🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 451
  • 465
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Интервю с Кехайов от 2018 г.
http://www.oneofusshares.com/2018/10/blog-post_22.html
И интервю от 2014 г. с моя любим участник режисьорът Димитър, то си струва да се прочете. Различно е от клишетата "бях себе си" и "раздадох се не на 100, а на 1000%"...
https://blitz.bg/article/40002

# 331
# 332
  • София
Тъкмо и аз го видях. Честно казано съм доста разочарована, че ще го дават само 3 дни в седмицата.

# 333
Ако не се лъжа последния сезон го даваха вторник,сряда и четвъртък  само, така че не е изненада според мен.

# 334
Вместо да го дават 5 дни в седмицата те ще дават гадния ерген...... много жалка работа
Поне е от 21 часа!

# 335
  • Варна
Три дни, все файда, мен ме устройва.

# 336
Георги Кехайов ми е най интересния участник, който претърпява най-много промени в живота си. Той е един от прогресивните участници. Никога не бях предполагал, че може той да спечели неговия сезон. При появата му за пръв път мисля, че беше гробар, който четеше много философски неща и от Източна Азия. След спечелването на награда знам, че заминава във Френския легион. Там е място, където само хората със силна психика могат да издържат на ограниченията и психическото и физическото натоварване. По - късно предприема и околосветско пътешествие в Азия с колело, където намира и своята жена от Филипините. Това е голяма трансформация, живот на 360 градуса. Извоюва си победата.

Ники Мартинов е другия за който искренно се радвам на победата му. Той заслужаваше!

За Георги Костадинов и Ваня Джеферович, те опорочиха играта и всичко останало в нея, не заслужаваха да спечелят. Костадинов по спомен беше стриптизъор, като в неговия сезон беше с Бъч (неприятно срещана личност) и Светла (безгласна буква) и Георги Дренски (истинския победител), който беше победил всички отпаднали играчи.
Ваня Джеферович е един от хлъзгавите играчи, който се нагласяше според ситуацията.   

За Нелито, не мога да кажа нищо, повече симпатизирах на Ахмед и Наско.

# 337
Ники Мартинов май е всеобщ любимец. Има ли някой, който да не го харесва?

# 338
Аз не го харесвах. Но в 3ти сезон симпатизирах единствено на Радулова и Здравков.
В интерес на истината, е факт че Николай беше най-подготвиния и интересен в техния сезон, но този глас от събраните смс-и, който обърна резултата, ме разочарова. Аз признавам само оригинала на финал, където решаващи са само гласовете от съвета. То вярно, че ако беше спечелило горублянското мекере нямаше да съм по-доволна, но считам че с гласовете на съвета е по-честно. Спокойно можеха да му дадат наградата за любимец на публиката. И аз бях за Ози в Cook Islands(както сигурно 90% от зрителите) , но Юъл си спечели съвсем честно.

# 339
  • Пловдив
Аз не го харесвам.
Както и Ози. Grinning

# 340
Подкрепям. Един от най-трудните моменти във формата е да успееш да спечелиш гласовете на същите тези хора, които си прецакал по някакъв начин и надиграл.
Той беше много способен и истински оцеляващ, но като човек не беше ок, според мен, и това щеше да си проличи, ако бяха спазили правилата на оригинала.

# 341
  • София
Хъм...Не мога да разбера какво се стискат за инфо.Написали започва на 21.02 от 21ч. и изброени три дни.
Не се прави така.Ето Игри на волята седнаха хората,написаха си започва еди кога си с два пилотни броя,пък колко заснети епизоди са,пък какво е времетраенето на тези епизоди,пък кой е продуцент Simple Smile
Тук -нищо.
Кофти е,за мен де,че всеки понеделник ще трябва да го връщам,защото у дома искат Капките.
Инак за трите дни-така беше в началото и за последния сезон,но голямо мрънкане падна и по едно време отпуснаха още един ден.
А Ваня къде и кога точно ще си пуска видеата,не пишат нищо за студио...

# 342
  • Варна
И аз не го харесвам. Неприятен ми е.
Така и не се отървах от усещането, че неговия сезон беше подготвен за да му е комфортно.

# 343
  • Berlin
Ми така е, като не четете. Доста сме, дето не харесваме Мартинов.😉

# 344
Със сигурност има достатъчно материал да се направят епизоди за всеки делничен ден. Ще кажеш, че кой знае какво толкова имат да дават Бтв. No Mouth

Общи условия

Активация на акаунт