката на Сами , забравих и името

# 387
Тя е да, Мила се казва.

# 388
  • Sunshine state
Ооо, много добре, ще гледаме шоу. 👌🏻🤣

# 389
От втория ден нататък Smile Човекът ще се съобрази.
Много интересно как може да не си фалшив в такова предаване, ама айде да ги видим.

Общи условия

Активация на акаунт