Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 512
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Айдан на около 60 и бременна, ай стига бе

# 241
  • София
следва сюрпризът на Серкан - новия дом...

боже, Айдан си е направила ботокс...

# 242
  • София
Фили, ще ме прощаваш, но аз никакви турски драми не обичам - нито съвременни, нито исторически и т.н. Поне на този етап не са ми по вкуса. Натоварват ме и не обичам да гледам такива неща. Гледам драматични сериали, но европейски и американски. Има доста добри по платформите. Малко и стегнати епизоди. Бързо се гледат. И проблемите наистина те карат да се замислиш над нещата от живота. Реалистични са. Турско не гледам по принцип. Само ромкомите ми допадат. Не всички де. Но има избор. Все един от 5 ще ми хареса. След нашия не знам кога ще загледам пак турски сериал. Ще видим. Wink Може и да е чак като Керем реши да се снима в нов проект. Simple Smile

Хайдеее! Дългочаканата сцена!!! Heart Eyes

# 243
Айдан иска да покаже на майката на Кемал колко го обича като наготви тя.
Серкан се кара на Еда да не бяга. Купил е къщата преди години. Пъръл е разпитвала Еда как си представя мечтаната къща и Серкан я е избрал по това описание
Съжалявам, че чак сега се включвам, но досега се борех със слаб интернет и прекъсващи сайтове

# 244
# 245
  • София
купил е къщата още преди пет години...

# 246
Само не знам вече 50 еп. каква е ролята на Ердем?

# 247
  • София
Това май не е къщата на доктора от епизод 11?? Май е друга. Thinking

Айдан защо пак е с изкривена физиономия?! Grinning

# 248
Малката им разказва играта.

# 249
Черешка знае за бебето, чула ги е като говорят по телефона и сега естествено ги изнудва за сладолед Joy

# 250
Кираз е разбрала, че Еда е бременна. Разбраха се да не казва на никого, но иска сладолед в замяна.
Айдан си правила ботокс при евтин доктор, затова изглежда така.

# 251
Последните няколко епизода Ердем се губеше. Сега са решили, да наваксат. Grin

# 252
Записвам се за новата ни юбилейна тема! Прекрасна е, благодаря! Hug
Гледам епизода, много красиви моменти между Еда и Серкан и разбира се смях от страна на другите. Grinning
Малката веднага знае, бебе ще има Grinning
Къщата, която Серкан е взел е прекрасна! Този изглед ме спечели. Heart Eyes
Много ме радват снимките, които качват Ханде и Керем, щастливи и заедно, страхотни са! Heart Eyes

# 253
Сарп в Туитър:

С Гугъл:
"Ако един ден, в даден момент от кариерата си, те биха казали в телевизионен сериал, който се гледаше в много страни по света и по традиционната телевизия, „ЩЕ СИ ПРЕДСТАВИШ КОН“, бих казал, че това са глупости, aghskajjs Erdem, ти са много странен човек ahahdjaj ще ми липсваш толкова много"

# 254
  • София
Керем отново ме кара да се смея с глас - как гледаше майка си (Серкан - Айдан), като се появи с изкривеното лице!!! Утре ще направя гифче с този момент. Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт