Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Лулумба, честито и на твоя младеж за немския.
Добри, трябва да събереш писанията  и да ги издаваш в книжка. Направо си конкуренция на Никола Крумов.

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще пробвам и в Дубай, но нямам големи надежди. Simple Smile
половинът смята, че е излишно да учи.
той ги гледа строго и те минават на английски веднагически.
и му угаждат много.
писала съм как на пазара на ръце го носят, нали?
миналата година ми купи чанта от някакво гну.
ден по-късно отива с колежките си и заявява, че е купил чанта за любимата си жена, но другите също искат.
очите на продавача станали като чинии, веднага му намерил място за сядане, изпратил момчето за кафе, свалили всички чанти от рафтовете и колежките си избирали, избирали...
Wink сега и сто пъти да повторя, че в България е разрешена само една жена никой няма да ми повярва. Simple Smile

# 602
Joy Хахх, Добри! Разказвай още!
Вие ме предизвикахте да погледна свободните места. Но няма с какво да се изкушим. А и ако кажа на девойката за промяна ще ме унищожи с поглед.

# 603
Добри, толкова интересно разказваш
замисляла ли си се да напишеш книга, скоро ще имаш много материал

# 604
  • Ланкър, планините Овнерог
Добри, мъжът ти да не се казва Аладин? Като от приказките ми звучи всичко Simple Smile

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мммнееее, не е Аладин, но аз май се правя на Шехерезада.
Wink ще пиша нови 1001 нощи ако ме изтърпите.

# 606
Добри, хехе, страхотен разказ и преживелици. Продължавай в същия дух.

# 607
  • София
Добри-Шехерезада, искам книгата ти с автограф - да се Фукам, че сме ветерани от НВО 2020/2021. Страхотна си Kissing Heart

# 608
Добри, може 2020 нощи или 2021 нощи 🤣🤣🤣

# 609
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет от Пловдив! Simple Smile В ЕГ Пловдив  излезе разпределението по класове. Даже и датите за родителска среща, присъствено другата събота.
Младежа вече ме информира, че се познават доста деца. Развълнуван е и няма търпение да почва. 😉😉😉

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 20:40 от шушито

# 610
  • София
Сълзи ми избиха с разказа на Добри за мъжа и колежките Simple Smile Разказвай наистина още, много е разведряващо.

Нашето училище насрочили РД само за първите класове. За 8 клас ни вопъл, ни стон, сега им драснах един мейл.
Иначе при нас е нула книги прочетени, нула усилия за учене. какво е това домашно по БЕл, за което говорите?

Честито на Гита и Лулумба за смелостта и постигането на желаните паралелки. Дано са щастливи децата там.

Нещо съм се сдухала и само харча пари по онлайн магазини, то вероятно ще върна половината неща, ама затворих един куп пари. В неделя отиваме към Родопите за 4 дена, ама времето го дават да се разваля, изобщо... дано не се прецака престоят ни там.

# 611
  • София
Силан, поне ще са двама с моята девойка с непрочетени книги и ненаписано домашно. 

Неее, трима са, трима! 😀
Нищо не чел, нищо не писал, но пък с претенции. И другите са нормални деца и надали някой изобщо ще си е свършил лятната работа. Как си ги представям аз нещата! Мммм?! 😀😀😀
Днес платих таксите и в сметката на мъжа ми е едно пусто, пусто… 🤪

# 612
  • София
Лу, Гита Ог, много съм щастлива за вашите деца Hug !
Ще направя корекциите от следващата тема.

St. Dobri, твоите разкази са един път JoyJoyJoy Не спирай!
Не знам какъв е арабският в Duolingo, но не ти пречи да провериш Wink

С това лятното домашно по БЕЛ ме втрещихте Flushed ... От новите училища ли са дали такова?
Моля, споделете какво представлява?

Един въпрос:
Предполагам, че повечето от вас сте намерили ФБ-групите за конкретните училища или паралелки, но все пак:
Искате ли да имаме ФБ-група? Обща Осмокласна ли да бъде?
Само за пишещите тука ли? Да имаме ли група изобщо?
В следващата тема ще пусна и анкета, но повдигам още веднъж въпрос за обсъждане.

# 613
  • В светлината на слънцето
Ето инфо. Ще учи в 12 СУ, в немската паралелка. Много хубави неща съм чувала за нея, а и той много я искаше. Пък и харесва училището (гаджето учеше там до 7 клас). То беше голяма драма приемът: на второ класиране малко не му стигна, на трето не посмя да рискува, на 4-о остана втори - не му стигнаха 4 точки, на пето пак остана втори. След поредното джуркане на ученици между училищата, неочаквано се освободи 1 място. И най-после, на шесто класиране, балът се оказа достатъчен. Та, ура, ще се учи мечтания от него немски. Blush
Kally, вече може официално да ни смениш училището с 12 СУ с НЕ и втори АЕ.
Както се казва - има * на тоя свят! Grinning
Гита, честито още веднъж! Супер много се радвам. Знаех си, че това е нейното място! Heart

# 614
  • София
KallyMay, домашното е дадено за бъдещите зайчета в АК, надявам се, че не бъркам.

За фейсбук  - както реши мнозинството, аз навремето се включих през профила на набора и си останах с него, а синковецът се пресели в Инстаграм.

Сетих се за една случка, не мога да го напиша забавно като Добри, но все още се кикотя при спомена. Помните ли земетресението преди няколко години /7-8 може би/. Събуждам се аз от неистов вой "Хей, хеееей!", гледам - над мен е надвиснала някаква вещ - оказа се ръката на ММ. Милият той решил, че влизат крадци у нас, бил толкова  изумен и възмутен, че жестикулираше като пияна матрьошка. Думите му бяха : "Учудих се колко са нагли тези - може ли да вдигаш такъв шум докато влизаш да крадеш?!". След като премина уплахът ни, много се смяхме.

Общи условия

Активация на акаунт