Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 404
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Слизам, слизам... Grinning
Аз ще коментирам друго. Връзката на Керем със СС. Тая ми е толкова противна и мазна, че чак ме плаши. Чудя се наш Керемчик какво толкова е намерил в нея. Пълен потрес ми е. Laughing

Виж с Ханде не мога да им се нагледам. Прекрасни са.

# 661
  • София
Нека да я изпишем до 21 часа. Понеже е посветена на Керем, ще се възползвам да слагам само негови снимки.

# 662
Керем никога не е следвал Ситаре. Мисля, че и тя него не. Беше ми направило впечатление още, когато тя беше в сериала. Явно на подсъзнателно ниво е усещал каква "драма" ще стане. Satisfied

Линде, само на Керем снимки? Ще се опитам. Satisfied

Еми, пишат я, че има ново гадже. Animal Snake Дано, та почитателите й да мирясат и да не намесват нашите.

Скрит текст:

# 663
# 664

Чудех се къде отиде шапката на плашилото от двора! Ама му отива! 💗

# 665
И според мен СС има едно такова, "мръснишко" излъчване. Не знам дали ме разбирате

# 666
Ей в този мъж се влюбвам всяка сряда! С тази си визия ми плени сърцето, слизайки от един самолет! 😁😆😜

# 667
# 668
Диамант, Емилия - споделям мненията ви за Нея.

Ех, това Айше, нищо не забравя. С отбелязването на още един рожден ден на Серкан ще ни зарадва.

Така както сме се наели бързичко ще я свършим темата, но не е фатално и да не успеем преди епизода. Ако е по време на епизода няма да има време да разгледате новата Joy Не че и това е толкова важно, но все пак - чувствам се поласкана от това, че някой е отделил от времето си е се е спрял на заглавния пост Joy

# 669
# 670
За пишещите бонбони, по случай рожденика. Laughing

# 671
216К

Бамби

# 672
Тук са си направо Керем и Ханде

# 673

Засега Фокс в Ютуб е перфектен Wink

# 674
🐸 Предлагам тази вечер да изядем по една чорба, по случай рождения ден на Серкан Болат - той сладко не яде, то и чорба не яде, ама как да е! 😃 Светът ще му го подарява Еда, отново! 🥰

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 19:12 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт