Истанбул [тема 55]

• 66 413
  • 826
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
  • София
Здравейте, в Истанбул съм вече, на първото място за винетки след границата били свършили, на второто подозирам, че ни метнаха, защото мъж ми е платил 150 лири, бележка има само за 100.. благодаря за насоките! Simple Smile Ако има нещо в района на Таксим за хапване или гледане, което да си заслужава, ще се радвам да споделите.

# 453
Здравейте, в Истанбул съм вече, на първото място за винетки след границата били свършили, на второто подозирам, че ни метнаха, защото мъж ми е платил 150 лири, бележка има само за 100.. благодаря за насоките! Simple Smile Ако има нещо в района на Таксим за хапване или гледане, което да си заслужава, ще се радвам да споделите.

Все пак и стикера сте си платили. Бележката е колко сте заредили в стикера.

# 454
  • Варна и...духом на Босфора
Вар,бе,вар.
Има,Чи как да няма.
Петък е,музеят Пера Палас е гратис:sunglasses:
Има и други работи около Таксим-Истиклял, Катедралата Сан Антонио,Носталгичния трамвай,и още...
Поздрави на Истанбул!

# 455
  • Варна
Ако има нещо в района на Таксим за хапване или гледане, което да си заслужава, ще се радвам да споделите.

около Таксим по Истиклял има 3 ресторанта за печени компири с 100 вида гарнитури Simple Smile
по Истиклял има няколко култови сладкарници и поне 10 тина фаст фууд , стриит фууд , пици .....

# 456
Някой пробвал ли е да си зареди HGS стикера през новото приложение?
И имам още един въпрос...засега нали не са необходими ваксини за обществения транспорт и изобщо за влизане в Турция?

# 457
  • Свети Влас
С майка ми сме яли по Истиклял пълнени картофи- бяха страшно вкусни.

# 458
  • Димитровград
Не зная дали има някой с автобус на влизане в България на КА, но на камерите се виждат много автобуси, който от часове не се придвижват. Какво се случва?

# 459
  • Русе
Не зная дали има някой с автобус на влизане в България на КА, но на камерите се виждат много автобуси, който от часове не се придвижват. Какво се случва?
Гласоподаватели и щателни проверки на автобусите. По новините ги даваха.

# 460
  • Бургас
Здравейте, последно сме ходили до Истанбул преди 2 години и имаме стикер за магистралата, но не намирам начин да проверя колко лири са ни останали. Има ли такава възможност?

# 461
  • Варна
С майка ми сме яли по Истиклял пълнени картофи- бяха страшно вкусни.

една подробност - компирите са врящо горещи , а 77те гарнитури студени , повечето от хладилна витрина  и стават на чорба , поискайте и произволно от вас избраните гарнитури ще ви ги сложат в отделна чинийка и така става по гот

# 462
  • София
Здравейте, днес направихме много приятна разходка по малки улички след моста Галата и после навръщане към Таксим, нагледах се на много интересни неща.

Лошото е, че никакви подаръци още не сме взели, а утре тръгваме, искаше ми се да купим и някои стандартни неща от супермаркет и ще съм много благодарна да ми кажете дали има някакъв супермаркет с паркинг (тип била/метро), който да не ни отклонява много като си тръгнем от Таксим към София. Трябва да взема и локуми на парче, тук наоколо има доста магазинчета, но ми се струват скъпички..отиването до мол ъв Истанбул е самоубийствена мисия предполагам за някой, който няма време?

И не на последно място, какво да очакваме на границата утре, дали ще има много хора според вас?

# 463
Магазини да искате.

# 464
  • София
jenn_kata, за мен най-удобен е мол Форум. Намира се до ИКЕА. На практика само се слиза от магистралата (там още не е магистрала Wink). Голямата реклама на ИКЕА се вижда от пътя. Но в момента супермаркета е Карфур, а не Мигрос.

Общи условия

Активация на акаунт