Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 760
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ей, най-сетне дете в 12 СУ. lulumba, поне с теб ще обменяме информация, синът ми е във френската там. 

За група във ФБ - аз лично не държа, за мен е достатъчно тук, не смогвам иначе. До сега група на 12 СУ не съм открила.

# 616
Гита, Лулу, мноого се радвам. Няма нищо по-хубаво от сцъднати мечти, но и от смелост да се бориш.
Добри, много се смях с арабския. То не е за смях де, труд е положен, но пък сигурно е добра основа за египетския арабски.
Дано хванем вечерята в този "Орфей". Много завои, много нещо!

# 617
Лу, много се радвам за твоето момче. Наслука в новото училище! Flowers Four Leaf Clover

# 618
  • София
За протокола - земетръсът е през 2012. ММ е в дъъълго отсъствие, ние н Пв. Закриваме голямо учение и имаме Farewell party за изпращане на чужденците. Обяснявам, че няма как да присъствам, все пак съм сама с двете деца (тогава на 9 и почти 5 години). Уговорки, мърморене, не можело, то на важна длъжност съм била, трябвало, от поименните покани съм... Обяснявам, че ще прескоча от 8 до 10 компромисно. В къщи надълго и нашироко провеждам военно учение, как вечерят сега, лягат и гледат приказка (даже две) - това беше награда за специални случаи. Програмирам бърз бутон на моя телефон с номера на колега и пак обяснявам... Отивам на купона. Пия само едно бяло вино и в 22:00 като Пепеляшка изчезвам, защото каляската ще стане тиква.
В къщи всичко е под контрол, малкият заспал, каката ме чака, докладва, че няма произшествия и тя заспива.
И аз лягам... И се събуждам от зверско гадене... За секунда мисля "какво пи, какво яде?", Вие ми се зверски свят и не смея да мръдна в леглото, чувам и някакъв ужасяващ шум, малкият се разплака... Викам го да дойде при мен и не смея да мръдна, защото ще избълвам и малкото, което имам в стомаха си. Осъзнавам бавно, че е земетресение. И то спря. Имаше втори трус, детето се пресели при мен и заспа... Аз ставам и право на компютъра... Вече съм напълно будна и паникьосана. Само това ми липсва, участвам в модул за възстановяване... Още 10 минути паника - и ме успокояват колегите "Лягай да спиш, не е в нашия район, в Перник е. Пък и слабико за модул..."
От тогава в инструктажа за оставане сами се включват и първи мерки за оцеляване при бедствия.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 19:06 от magi_sveta

# 619
  • В светлината на слънцето
Ей, най-сетне дете в 12 СУ. lulumba, поне с теб ще обменяме информация, синът ми е във френската там. 

За група във ФБ - аз лично не държа, за мен е достатъчно тук, не смогвам иначе. До сега група на 12 СУ не съм открила.

Ще се поддържаме! Blush Той днес се разтърси за група на училището и класа, засега май не е открил. Но и ние бяхме в движение. Снощи се прибрахме само с него в София, за да го запишем, и днес тръгнахме обратно към селото, че в неделя ще прибираме и останалия катун (свърши кучешката свобода, ушатият минава на сън, ядене, хъркане и мързел).

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, може 2020 нощи или 2021 нощи 🤣🤣🤣

черешови, нали Wink

# 621
  • София
Добри, може 2020 нощи или 2021 нощи 🤣🤣🤣

черешови, нали Wink

Може и тортени Joy

# 622
  • София
Алкохолни нощи... Не разваляй вкуса с череши

# 623
решено: торта, с череша и бейлисче Wink

# 624
  • София
Предлагам черешката да е в мартинито Innocent

# 625
палавница си ти. но даже аз знам, че в мартинито се слага маслинка. Wink

# 626
  • Пловдив
Гита Ог,
Наборката някъде тук ли е?

# 627
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог,
Наборката някъде тук ли е?
Тц. Ко туй?

# 628
  • Пловдив
Аlfa fit kids пред Орфей
Моите СА (ИЗГЛЕЖДАТ) най-големите, ама не им пука

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 10:46 от JiD

# 629
  • София
палавница си ти. но даже аз знам, че в мартинито се слага маслинка. Wink
Ааааа, Добри, ще се наказваме за ненаучени уроци! Joy
Ако Мартинито е сухо се слага маслинка, да:
Скрит текст:
Ако е Мартини Бианко или друг вид сладко Мартини, се слага черешка:
Скрит текст:
Иначе, благодаря за песента, много я обичам Flowers Hibiscus !

Общи условия

Активация на акаунт