Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Макар и късно, не мога да не честитя рождения ден на Серкан Болат!🥳
Скрит текст:

Ели, щях да се учудя ако точно ти го беше пропуснала. Sunglasses Много време се разхожда с черно-бял аватар от момента на стълбите и.. за теб знам със сигурност, че ти харесва поне колкото на мен.

# 346
  • Кърджали
И аз да намина, да отбележа робдения ден на един Робот, който ни показа, че и роботите не са това, което бяха.

# 347
По повод празника ви слагам любимото ми гифче на Серкан Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък си имам именичка днес и ви черпя
Скрит текст:

# 348
  • Кърджали
Мики, честита ти именичка. Да е здрава и усмихната!

И Керем честити рождения ден на Серкан Болат

# 349
# 350
Поли, честит празник!🌸
Много здраве, игри и вълшебно детство на прелестното ти момиченце!🎈

И за Серкан Болат: Наздраве!🍷Все така да ни събира тук!🎂

# 351
  • София
Нещо много красиво и приятно за лека нощ - краят на всеки наш епизод от 1-ви до 49-ти вкл. Да си припомним откъде тръгнахме, през какво преминахме и докъде стигнахме: https://www.instagram.com/p/CS_K9CHIV9C/?utm_medium=copy_link
Ако го намеря в Ютуб, ще го споделя също. Би трябвало линкът да ви се отваря обаче, дори да нямате Инстаграм профил.

Честит празник на дъщеричката ти, Мики! Balloon

Лека нощ, момичета! Nature Stars

Редактирам се: певицата, която Керем и Ханде бяха споделили по-рано днес на стори, е качила снимка с тях в профила си. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 01:21 от Бърборанка с розови очила

# 352
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Мики, честита ти именичка! Пожелавам й много здраве и късмет! Balloon  Flowers Four Leaf Clover
Това сигурно са снимките, които трябваше да публикуват в сряда Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 07:15 от mi_si

# 353
Добро утро, момичета! 🌸
Днес имам рожден ден и за това минавам да ви почерпя за мое здраве! 🎂🎉

# 354
Gift Heart

П.С.
Магийке, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, късмет и сбъдване на всичките ти мечти! Hug Tada

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 07:53 от mi_si

# 355
Честит рожден ден, Магия! Да си здрава и много щастлива love001

Мики, много здраве и безгрижно детство на твоята малка, сладка Еда. Wink

# 356
Добро утро Heart Eyes
Поли Hug - да е жива и здрава твоята принцеса , много да ви радва Revolving HeartsFlowers CherriesFlowers Bouquet

Магийке Hug - много здраве , любов , късмет и успехи Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover ! И разбира се нови проекти на нашите любимци , които да ни събират тук Grinning

Радвам се за снимките , но слава Богу те отдавна  признаха любовта си  и сега това не е никаква новина . Да се пукнат завистниците Stuck Out Tongue

# 357
Добро утро момичета.
САъбуждам ви  с тези прекрасни дълго очаквани снимки, знам че вече някои вас са ги публикували но понеже немога да им се нарадвам отново ги споделям.
Ханде и Керем , толкова влюбени, щастливи и прекрасни. От кога чакаме техни общи снимки.

# 358
  • Кърджали
Магийке, честит рожден ден! Нека да си здрава, щастлива и животът да е една розова магия!

# 359
Макар и късно, не мога да не честитя рождения ден на Серкан Болат!🥳
Скрит текст:

Ели, щях да се учудя ако точно ти го беше пропуснала. Sunglasses Много време се разхожда с черно-бял аватар от момента на стълбите и.. за теб знам със сигурност, че ти харесва поне колкото на мен.

😍
Ой, да любими са ми там двамата!😍
Ей така много обичам да ги гледам!💓
😟Ама днес, какво есен ли усещам!
Искам август, този следобед на лятото, както е известен да е поне още два месеца! ☕ Иначе, Добро утро! ☕
Edit: вчера ви изпуснах от поглед, цял ден по задачки, вечерта бях гроги и какви красоти съм пропуснала!🥰

Общи условия

Активация на акаунт