🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 447
  • 465
  •   1
Отговори
# 345
Със сигурност има достатъчно материал да се направят епизоди за всеки делничен ден. Ще кажеш, че кой знае какво толкова имат да дават Бтв. No Mouth
Е как да нямат....Толкова нови бози изредиха...Обърках се .А можеше както фермата...Или поне четири дни в седмицата

# 346
Хахах, нали Grinning Да се чудиш кое по-напред да подхванеш да гледаш.

Аз ако бях един програмен директор, направо щях да го изцедя като лимон тоя Сървайвър. Flowers Lemon От сутрин до вечер щяхте да гледате, направо да "пАлАдеете". Smiling Imp
Това е толкова скъпа продукция, толкова пари са хвърлени там и накрая...3 пъти в седмицата.

# 347
А как се процедира при равни гласове, че нямам спомен? При Ники Мартинов имаше равенство на гласовете.

# 348
  • София
Ники Мартинов май е всеобщ любимец. Има ли някой, който да не го харесва?
Аз не го харесвам, но има други риалити участници, които са ми много по-неприятни. Той не ми е направил толкова силно впечатление, за добро или лошо.

# 349
Ще има изненади около дните за излъчване, пише Владо Карамазов във Фейсбук.
Скрит текст:

# 350
Чисто като личност нито съм харесвала, нито не съм харесвала Ники Мартинов, но конкретно в играта, не бях фен на идеята един участник да седи на остров, изолиран от конфликтите, без да трябва да взима някаква позиция, а накрая да грабне победата. Аз винаги съм била фен по-скоро на социалния елемент в играта, отколкото на това някой само да печели битки, та това е причината идеята с изолацията да не ми харесва.

# 351
  • София
Чисто като личност нито съм харесвала, нито не съм харесвала Ники Мартинов, но конкретно в играта, не бях фен на идеята един участник да седи на остров, изолиран от конфликтите, без да трябва да взима някаква позиция, а накрая да грабне победата. Аз винаги съм била фен по-скоро на социалния елемент в играта, отколкото на това някой само да печели битки, та това е причината идеята с изолацията да не ми харесва.
Затова и единственият начин въпросният участник да победи в този формат беше да избегнат елемента с гласуването на останалите участници.

# 352
  • София
Според мен просто епизодите не са толкова като бройка спрямо Фермата и Игри на волята, които са много по-евтини продукции, откъдето и повече епизоди и локуми. А тук много повече пари, по-малко пълнеж и повече същина, съответно по-малко епизоди седмично, за да може да се дава поне 2 месеца.
Иначе те могат и 7 дени да дават ама ще свърши за 1 месец, което не е Ок, защото те искат повече реклама и повече шум в социални мрежи и пр.
Логика...

Познах, че ще изчакат да свърши олимпиадата и тогава ще започнат. Simple Smile
Аз съм много доволен от този факт. Свършва олимпиадата и хоп, почва ми сървайвъра. Кеф.

# 353
  • Козлодуй
Как ще свърши Олимпиадата до 21 тя колко време е? Сега в петък е откриването Simple Smile
Здравейте, много обичам Сървайвър и се ужасявам в понеделник, че ще се съберат за гледане Като две капки вода, Сървайвър Олимпяда и Стани богат както и да го броиш и връщаш стават около 8 часа гледане, а кога да ходя на работа не зная Simple Smile

# 354
Според програмата за реклама на БТВ https://bravo.btv.bg/docs/02%20Feb%20RateCard%20BG%200102.pdf

Сървайвър е оказан като П-П (понеделник петък) от 21.00, а ергенът е оказан като извънредно предаване само на 24-25.
Така че е много вероятно да преместят ергена в друг час/ден. Все пак трябва и съни бийч да пуснат новия сезон вероятно в петък 21.00 от март.

# 355
Според програмата за реклама на БТВ https://bravo.btv.bg/docs/02%20Feb%20RateCard%20BG%200102.pdf

Сървайвър е оказан като П-П (понеделник петък) от 21.00, а ергенът е оказан като извънредно предаване само на 24-25.
Така че е много вероятно да преместят ергена в друг час/ден. Все пак трябва и съни бийч да пуснат новия сезон вероятно в петък 21.00 от март.
О, това е страхотна новина! Smirk

# 356
В последната реклама, която върви се казва, че приключението е продължило 43 дни, доста по-малко от Фермата. Така че нормално сниманият материал да е по-малко.

# 357
И аз съм повече за качество, отколкото за количество.
Предишни сезони снимаха по 52 дни, сега са ги намалили.
Американският формат продължаваше 39 дни, последният сезон го заснеха за 26.
Чакам с нетърпение, не остана вече.

# 358
  • София
pvacheva,
закриването на олимпиадата е на 20.02, неделя. 🙂

Пусната е нова анкета!

Гледах Неделчо и Туджаров в Надкаста и там говореха за любимия им Сървайвър (и за двамата това е топа на топовете и са гледали всички американски сезони) и там Туджаров издаде нещо (той знае много неща, надявам се да си държи устата затворена в поредицата от надкастове и лайфове, които ни чакат като лавина от 21.02 нататък)...

Слагам го в спойлер (не е нещо кой знае какво, но има хора, които не бих се зарадвали и на това). Знаете аз съм твърдо против спойлерите, но тук не става въпрос за самите участници...

Скрит текст:
В този сезон най-важното нещо, същината на играта ще е този съюзник, останалото са залъгалки...

43 дни ; 20 участници

# 359
Гласувах с нормални! Благодаря за анкетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт