Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 414

• 31 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро,

Усмивката, непроменена в годините.Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен, първооктомврийски ден.

# 706

Добро утро момичета Two Hearts
Ето, че вече сме в октомври - нека е хубав, успешен, пълен с новини... Още повече ще е и празничен.

# 707
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/disney-plusun-turkiyeye-giris-bil … tm_medium=twitter

Ето какво написаха televizyongazetesi:

Eнгин Акюрек е входният билет за Disney Plus в Турция!

Disney Plus, един от производителите на цифрово съдържание в САЩ като Netflix... Марката, която все още не е известна в Турция, е в голяма подготовка... Disney Plus, която кани известни имена да бъдат на екрана лица за операцията в Турция, е с Енгин Акюрек Споразумението създаде широко взаимодействие в социалните медии.

Фактът, че новата поредица на Енгин Акюрек, чиято история той сам е написал, ще бъде излъчена по Disney Plus, остави своя отпечатък в дневния ред като много важно развитие. Милиони фенове на Енгин Акюрек очакват телевизионния сериал „Бягство“, написан от актьора.

След обявяването на издателя на поредицата бяха направени хиляди споделяния в Twitter. Феновете на поредицата, които публикуваха съобщения с етикет Engin Akyürek, направиха коментари, в които заявиха, че чакат с вълнение. Тази вълна от взаимодействие също направи Disney Plus забелязан от голяма аудитория.

Подготовката за поредицата "Бягство", която може да бъде описана и като входен билет на Disney Plus за Турция, продължава. Докато работата продължава да определя съдружниците/колеги актьори на Енгин Акюрек, се появиха и някои подробности за историята.

И т.н. - другото го знаем.

# 708
Добро утро момичета.Многосе радвам за нашето момче,напълно заслужени суперлативи. Разчита само на себе си,без излишни стойки,чупки и муцуни.Браво:thumbsdown:Благодаря за всичко което научите и после качите в темата.Този уикенд смятам да изгледам Една любов, два живота.А след това и До живот.Малко късно се включих при вас,но ще наваксам с всички проекти на Енгин.Даже минала година (по това време май беше),когато само ви четях ,даваха Малък Септемврийски проблем,и него изгледах.Усилено наваксвам ,искам всичко да изгледам.Макар ,че отвреме на време гледам Фатмагюл.Ама този сериал ми е първа любов(запознанството с Енгин), имам предвид.Бъдете здрави,пазете се и хубав месец Октомври.

# 709
С усмивка, поздрав и горещо кафе в първият ден от новия месец!
Успешен октомври за всички!
🙂☕🍀

Не  случайно се вдига толкова шум,напълно заслужено е  вълнението.
Как само разбулва духовете, открива нови хоризонти и се развива.
Успешен и креативен, браво на Енгин..

Успех му желая, а аз просто ще чакам:joy:

# 710

Аз пък чакам интервюто, там със сигурност ще сподели подробности и за продължаващата реклама, за филма и новия проект на Дисни+

Съгласна съм с вас момичета Two Hearts  Енгин си е Енгин. Доказа го с талант, труд, личностно поведение и висока човешка стойност.
Акюрек / AkYurek -  бяло сърце.

# 711
  • Пловдив

Хубавото ни момче.
С всяко свое действие в личен и професионален план, разтърсва социалните мрежи.

# 712
Здравейте момичета!

И септември месец се изниза, изпраща ме го подобаващо и с хубави новини за Енгин

Много се радвам за Енгин той е фантастичен !!!!  Винаги е на първо място, защото е невероятно талантлив актьор с невероятни човешки качества .. Успехът на този велик Актьор от Турция, Disney Plus ви приветства с отворени обятия.

Дали каста ще е международен както писа Бирсен, според персонала на филмовия екип,  платформа Disney контролира много строго кастинга на сериала Бягство / Kaçış, в който Енгин Акюрек играе главната роля. Въпреки че Birsen Altuntas написа, че кастингът продължава, всъщност той вече е завършен и ще бъде обявен в подходящ момент.

Скрит текст:
Как сообщают сотрудники съемочной группы цифровая платформа Дисней очень жестко контролирует кастинг сериала Побег / Kaçış, главную роль в котором играет Энгин Акюрек. Хотя Бирсен Алтунташ написала, что кастинг продолжается, но на самом деле он уже завершен и будет объявлен в подходящее время.

Пожелавам лек ден на всички и се пазете ,а ние сме в очакване.

# 713
  • Пловдив

Още сме в сезона на дините.
Керим черпи.

mari52, тя Бирсен не се е докопала до инфото за каста. Вероятно и няма да може.
Иначе досега да го е изтуитила. Феновете по цял свят щяха да я цитират... А тя да е доволна.

Нова снимка на Енгин с инструктора по подводно плуване.
Връчват му сертификат сертификат за гмуркане след успешно завършени курсове на обучение.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:34 от mariana51

# 714

Те хубаво контролират каста и се надявам на добър екип. В моята лична класация има 1-2 актриси, но дали им е предлаган СЦ - вече е въпросът, имам още няколко предвид - но те са заети в други проекти.
Чудя се нещо обаче и ще си кажа, защото ей-тъй една нощ ми щукна една мисъл в главата, но не ми се ставаше да я напиша в темата. Ако я бях написала, сутринта щяхме да ме провъзгласите за екстрасенс. Ставаше въпрос за влизането на Туба в "ДП".

Сега ми се върти нещо в ума за новия проект. Всички се хвърлят на по-известни имена - спрягат Берен, Аслъ Енвер, Мерием У., Синем Кобал...Дилан Чичек Дениз,  Айбуке Пусат, Бену Сорал /последните три не ги познавам.
Аз спрягам други имена -  Бестемсу Йоздемир, защо не  и  Ойя У. Ташанлар. Сещам се и за Фарах, както и за Аслъхан Гюрбуз.

# 715

Те хубаво контролират каста и се надявам на добър екип. В моята лична класация има 1-2 актриси, но дали им е предлаган СЦ - вече е въпросът, имам още няколко предвид - но те са заети в други проекти.
Чудя се нещо обаче и ще си кажа, защото ей-тъй една нощ ми щукна една мисъл в главата, но не ми се ставаше да я напиша в темата. Ако я бях написала, сутринта щяхме да ме провъзгласите за екстрасенс. Ставаше въпрос за влизането на Туба в "ДП".

Сега ми се върти нещо в ума за новия проект. Всички се хвърлят на по-известни имена - спрягат Берен, Аслъ Енвер, Мерием У., Синем Кобал...Дилан Чичек Дениз,  Айбуке Пусат, Бену Сорал /последните три не ги познавам.
Аз спрягам други имена -  Бестемсу Йоздемир, защо не  и  Ойя У. Ташанлар. Сещам се и за Фарах, както и за Аслъхан Гюрбуз.

Марта,и на мен ми се върти в главата Берен Саат.Не знам заета ли е в момента, не е ли .Но истината е ,че бяха добър екип преди 10 години.Толкова реални,истински,че си мислех,че има нещо между тях (освен професионалните отношения.)
Хайде една топла усмивка и от мен.

# 716
Цитат
Марта,и на мен ми се върти в главата Берен Саат.Не знам заета ли е в момента, не е ли .Но истината е ,че бяха добър екип преди 10 години.Толкова реални,истински,че си мислех,че има нещо между тях (освен професионалните отношения.)

Damata  Two Hearts Берен С. не желае да играе с Енгин. Толкова грозно се изказа в медийното пространство за евентуално тяхно партньорство в "Кьосем", че "Ако той влезе в проекта, тя щяла да напусне".
Той  въобще не е и имал намерение да влиза в този сериал, но нейното изказване беше цитирано и обсъждано като крайно некоректно и неколегиално.

Има един куп други актриси, които искат и за които  ще е чест да играят с Енгин, защото когато играеш насила с някого -  измъчваш първо себе си, после и останалите от екипа, а  и като нищо може да се разболееш ...

# 717

Феновете веднага са намерили тениската на Енгин и са разчели надписа- sayonara - сбогом на японски.
Сбогувал се е с морето!

Нашата Берен, родена за актриса!

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 18:43 от mari52

# 718
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CUfK2QFIKfX/

Снимката със сертификата за гмуркане на Енгин е пусната от инструктора Осман Ялчън.
Написа в инстаграма си:
Нашите обучения „IDDA DIVEMASTER“ бяха успешно завършени. С пожелание за безопасно гмуркане в тъмно синьо.
Divemaster - IDDA - International Discovery Divers Association/Международна асоциация на водолазите Discovery.

Divemaster, е първият курс, който трябва да се направи за започване на професионалната кариера на инструктор по гмуркане.

# 719

Едно надникване и от мен.Hug

Общи условия

Активация на акаунт