Хитринки за всякакъв случай - 28

• 43 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Аз се пъна да чета, то нарисувано Grinning недоскив работа...
Мерси!

# 482
Съдомиялната е достатъчно да я пуснеш празна с 1 таблетка.
Ние като бяхме карантина, поръчвах храна и всичко необходимо от сайтовете за доставка на покупки. Даже някой път по празници като е лудница в супермаркетите и се пазарува все едно светът ще свърши след тоя празник, пак си поръчвам от интернет супермаркет. Ужасява ме блъсканицата и висене по половин час на касите. Има всич-ко и ти го носят до вратата!

# 483
  • София
И аз поне два пъти седмично ползвам такава услуга, много ми е удобно и ми пести нерви по касите на магазините Simple Smile И разнасяне на тежки торби. И освен това ми носят всичко в хартиени пликове, които после мога да върна на куриерите им за рециклиране. Куриерите пък са много любезни, за разлика от някои касиерки.
Абе, ако не си е проличало - аз съм супер дооволна и го намирам за голямо удобство.

# 484
  • София
Кои магазини ползвате?
За ебаг чувам доста истории, но и много противоречиви.

# 485
  • Somewhere far away
Аз от ебаг поръчвам от години. супер доволна съм!

# 486
Супермаг и гладен, също и Т-маркет.

# 487
Аз от ебаг поръчвам от години. супер доволна съм!
И аз от 3 години, други не съм и пробвала

# 488
  • София
Кои магазини ползвате?
За ебаг чувам доста истории, но и много противоречиви.

От ebag и от vmv. Ако ни трябва нещо бързо и от foodpanda, които ги носят от фантастико, но избора на храни през foodpanda-та е по-ограничен.

# 489
  • София
Ебаг и аз, вече над година. Друго не съм пробвала, защото си ми харесват Simple Smile Имат доста фермерски продукти, които във Фантастико ги няма. И често ми пращат подаръци, да пробвам някоя стока (сега имам две опаковки веро на Ехо, ако някой ги иска, мога да му ги пратя).

# 490
  • Варна
Накарахте ме да ходя да оглеждам мократа ТХ на Лидъл - на моята няма картинка, няма и написано изискване, но е различна от показаната от Долче опаковка
Скрит текст:

# 491
Накарахте ме да ходя да оглеждам мократа ТХ на Лидъл - на моята няма картинка, няма и написано изискване, но е различна от показаната от Долче опаковка
Скрит текст:

Разбира се, че има - от другата страна, до баркода.

# 492
  • Русе/Germany
Аз се изненадах, не бях виждола6 ни картинка но текст, но на 2 разлечно марки имам в нас и като се загледах ги намерих 🙈
Чак се притесних, като знам синчето колко мноого използва 🤦‍♀️

# 493
Здравейте! Идеи как да премахна петна от кал върху бели подметки?

# 494
  • София
Чувала съм с паста за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт