Име за МОМЧЕНЦЕ с буквата И...

• 4 949
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми допада Илин или Илия.
Аз също съм в драма с имената Първото дете е с буквата И,а сега се чудя дали ще е добре и второто да е с И.
Може и двете с една буква, защо не, но пък така доста ограничавате избора.

# 31
Благодаря на всички за хубавите идеи, определено ще ми помогнат🥰🤗🌻

# 32
Илиян е най-подходящо, щом сте решили да кръстите на баба Илияна.
Името е хубаво.

# 33
Ирник, Ириней и Илин ми харесват най-много от по-нестандартните.

Други:

Илиел - в един сайт пише, че е библейско име, разновидност на Елиел. Значение - Бог е Бог или Бог е мой Бог. Илиел е един от най-смелите войници на цар Давид.

Иларион

Игнат

Илия

Исак

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 00:08 от З а х а р е н ❤ п а м у к

# 34
Илия изобщо не ми харесва, звучи ми страшно остаряло. Илиян ми е една идея по- добре, женския вариант на името много ми харесва, ама мъжкия...
Ивайло ми харесва от изброените.

# 35
  • Варна
Ами Илиан/Илиян - хубаво и не се среща под път и над път. Според мен няма какво да му мислите в случая. Единствен недостатък е умалителното, ако държите да използвате.

Защо да е недостатък? Най-често е Илко, което на мен ми звучи ок, а имам и един приятел Илиян, на когото му викаме Лико.

Иваил Yellow Heart Много ми допада- нестандартно и модерно
.....
Позната така кръсти сина си. Името го избраха като съчетание от двамата дядовци - Иван и Исмаил. Grinning Иначе аз до колкото знам, Иваил е украинският вариант на Ивайло. Цар Ивайло.
На мен лично Ивайло ми е любимото мъжко име с И.

# 36
  • София
Илия сякаш си е достатъчно хубаво име.

# 37
Инокентий?Всъщност ми допадат само Иван или Ивайло.

# 38
И аз съм за Илия/Илиян. И двете са много красиви и не толкова често срещани имена, без да са поредната измишльотина, която детето ще трябва да казва буква по буква цял живот.

Също харесвам Ивайло, но никой няма да ползва цялото име.. Винаги ще е Иво... не че е лошо, но да си имаш красиво име, което никой да те нарече така никога, не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт