Хитринки за всякакъв случай - 28

• 43 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Лакочистител вади всичко 🤗

# 496
Кидлородна вода ,хлябна сода и вода.Правиш на паста и мажеш,после потъркваш малко.Внимаваш да не засегнеш черният плат.

# 497
С мокри кърпи

# 498
  • София
Мокри кърпички или магическа гъбка. Чисти такива замърсявания без усилия.

# 499
С четка за зъби и сапун. Всички бели подметки така мия.

# 500
  • волно калдъръмче
Тризон или белина за белите подметки. Ръкавици, на мократа кърпичка неразредено и разтъркваш.

Досега все със стара четка за зъби и паста, сода, сапун. Не е същото, не винаги белват като нови.

# 501
Подметки перфекто се почистват с магическа гъба. Как предлагате белина на черни маратонки? Една пръска и маратонките заминават.

# 502
  • волно калдъръмче
Подметки перфекто се почистват с магическа гъба. Как предлагате белина на черни маратонки? Една пръска и маратонките заминават.
Пиша за белите подметки. Всеки си избира тризон или белина според случая. Черните маратонките са синтетика и не съм убедена, че малко белина само върху подметката би ги развалила. Ще пробвам на едни стари и ще пиша резултата.

Магическата гъба на мен ми оставя бял налеп, който трябва да изплакна. Не всеки път имам време да ги чакам да съхнат.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 17:42 от Вяра

# 503
  • Варна
Накарахте ме да ходя да оглеждам мократа ТХ на Лидъл - на моята няма картинка, няма и написано изискване, но е различна от показаната от Долче опаковка
Скрит текст:

Разбира се, че има - от другата страна, до баркода.
Моята е от ХХЛ пакет 3 бр + кутия - на пакета няма баркод, но и на опаковката липсва указание за бройката
Скрит текст:

# 504
k_savova, търси на гърба, няма как да не е указано. Дори на старите, които си бяха хартиени си пишеше до 3 бр. макс.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:04 от pticasprujina

# 505
Имам и от другия вид, от редовен асортимент, не ХХЛ. Отзад е картинката, да:

# 506
Здравейте, не знам дали е коментирано, но може ли да ми помогнете как да изчистя каната за вода. Прилагам снимка

# 507
  • Велико Търново
С лимонена киселина Simple Smile сипваш няколко пакетче та с малко вода. Разклащаш интензивно, после оставяш да постои. Пак клатиш и пак да стои. После сипваш ощевода, сваряваш и изливаш. След това след 1 2 дози само вода и е супер нова Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:33 от skk007

# 508
# 509
Дъното на каната почиствам с ябълков (бял) оцет - сипвам да покрие дъното, оставям да престои малко, забърсвам дъното с гъбата, доливам вода, завира и готово.

Общи условия

Активация на акаунт