Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 700
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
valeriq.k, ти нали ги редуваш, т.е не ги слагаш едно след друго? Попитай лекарката ви за по-сигурно. Милата ти принцеса, дано да не е много болезнено Kissing Heart Племенницата ми я болеше, трудно се реши впоследствие да хапне нещо - но тя е само на 3 г. и не можА да разбере, че афтите ги няма и съответно - болката няма да се появи. Дано до 9-ти е по-добре детето Kissing Heart

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 07:43 от beb4o_fb

# 691
  • Варна
От пустото четене през телефона за малко да изпусна Бебчовата красавица! Heart Точно такова нещо би харесала и сметнала за официално облекло за тържество и моята дъщеря на тази възраст! А да си призная, и за мен е подходящо и много симпатично!
И сън не хвана да мисля, ако се паднем при мъж, на първия учебен ден какво се носи? Ако питам ММ, ще каже уиски, ама... 😆

# 692
  • София
Свърши и нашата почивка и отново на въртележката. Само карти заредих на моите, но те целогодишно ги ползват, в пакет с моята.
Дрехи никакви приготвени, май се гласи да ходи по къси панталони и тениска, за да му блеснели новите маратонки.Grin Ще ходите ли с наборите на първия учебен ден, че моят не дава и дума да се издума да съм в двора с него.
За картона от ЛЛ - видях указание на Кунчев картоните с имунизациите да се изпращат по имейл от ЛЛ направо в училището, за да няма струпване на деца и родители пред кабинетите. В случай на невъзможност за електронно изпащане, срокът за хартиен документ бил до края на 2021 г. Ще питам на РС в четвъртък дали ще се съобразят с разпорежданията на здравния инспектор.

# 693
  • София
И сън не хвана да мисля, ако се паднем при мъж, на първия учебен ден какво се носи? Ако питам ММ, ще каже уиски, ама... 😆
Dive, от 1.клас до 4.клас бяхме с мъж. На един 24-ти май го чухме да мърмори, че никой не му донесъл букет - та тичахме за цветя, явно и те искат китка Joy

За първия учебен ден се разпределихме с ММ - той отива с набора, а аз - с малките. Но наборът не е изобщо доволен, искал сам

# 694
  • В светлината на слънцето
Маги, бебчо, прекрасни са момичетата ви! Hug
Валерия, бързо да минават афтите! Била съм в това положение, ужасно е - искрено съчувствам! Heart Мен също зъболекар ме спаси, но не с гранофурин, а с някакво друго, силно горчиво и кафяво на цвят. Май вече не го ползват. За последно свекито (зъболекарка) ми беше отсипала в едно шишенце, че това ми е слабо място. Но свърши преди години, уви.

# 695
  • София
Добро утро от прекрасните Родопи. Макар да не можах да спя добре, нощес, при едното ми събуждане, се полюбувах на най-прекрасното небе. Толкова звезди, сякаш някой бе изсипал чувал с тях.

Вие ме сразихте за тоалетите и нощес мислих кога да.поведа тийна на пазар и къде. Трудно намирам дънки, панталон няма да купя, защото ще го облече само на първия учебен ден и не ми се затварят пари.

Иначе аз ще ходя с него, мъжът ми ще е с малката. Мисля, че е нормално да отида с него в новото училище, той и не знае как да стигне до там. Аз ще гледам да не го излагам 😜

Букет ще купим, предполагам, че ще има класна (още не знам, де, ама учителите по ФЕ са дами).

Проблем ми е класната на малката, която е алергична към цветя и на всеки повод се чудя какво да нося. Миналата година бяха меденки с картинка за добър старт, ама тази не знам.

# 696
  • София
Ще ходите ли с наборите на първия учебен ден...
Не. Баща му ще го остави пред училището и ще продължи за работа.
И тъй като няма да знам кога ще приключи деня, ще чакам синът да ми се обади, за да го прибера.
Ние не знаем още дали класният ще бъде мъж или жена, но и в двата случая съм по-склонна да подарим книга, отколкото цветя, които ще увяхнат. Дори човекът да я има, винаги може да се сложи и в училищната библиотека.

Валерия, бързо да се оправяте Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 697
  • София
Медицинският картон е придаден още при записването,.и без това беше готов, да не го мисля.
Цветя ще носим, няма против. Ще отида с него. Мога да му отделя време до 9:30, защото имам изпит после от 9:55 и срябва да се преобличам. Ако е много по-късно, ще го мисля, може някой колега да вземе квесторството първия час и аз да се включа към 10:40... На мен ми е близо, не го мисля.

# 698
  • София
Моят кифльо от известно време ми говори за дрехи. След джорданките нещо се бъгна. Първо тях ги избира 1 месец. То не бяха ревюта, сравнения...Сега може да говори сигурно час за различните модели, кой е най-успешен, кога е излязъл. Освен Джорданките има и Кайрита, и разни други, които успявам да не запомня.
  Преди 2 дни ми каза, че ще си сменял стила на обличане. Аз не знаех, че има стил, но той ми обясни. Това, че дрехите му все били големи, било стил някакъв, а не щото са от брат му. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile И сега ги искал такива, пък аз съм му купила тениска, която му е точна. Та смених тениската, извинете ти-шърта, и му взех същия размер, като на баща му. Разликата им е 20 см и 20 кг. Днес ще ходим да търсим карго-пантс, щото това било в новия стил. Та за училище ще e с широки гащи, широка тениска с Тупак и джорданки. Гангста! Grinning

# 699
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за класния едната година купихме саксийка с шарени чушки - било голяма забава.
на следващата беше кактус в някаква изчекната саксийка.
първата година човека беше събрал букети, но май му беше неудобно и ги предаде на колежки.

# 700
  • Пловдив
Малката ми е с класен. И аз заложих на кактус миналия септември.
За края на годината му подари саксийно цвете. Та (понеже попитал) по вайбър му обяснявах как се казва и как се гледа Joy

# 701
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за класната с алергиите става щастливо бамбуче. то не цъфти, а във стъклена ваза с гел-топчета е много ефектно.

# 702
  • София-Младост
Медицинският картон е придаден още при записването,.и без това беше готов, да не го мисля.

Картон ли? Не искат ли Лична здравнопрофилактична карта...онова картоненото от два "листа", където вписват ръст, тегло.... Само ще помоля ЛЛ да разпечати и имунизациите.
Оле, цветя...три години бяхме с класен мъж и беше голям кеф откъм китки.
Дрехи...след това дълго дистанционно, израстването му...има няколко чифта бермуди и до там. Драмата с пазаруването ми предстои, че е слаб  и висок, а как не обича дънки  и панталони.
Ако иска, а той май няма да иска,ще го изпроводя до някъде, а после-сам. Помня, че от опит да услужа, закарах сестра му на първия учебен ден с колата, имаше ужасни задръствания, закъсня, но тогава го нямаше май метрото.
Сега е лесно.
Изпуснала съм цялата тема, от седмица съм на работа и изобщо нямам представа кой ден е, а с днешния почивен понеделник, който ми е като неделя, нещата ще стана още по-зле. В четвъртък съм на РС.

# 703
  • Ланкър, планините Овнерог
Пуснала съм си отпуск за 15.09, за да ида с нея. Така направих и със сестра й, когато беше 8кл. Но рече, че вече имала уговорки с девойки, които ще са в нейния клас. Та, май няма да ходя.

# 704
  • София
Бебчо, Маги, много са ви чаровни госпожиците Heart
За последния учебен ден, моята искаше да е с такъв гащиризон, като бебчовата дъщеричка, но не успяхме да намерим такъв отговарящ на нейните критерии 😁
Валерия, стискам палци по - бързо да се оправи детенце 🤞
На 15.09. ще ходя с нея, защото не знае пътя. Тя е доста неориентирана (като майка си) и вероятно и през следващите няколко дни ще трябва да я водя.
Класният ни ръководител е жена и ще вземем цветя.
Здравният картон е готов, ходиха с нейна приятелка при ЛЛ да си ги направят.

Общи условия

Активация на акаунт