🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 445
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
  • Sunshine state
И аз гласувах с нормални, понеже просто се радвам, че ще го има отново. Simple Smile

# 361
Аз също гласувах с Нормални. Нямам големи очаквания, искам да гледам интересни играчи, игри и да се разтоварвам.

# 362
Привет Simple Smile Записвам се в темата, че наближава старта. Гласувах с нормални очаквания. Гледа ми се нещо интересно и свежо.

# 363
Здравейте! Нямам търпение за новия Сървайвър! Аз съм с големи очаквания.

# 364
На Сървайвър хубавото е, че и правилата си се спазват повече и ако има нарушения са много рестриктивни. Пример изгонването на Агонцева след взимането на парче от пъзел на съотборник и др. пример Радулова, Финдо и Бърканичков, като бяха избягали от лагера да си търсят храна и накрая, трябваше да отпадне 1 от тях и беше с вот от останалите, но имаха равен брой гласове и се премина към избор на яйце и цвета в него.

Също Владо Карамазов е страхотен водещ и знае как да води това предаване.

# 365
  • София
И аз гласувах за нормалните очаквания,с надеждата да ги надхвърлят Simple Smile
На час по лъжичка-разбрахме вече ,че са снимали 43 дни,което в епизоди не знам колко ще излезе.И финал има,който не е заснет.
Обявиха вече другият сериал на И А ,за Съни бийч място ще има ли?Не знам тези програмни директори как не подкрепят скъпата продукция.Това че изправят Сървайвър срещу Капките не е добре.Можеха да пуснат другата боза в понеделник.

# 366
  • София
В анкетата посочих "нормални очаквания", защото харесвам сезоните досега и очаквам да продължи да е така.

# 367
  • София
Красота! Simple Smile

# 368
Гласувах с големи очаквания! Защото го чакам дълго време, но не очаквам нещо wow, просто съм с големи очаквания, тък като дори след толкова дълга пауза, пак ще го излъчват.

# 369
  • Sofia
За сега и аз имам нормални очаквания.
За съжаление,вече към никое наше риалити нямам големи.
Ще се радвам да ме опровергаят този сезон.

# 370
Големи очаквания! След всичкото това надъхване.

# 371
Туджаров от четвърти сезон и Неделчо от Игри на волята с подкаст за Сървайвър и концепцията на скритите идоли: https://youtu.be/LF74qeYnvog
Говорят за различните начини, по които може да се използва идолът, какви са били правилата в американскте сезони и как може да се изгради печеливша (или губеща) стратегия.
Туджаров се изпусна, че познава някои от участниците, така че сте абсолютно на прав път, че са тези от общите им снимки.

# 372
Да, като цяло хубав подкаст се е получил.
В анкетата от мен глас за нормални очаквания, но в интерес на истината са по-скоро нормални към големи с оглед на възможностите, които идола открива пред участниците.

# 373
https://ladyzone.bg/videa/ladyzone-video/vanja-dzhaferovich-za-s … sh-do-finala.html
На този линк може да видите Ваня Джаферович, който говори за стратегиите в "Сървайвър", с които да стигнеш до финала, за новите участници и т.н.

# 374
Абе той и Бостън Роб цяла книга написа, как да спечелиш, ама последния път когато участва, нещо не му се получи.
Има огромно значение с какви хора ще ти се падне да играеш, а това си е въпрос на шанс. Една стратегия ще е вярна за една група от хора, но ще е абсолютно неприложима за друга. Трябва да можеш на място да преценяваш и да се адаптираш. Да не говорим, че една голяма част се мислят за много печени, докато там напрежението не им дойде в повече и точно те започват да правят глупости.

Общи условия

Активация на акаунт