Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 414

• 31 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

И днес голям релакс, то като няма новини, така се получава.
Следобедна усмивка от Енгин.

# 661
Привет и от мен в ден Вторник.Момичета,току що догледах финала на КПА.Макар и след вас,но успях най накрая.Марта,разбрах на кого казваш "колоездачев",на Еге.Според мен комисаря палеше от четвъртинка,щом водеше чужд мъж до Елиф.Хареса ми сериала,но за мен образа на Санджар ми е любим.Поне до сега де.Малко почивка(два,три дни)и ще изгледам и До живот,да се запозная и с Даахан.Хубав остатък от деня и се пазете.

# 662
Здравейте,

Сладурите.Heart

# 663

Damata Two Hearts Радвам се, че успя да изгледаш "КРА".
Подготви се за "До живот", защото там ще видиш Енгин като трима различни мъже. Като  свършиш със сериите ще разбереш. Аз все още не мога да се реша да повторя  някоя серия, защото Даахан си ми остана голяма болка. Но Енгин е велик и в тази роля. Като гледахме си казвахме - повече няма накъде, но се появи Санджар Ефе и направо ни отвя...

Момичета Two Hearts  за хубава вечер да ви кажа - поздравителния клип за РД е готов. Кратичък - 1 минутка, с качеството което предлага вградената програма на Windows 10 за клипчета. Каквото е такова, друга програма нямам. Тази която имах не е съвместима, другите са прекалено сложни за моята персона.

# 664
  • Пловдив

https://www.antena3.com/objetivotv/actualidad/espana/vacaciones- … e90001a0384f.html

Днес, испанският тв канал antena 3, написаха: Празниците на Енгин Акюрек („Фатмагюл“) с младоженците от „Херджай“, Ахмет Тансу Ташанлар и Оя Унустази. Вътре има видео от филма "Поверявам ти децата", снимки от почивката им и новите проекти на Енгин.

Когато вратата е отворена....

# 665

Когато любовта е истинска, то и щастието е истинско.

# 666

Нова снимка и рускините пишат ,,Пресичане на финалната линия''.Марианка,помагай.

# 667
  • Пловдив

Нова снимка и рускините пишат ,,Пресичане на финалната линия''.Марианка,помагай.

Така е, пресичане/преминавне на финалната права.
Ваканцията приключи явно.

Байъндър сложи тази снимка в инстаграма си - красота, "каньон Каш Турция".

# 668

Момичета Two Hearts време е за сън.

# 669

Лека да е.

# 670
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда.
Успешна да е.

# 671
Доброто утро и ароматното кафе вървят заедно.
Да им се насладим въпреки дъждовното време и да  си пожелаем чудесна сряда.☕🍂🧡

Хубавото време и почивката  минават неусетно . Дано Енгин е починал и да се  заредил със сили за новите предизвикателства.

# 672
Добро утро. В това дъждовно и хладно време ,Йомер ни черпи чай  и геврек.

# 673
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CUZa3W8MH3e/

И от Shell Turkiye ни канят да закусим с Енгин:
Когато избирате нашите deli2go продукти, които са # Hepİleride/Винаги напред по качество, вкус и свежест, единственото нещо, за което трябва да се притеснявате, е кой да изберете.

# 674
Здравейте момичета!

И днес се оказва че е
 МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА КАФЕТО!
Международният ден на кафето е празник, почитан от любителите на кафето и професионалните баристи по целия свят.

КПА ,ден им е на сладурите!

Успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт