Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
# 541

Лека нощ! Nature Sparkler

# 542
  • Кърджали
Да, Неслихан е само гост актьорв първия епизод на този нов сериал. Тя се готви да заминава за Англия, където ше учи сина ѝ. Така споделя в Инстанграм

# 543
  • София
Голяма компания са били.

# 544

Лека нощ....

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 01:30 от azisiq

# 545
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 546
Добро утро от Бодрум

# 547
Да допълня:
Снимките на Ханде и Керем са от ресторант, по време на ваканцията им в Бодрум, преди няколко дни (деня, когато отблокираха Керем в инстаграм Wink)
Същата вечер Wink
Скрит текст:
Скрит текст:

# 548
Здравейте и от мен Coffee
и аз идвах с тази снимка Nature Sunny

В социалните мрежи нея вечер го бъзикаха, че от превъзбуда е объркал името на Ханде (не знам как се казва това @handemiyy) и после се наложило да го коригира.

# 549
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
За десет дена сте изписали старата тема , а на юбилейната сте почти на финала...
Добре, че все пак ще успея да се включа с пост в нея...
Благодаря на дрийм тима за създаването и...
Скрит текст:
Страхотни неща сте споделили....
Магия, пожелавам ти да родиш леко втори син и да сте щастливи цялото семейство....

Три неща никога не се връщат - време, думи, възможности. Ето защо, не губете времето си, подбирайте думите си и не изпускайте възможностите.

# 550
Добро утро!
И аз да се включа с снимките от Бодрум

# 551
Дамата от снощните снимки се казва Дуйгу Санджаклъ. Тя е флорист-дизайнер и откривател на цветарницата LYS Flowers Events. Прави аранжировки за различни събития. Някои фенове предполагат, че снощи се е срещнала с Ханде и Керем, за да обсъдят аранжировката за годежа.😁
Възможно е и просто случайно да са се засекли в ресторанта.🤷‍♀️

Скрит текст:
Някои снимки от профила на цветарницата в инстаграм. Създават невероятно красиви неща!😍😍

Цветята, които изпратиха на Ханде по случай достигането на 20 млн. последователи

На снимките от Бодрум се вижда майката на Керем, която стои срещу Ханде. Значи наистина е имало семейна вечеря.😁

# 552
Стискам палци да е за годеж (а защо не й за сватба Hands Pray People Couplekiss)

# 553
4 юни 2021 Gift Heart

30 август 2021 Gift Heart

# 554
Хайде сега и една снимчица на Керем с Мави, дано не ме карат да чакам дълго Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт