Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Кърджали
Мъри, да така е, Една буква /сричка (казано по-лаишки) могат да променят смисъла, да я направят в отрицателна форма, в множествено число.

# 406
И аз неодобрявам папараците когато притесняват хората, защото всеки си има личен живот и никой без разрешение не може да нахлува в него, но ако не са те ние не можем да им се радваме.

Но Керем и Ханде са избрали един стил в еднакъв цвят бански тоалети "черен".

Това мисля е нова снимка "тайно" снимана без те да разбера.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 20:13 от azisiq

# 407
  • София
Моделът е световно известен. Пита се кой е фотографа. Дали не е онзи с професионалния фотоапарат!

# 408
Много хубаво това нашето Бамби Sparkling Heart
... явно фотографът е добър Wink

Моделът е световно известен. Пита се кой е фотографа. Дали не е онзи с професионалния фотоапарат!

# 409
Съвършени са просто. То бива, бива, но тяхното е - нямам думи

# 410
# 411
Защо взима на жена си очилата? 😏😎

# 412
Дами, ако някой от нашите хареса или коментира публикацията на другия нали ще споделите?
На вас разчитам Grinning

# 413
Защото вече няма мое и твое .... всичко е .....  Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо взима на жена си очилата? 😏😎

# 414
Прекрасна Ханде и най-добрия фотограф!
Налбантова, той и шапката и взима.

Аз продължавам по филмовия път на Керем.
Нова среща...в "Сърцето на града",("Този град ще дойде след теб") 2017 г. Знае се, много сериали се провалят заради цар Рейтинг. Каквото и да говорят за този проект, Али Смит е на висота.

Приятна вечер!

# 415

Тез хора много самотни ми се виждат там... Грам жива душа няма... Не ни поканиха и нас да седим като масовка отстрани значи.... Satisfied Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък да тропнем една "Бяла роза" край басейна... Кой зареждаше музиката.... ?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:42 от mury9

# 416
s...v, той само гащите да не й вземе, че не ми се мисли... Дано не пускат снимки 😆😆

mi_si, няма такива. Приказката е така - Моето си е мое, чуждото - общо 😆

Магийке, на косъм да те забравя - жива и здрава да си, свате! Чакай, ти си на Мики сватя... Карай, значи на всички си 😆 Е, лека бременност, само това момче не го очаквах. Стискай зъби и сам войнът е войн 💪

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:44 от Nalbantova

# 417
Мъри Hug Алекс Hug ,почти ми прочетохте мислите за турския език .
Аз знам няколко езика + няколко по малко ( отбелязвам ,че най добрия ми е английския , него използвам ежедневно в работата си ) , езиците винаги са ми вървели и са ми хоби . Малко разбирам турски , но нито знам да ги напиша ( е може би няколко думи ) , нито пък бих могла да ги произнеса . Днес се сетих да питам Алекс , Али и О.А дали го владеят само говоримо или и писмено .Алекс вече отговори . Вярно ли е ,че е лесен език ? Имах в началното училище имах учител ,който е бил офицер на границата .Той знаеше турски и от него знам ,че нямат родове ( ж.р , м.р ) и ,че бил лесен .
И да допълня - не познавам турци , винаги съм била предубедена към тях заради историята ( още едно мое хоби освен езиците ) , но благодарение на тур.дизите и няколкото екскурзии и почивки в Турция , промених мнението си . Може би за това толкова съчувствам на тур. народ за идиотските им управници от последните 10 години , които връщат страната назад .
Ох , заради Керем и неговия турски ме изби логореята .
Сори , дружки Grinning

# 418
s...v, той само гащите да не й вземе, че не ми се мисли... Дано не пускат снимки 😆😆

mi_si, няма такива. Приказката е така - Моето си е мое, чуждото - общо 😆

Ето затова трябва да има ограничения за ненавършили 14 години. Ние пишем за романтика и изведнъж...да не и взима...Налбантова, кога ставаш на 14?

# 419
  • София
Керем и Ханде рекламират хотела, в който са отседнали. А Ханде е написала в сторито си: "Нека времето спре тук".

Общи условия

Активация на акаунт