Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 756
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ще ме уморите от смях всички с вашите истории. 😆 Продължавайте в същия дух. Покрай вас човек така хубаво разпуска душата... 💋💋💋
Аз нямам проблем да има и фейсбук група. Предполагам, че и тя би била полезна.

# 631
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile опитвам се да се сетя за по-хубава в последните десетина години и май не се сещам.
всъщност има още една

# 632
  • София
Моята фризьорка ще ражда всеки момент, избързвх с ежемесечното боядисване - сега червената фурия стана лилав патладжан Joy шЪ свикна, мърдане няма.

valeriq.k, как е госпожицата? Дано изопринозинът да е пресякъл всичко Kissing Heart

magi_sveta, ти по-добре ли си? Слуша ли те опашката ? Kissing Heart

Снощи с набора правихме ретро парти - пях с цяло гърло, минах през всякакви тоналности. Казах му да преговори по физика, химия и т.н, а той : "Мамо, не разбра ли от бг-мамата, че тази година аз тези предмети няма да ги уча?!". Веднага потърсих учебния план и се оказа вярно - той затова нямало да ги учи, а не защото не иска Joy Нищо, получи от мен бонус - уроци по математика, нея ще я учи. Е, как да не пея като пиян мармот, олекна ми Joy

# 633
Добри, тази песен ми е от любимите. Като си спрем кемпера до плажа и бара е до морето и морето е до бара. Трети ден се размазваме от кеф на плажа.

# 634
Beb4о за съжаление е на антибиотик. Лошото, че цялата уста е в афти и бял налеп. Сливиците са с гной. Поне температура няма толкова висока.
Реве, защото леля и се прибира и не сме я виждали 2 години, а тя била болна и нямало да можем да празнуваме. Дано минава до 9ти, тогава става на 11 и си чака празника.
За наборната- обърквам се, търся седми клас тема по навик.Joy
Нищо за учебници, среща или друга информация за училище. Unamused

# 635
  • София
valeriq.k, дано се пооправи дотогава Kissing Heart

# 636
  • Пловдив
...може ли от надморската височина и разредения въздух и НЕразредените питиета на Allincl яко да съм се заблудила и не Гита Ог, а Pisa, да са сега в Орфей като нас?!?
Ако е така, извинявам се.
На тел нещо не успявам да видя публикации на потребителите...
:beer

# 637
  • Ланкър, планините Овнерог
А аз се чудя какъв Орфей, к'ви 5лв. Не съм в Орфей, не го и знам къде е Simple Smile

# 638
JiD, аз съм в Орфей. Но нашите били големшки за детските игри и не искаха да се включат. Аз съм по-активна от тях, мацката ни разби на Канго Джъмп сутринта, после се качихме с лифта до Снежанка, 2 чаши вино след това в градината, една вана и релакса е на макс. Доволна съм.

# 639
  • Пловдив
Гита Ог,
Извинявай
😍🤪🤪
Pisa, а моите са дечковци. Утре се записаха да търсят съкровище.
И ние се качихме на Снежанка.
А на лифта...деца набори, а и по-малки, качват колелета с лифта до Снежанка, после се спускат по черната писта отстрани, после пак с лифта нагоре и пак, и пак...
Майките им какви сърца имат не зная?!
Е,имаше и дъртаци като нас (с ММ, имам предвид, вий сте млади тука) - и те с колелета нагоре-надолу... Луди хора! Не е за мен това нещо!!!!

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 18:59 от JiD

# 640
  • София
Валерия, дано антибиотика по-бързо да подейства и да минават всички болежки. ❤
На мен също тази песен ми е супер любима. Благодаря, Добри! 💋
И ние петимата днес се отдадохме на каране на колелета, но в парка. По-полека като за нашите по-възрастни кокали. 😁

# 641
Осмокласници, кога дойде, стряскам се.

Лулу, Гита, честити ви ваши си места.
Дано всички деца да са си попаднали на тяхното си място и да имат прекрасна и присъствена година.

Добри, благодаря за разказите и песните, не спирай.

Родителската ни среща ще е в идния четвъртък. Някак почват нещата, а аз хич не съм готова.
Още не сме пазарували почти нищо. Като си помисля за обикаляне на молове с двамата и ми идва да избягам през девет земи в десета. Събирам сили.

Маги, Вале да минават болките при вас.

И да ви кажа не ми стигна морето тази година, не. За толкова неща трябва да мисля, а аз само мисля как да избягам на морето за няколко дни, ама без семейство, с приятелка само. Ох.

# 642
  • София
Я едно кафенце да ви предложа за събуждане Blush

Днес ще ходим да купуваме дрехи и обувки на набора. Хич не ми се обикаля, но трябва.
Вчера мина на фризьор, направиха го бонбон. За другата седмица сме планирали очен преглед и ако не ме домързи много, ще отидем и за ЛК. Отделно снимки за бележника и УК. Трябва да проверя как стои въпросът с карта за ГТ, че поне от 15 години не съм вадила такава и не знам какви опции има.
За РС нищо не се чува при нас.

# 643
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Трябва да проверя как стои въпросът с карта за ГТ, че поне от 15 години не съм вадила такава и не знам какви опции има.
...

с ученическата карта отивате в най-близкото гише и искате ученическа карта - 2 лева за пластиката и 20 лева на месец за цялата градска мрежа.
вие още нямате ученическа карта, опитайте дали ще стане с копие на удостоверението, че е записан. в този случай ще ви трябва и снимка - сканират я и ви я връщат.
персонифицирана карта е по-добре, ако я изгуби блокират старата и ви издават нова за платения период, като плащате само 2 лева за новата пластика.

# 644
  • София
Добри, благодаря Gift Heart ! Ето, дори не знаех, че има персонифицирана карта.
Няма да бързам с ваденето, защото на първо време ще караме набора с кола.
Но в един момент ще потрябва.

Общи условия

Активация на акаунт