Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 81

• 78 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!

Най-после успях да влезна в темата. Сложиха ми нова версия на лаптопа, всичко някъде изчезна.
Бях си забравила паролата и т.н.
Сега всичко е в ред и гледам един прекрасен пост на Албена с инфо колко гледания има сцената от 40 епизод на Любов под наем. 200 милиона гледания си е много солидна цифра и триста ще станат. Аз отново ще си ги гледам
стократно, голяма радост са ми за окото и душата тези сладури ДефОм. Прекрасни, а пък сцената е един път.
Беше голямо удоволствие за мен да си я спомня.
Албенка, благодаря от сърце, че я припомни и показа гледанията.

# 586
🆕🆒🧡🔥Клип реклама от Елчин в Инстаграм за "Lexus" 🚗
🧡🔥🧡🔥🧡🔥
https://www.instagram.com/reel/Ce3qFhElX5c/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 587
По време когато решават да заснемат 2 сезон. Всички са радостни и щастливи.

# 588
🆒🧡🔥Снимки в Инстаграм от Елчин 🧡
Красива както винаги 🧡🔥

# 589
Прекрасна Елчин

# 590
Прекрасна Елчин от последните снимки и реклама -красива ,свежа и с много  позитивно излъчване  Heart
Днес нашия сериал има годишнина -7 години от началото на излъчването на "Любов под наем" Heart .И по този случай в интернет е пълно с красиви колажи и клипчета. Simple Smile

https://youtu.be/qBBIKdD2fo8

https://youtu.be/zQjAfQ8X1_A

Хумор от Дефне Топал Simple Smile

https://twitter.com/happinesss73/status/1538453155901411328?s=20 … GSS8kMNg3XDurHg7A

И Елчин и Баръш след 7 години,малко пораснали ,но все така красиви и харизматични  Heart

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 13:13 от Eny87

# 591
Прекрасна Елчин!
След седем години КА не спира да печели още фенове. Заслужени от артисти, сценаристи и екипа му.

Гупа е написала в Инстаграм , в един от акауинтите си , че очакват с Баръш момиче.
Да са живи и здрави!

https://www.instagram.com/p/Ce9Df8hMD50/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И преста е подхванала новината

Турецкая пресса сообщает, что Гюпсе и Барыш пребывают в ожидании скорого появления на свет дочери ❤🧿

В новости уточняется, что будущая мама сейчас на 7 месяце беременности и находясь в "декретном отпуске" не сидит сложа руки, а продолжает писать сценарии, как результат готовы 2 фильма, 1 анимация и 1 сериал 🎬
Машалла, каква работлива и талантлива съпруга има Баръш

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 18:18 от eliNIM

# 592
Ели  това мисля ,че е  стори от официалния инстаграм на Гупсе и след това вече разпространено по фенските инстаграми посветени на нея и отговаря на питанки на феновете и какво прави и къде е и Гупсе  затова им отговаря ,че е написала сценарии за анимационен филм и сериал ,но първо да се роди "това малко момиче".

Иначе инфото за бременността на Гупсе излезе още в края на май месец  и от тогава разни жълти медии  мине се не мине време публикуват пак информацията как Баръш и Гупсе били в очакване ,броели  дните и месеците  и нямали търпение да се появи тяхното момиченце което със сигурност  е така  и всеки човек на тяхно място би имал такива приятни вълнения  естествено ако не е с емоционални или психически проблеми де Simple Smile Нооо естествено жълтите медии прекаляват както обикновено и  я завъртат тази информация многократно и  вкарват в едни дълги и безмислени статии и аз честно наистина все още не мога да се начудя как нещо което е два реда може да бъде вкарано многократно в различни дълги статии  ,които не казват абсолютно нищо ново и да въртят и превъртат едно и също ,а именно Гупсе е бременна с момиче и ще ражда септември месец .Ето колко кратко и ясно и точно може да е и  не е необходимо да се превърне в безмислен бълвоч от 10 ,че и повече реда ,който не казва нищо ново . Поне Гупсе е  добавило нещичко ново ,че е творили ,а не е седяла и бездействала. Simple Smile Еми честито на феновете и ще са в очакване на новите  творения на любимката си .Simple Smile ,а аз лично съм в очакване на новите сезони на "Алп Арслан" и "Клуб"  ,на Гупсе  творчеството и мисля ,че ще го пропусна Simple Smile

И като стана дума  за "Алп Арслан" малко новинки от там
Излезе инфо за още двама нови артиста ,които влизат в в сериала.
Серхат Тутумлуер  ще влезе в ролята на византийския наместник Грегор.

А Ойкю Горман ще изиграе ролята на съпругата на Инал бей.
За тази роля беше предвидена друга актриса ,но нея нали я уволниха от канала ,че публикувала някакви туити в защита на журналист уволнен от телевизията доколкото си спомням.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 00:19 от Eny87

# 593
Ени, за творбите на Гупа съм на същото мнение. За бременноста и не съм чела , не бях запозната с подробностите , няма значение какво твори. Най-важното са свършили с Баръш.

Клубът ме интересува повече, прочетох че снимали или може би приключили. В същото време Салих пуска снимки от морски хотел, дали е по работа или релакс не зная.

Скрит текст:

Инфо няма около снимачния процес. Така е добре, има повече изненади при гледането.

Серхат доста остарял в този му вид, почти не го познах.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 01:38 от eliNIM

# 594
Ели  така е най-важната творба Гупсе и Баръш са я изтворили  и като се роди ще и се радват и наслаждават  Simple Smile,а другото творчество на Гупи да му се радват феновете и .Simple Smile
Серхат последно го бях гледала малко във "Вятърничав" и затова сега не ми направи впечатление колко е побелял ,но като го видях в серриала и аз много се изненадах от вида му и едва го познах.
За "Клуб" прочетох ,че снимките почват или са почнали преди няколко дена.Баръш май ще се присъдени по-късно към тях защото сега снима двата първи епизода от 2-ри сезон на "Алп Арслан".Вече там графиците как са направени не знам защото "Клуб" както и за първи сезон се даржи в голяма тайна снимачния процес ,а от "Алп Арслан" пускат снимки и видея ,но на коне ,на второстепенни герои,на природа и имаше снимки как се строи новия султански трон. Simple Smile
Салих доколкото прочетох май ще има по-малка роля във втори сезон на "Клуб" ,но не знам доколко това е вярно ,но той  снима или пък вече е заснел  сериала с Чаатай Улсой който пак ще е за Нетфликс .Та сега може и да е в кратка почивка между двата сериала които снима ,но тия от Нетфликс каквито са потайни нищичко няма да пуснат та да се добие някаква макар и малка представа какво се случва.Но затова пък като им е готов продукта почват да бълват и епизоди и инфо колкото  ти душа иска. Simple Smile

# 595
🌟Снимките за сериала "Клуб" ще започнат през месец Юли.
🗡️В края на тази седмица ще приключат снимките и на първите два епизода за втори сезон на" Алпарслан "⚔️
Гупсе освен  Анимационния сериал който е написала е написала и сценарий за два игрални филма.🤭🤭🤭(божее,
като и знам филмите😃🤣)
 🗡️Снимка зад кадър на Баръш с един от дизайнерите на костюмите на "Алпарслан"

🆕🌟Стори от Елчин в Инстаграм напомня, че спектакъла  "Когато няма никой в града" ще участва на фестивала в Айвалък на 23.06.
във  Амфитеатъра.
С "Когато няма никой в града" ще  се открие фестивала. 🧡🌌

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 23:28 от Albena Goranova 606011

# 596
🌟Снимките за сериала "Клуб" ще започнат през месец Юли.
Анимационния сериал който е написала е написала и сценарий за два игрални филма.🤭🤭🤭(божее,
като и знам филмите
😃🤣)
Благодаря за разянението относно ,,Клуб,,
+1   упорито прави кариера на сценарист, нищо не я спира да  прави доволни своите фенове . Гледам как и се радват под всяка снимка  или нейна публикация, свят шарен и многолик

Така и не ми допадна Баръш като визия в Алпарслан, може би защото не ми харесва  като сюжет самия сериал. Но пък явно има някаква ,, магия,, с плодовитостта на артистите, освен Баръш който ще става татко и Фахрие е бременна във втори месец.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/fahriye-evcen-2-aylik-hamile/6774/

# 597
🆕🧡🌟Елчин и колегите и от
спектакъла "Когато няма никой в града" са вече в Айвалък за
участието им в театралния фестивал.🌟

https://instagram.com/stories/elcinsangu/2866386561926686558?utm … shid=MDJmNzVkMjY=

⭐🌊Превод на клипа с Елчин:

-Ние дойдохме в Айвалък!
-Защо дойдохме?
-На фестивал на морското равнище.
-Кога ще играем?
-Утре вечер!
-Утре вечер ли ?
-В колко часа ще играем...?
-Часа е неизвестен...!
-В колко часа?
-Аз знам, че е в 21:00 часа.
-Следете сайта на фестивала, там ще пише.
- Чакаме ви, хайде идвайте!

🧡Ето и марките дрехи с които е
облечена Елчин, феновете всичко откриват😃😃😉🧡

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 00:35 от Albena Goranova 606011

# 598
Албена  мерси за инфото ,снимките и превода Flowers Hibiscus
Сладурка Елчин Yellow Heart.Дано тя и колегите и да имат голям успех на фестивала  в Айвалик   и да предизвикат същия фурор и интерес както в Истанбул. Flowers Four Leaf Clover
Клипче предполагам от репетицията

https://twitter.com/elcinsnews/status/1540025852477440000?s=20&a … aUNXyft89RCX83FUg

и малко снимки

Нашата Червенокоска е получила и рози  и сърце играчка  Heart

нещо и от Рукие

За филмите на нашата снаха ,като се замислих ами ,че аз съм гледала три от тях и май май ще се окаже ,че съм и фенка бе Thinking  Simple Smile
Шегата на страна ,но да  три от нейните доколкото знам 5 филма съм гледала  и трябва да кажа ,че от тях "Зълвата" наистина ми хареса.С умерен и готин хумор ,без разливане  на Гупсе,,историята не е уау ,съвсем нормална ,за нещата от ежедневието ,абе за семейните отношения ,но всичко представен по забавен начин и леко преувеличено ,нооо съвсем леко и с хубав финал.В "Делиха" също имаше забавни моменти ,но там на моменти хумора беше прекален и преминаваше  добрия тон ,но там пък играе Баръш та така че си  заслужава да се гледа как Делиха го гони пък Джемил(май така се казваше героя му) бяга от нея.Simple SmileНай-не ми хареса "Войната на етървите",там историята не е лоша ,можеше да се получи забавно и даже и в някои моменти се получаваше ,но в общи линии  Гупсе и актрисата в ролята на другата етърва доста се  разляха да не кажа направо ,че се оляха от лигавня .Интересно е ,че  на финала героинята на Гупсе роди момиченце ,в КА пък Йомер има също момиченце и сега и в реалния живот също ще имат Баръш и Гупсе момиченце  еми това е май  съдба  Simple Smile
Зад кадър от началото на 1-ви сезон на "Алп Арслан".

Честито на Фахрие и Бурак и дано бременността на Фахрие мине леко и безпроблемно Flowers Four Leaf Clover
При  Акча нещата не завършиха добре ,но то там още от началото сценария тръгна в странна посока и вместо  Акча да бъде представена такава каквато е описана в историческите източници ,макар и да са малко сценаристите решиха да ни я покажат по съвсем различен начин.Но както  и да вече нищо не може да се направи ,с Акча е приключено и сега ще трябва да почакаме малко ,за да видим  коя ще е новата  актриса ,която ще трябва да изиграе жената която е родила наследника на Алп Арслан .

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 22:20 от Eny87

# 599
🌊⭐Подарък от българска фенка за Елчин.
Слагам ви текста в който пише за подаръка

Стори от Елчин🧡💍

🧡Елчин в сторито си казва на манекена който държи:
"Имаме репетиция, да отидем там, любов моя."

🧡След представлението на фестивала, феновете продължават с подаръците за
Елчин🧡⭐
https://www.instagram.com/reel/CfKb65dpqIv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

⭐Снимки от спектакъла🌟

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 01:18 от Albena Goranova 606011