Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 263
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ако става въпрос за тази снимка твърдят, че Ханде рекламира марка на нейна леля на име Белма.

# 46
Това май са нови снимки на Керем?

малко извън сериала

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 10:02 от azisiq

# 47
  • София
Ето ви един Керем опънал вени и мускули.  Такъв го харесват жените, но само една може да му се радва. Останалите ще му се възхищаваме от снимките. Дори и потен е красив с 24 каратовата усмивка.

# 48
Марги, извинявам се че се обръщам към теб на ти, но аз ви чуствам като мои деца и се възхищавам на таланта ви да сътворявате толкова красота. Страшно съм впечатлена от новата тема и от стихчето в предишната. Не си забравила никой споменала си дари мен, която от една година ви чете плаче и се смее с писанията ви, но чак сега се престраши да пише. Благодаря от сърце на всички, които са участвати в сътворението на юбилейната тема. Много е красива. Пожелавам и занапред да ни усведомявате за всичко около нашите любимци. Бъдете здрави!

# 49
# 50
Нова снимка от еп. 50

Бамби отново е № 1, според Адба

Wink

и това става Heart

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 10:37 от mi_si

# 51
HI!

Стотна тема!!! Мнооого Керем, Керем и Ханде около него за това време.
Благодаря за новата тема и творчеството на Марги!

" Бг маммаааа, бг маммааа..." - Керем в процес на медитация Stuck Out Tongue Winking Eye

Нямам много време тези дни, но следя когато мога.

# 52
Хо-хо-хооо 😏 Ханде качи снимки от някъде си.

# 53
# 54
Преди имаше една реклама ...  Wink

..... та и аз "Ето такава снимка чаках" .... (за начало не е зле Heart Eyes)

# 55

Елегантен начин да ни се " покажат"

# 56
Това момиче е ОГЪН!🔥🔥🔥Сега остава и една обща снимка да качат и всичко ще е точно!😁😁
Скрит текст:

Май от всичките тази ми е любимата❤Много деликатно и елегантно показват любовта си. На тях не са им нужни други снимки, дори само ръцете им крещят "Ние се обичаме".😍

# 57
🥰🌈Марги, сега се върнах назад и прочетох стихотворението от предната тема! Ама, ти нищо не изпускаш от поглед - страхотно си написала всичко и даже да е имало някоя сърдита бг-мама след твоите рими си мисля, че всичко си дойде на мястото! 🌈🥰 Хубаво е, че има толкова цвят в темата ни! 🌺❤️
Понякога някои се вживяваме доста и може да виждаме в черно и бяло, но и то пък се оказва толкова красиво!
Закъде без усмивката и очите на Керем! 😍

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 10:54 от Ели-mama

# 58
Пуснах си сълза от щастие за тези двамата. Sparkling Heart

Развълнувах се и съм готова да изпиша темата. Satisfied

# 59
Очакваме пост и от Керем🤩

Невероятна двойка са!🔥🔥 Кой да предположи, че един ден ще се вълнувам толкова от едни снимки на хора, които дори не познавам.🤪

Общи условия

Активация на акаунт