Хитринки за всякакъв случай - 28

• 42 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Не знаех, че не трябва да се слага в гореща вода. Благодаря, за друг път ще знам

# 586
  • София
Чела съм, че доместоса се неутрализира от гореща вода.

# 587
Здравейте! Някаква идея с какво да почистя диван и столове с цел дезинфекция? Има едни мокри кърпи в ДМ, ама ми се струва повече мазане от чистене

# 588
  • София
Ако на някои мокри кърпи нямам вяра, че вярно са дезинфекциращи,  им капвам спирт и си ги ползвам по същия начин. Например така чистя волана, ръчната, скоростния лост и дръжките на вратите на колата.

# 589
Здравейте момичета.
С какво мога да почистя миещи се тапети освен с мокра кърпичка?.

# 590
По- назад в темата коментирахме влажната ТХ на Лидл.
Е, моите верно нямат такава (че само по две се изхвърлят в тоалетната чиния) картинка. Сега като ги сменях видях. Flushed

# 591
Е, моите верно нямат такава (че само по две се изхвърлят в тоалетната чиния) картинка. Сега като ги сменях видях. Flushed

Това, за което държиш, го обърни нагоре, под него е картинката

# 592
Снимала съм от всички страни - няма.

Това, за което държиш, го обърни нагоре, под него е картинката

# 593

sd.ad, честно, за първи път виждам опаковка, на коятого няма. И на старите имаше за 3, и на новите за две. Освен тези да не се разлагат и да трябвада се изхвърлят в коша.

# 594
На тези стои картинка за изхвърляне в кош. Тоест и една кърпичка би задръстила канала.
Скрит текст:

# 595
Супер странно ми е и на мен. Как на едните има, а на другите - не.
Пише, че се разпадат иначе и че са и биоразградими.
Не задръстват канала със сигурност.

# 596
💙 Clo 💙, това е за опаковката. И на другите го има.

# 597
Ако са от ХХЛ опаковка от по няколко пакета, вероятно някъде на общата опаковка пише до колко броя могат да се хвърлят в тоалетната...Гледам, че на този плик няма и баркод...или поне аз не го виждам на снимките...🤔 А на единичните опаковки има и баркод, освен липсващата тук картинка. Все пак, аз бих се доверила на единичните опаковки където е указано по колко може и не бих използвала повече.

# 598
  • София
Момичета, има ли някаква хитринка как да махна щампа от яке? Материята е 100% полиестер и платът е грапав. Пробвах с ютия, хартия и памучна кърпа, но не се получи. Пробвах и със сешоар, но и тук резултатът е нулев.

# 599
Най_много да се омаже работата ..
Не бих се пробвала ..

Общи условия

Активация на акаунт