Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 489
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Забравих да честитя празника на Серкан Болат, колко съм отвеяна, аз като видях общите им снимки и още съм под тяхното въздействие. Така че честит празник Серкан Болат, радвам се че имахме честта да се запознаем с теб макар и сериала.

# 361
Есенна магия, Честит рожден ден!
Желая ти много здраве и успехи

Много са хубави

# 362
Керем в instagram story

# 363
Малко от сериала

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 08:53 от azisiq

# 364

Е, изпосталял си е малко Керем... Само едни мускули са му останали...Heartbeat Ма то всичкото това от любов, да  знаете... И то каква!...Stuck Out Tongue Closed Eyes Revolving Hearts Голяма, голяма... колкото света....Nature Earth Africa, както се пееше в онази песен....Еееееее, пак на италианско ме обърна.. Ама така е... Пощуриха ни с тази Италия, пък ни Еда, ни Серкан се снимаха там... Затуй поне песента да звучи покрай тях.... "Un amoооооre grande, grande come il moооndo..."....

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 11:22 от mury9

# 365
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Есенна магия, Честит Рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много поводи за усмивки. Simple Smile

Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:17 от midnight__sun

# 366
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Есенна магия, Честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много поводи за усмивки. Simple Smile

Sparkling Heart

Целувката по раменцето е запазена марка на Керем... Обича си той да я целува там...Че вече дори и навик му става... Даже на моменти и пред публика едва се въздържа... Някак интуитивно, отвътре му идва... Няма лошо, де.. Ние сме "ЗА" лИбовта..Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 11:24 от mury9

# 367
  • София
Привет момичета! Пожелавам ви лек и ползотворен петъчен ден!

Магийка, Честит рожден ден!  Бъди обичана и много щастлива!

Поли, на патерица искам да ти честитя имения ден на твоето малко и красиво бисерче. Нека да ти е здрава и много да те радва.

Най-накрая нашите любимци се показаха официално заедно. Много са красиви. Почиват си, релаксират и се наслаждават един на друг.  

И от снощи!

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:43 от БлагаВест

# 368
  • Бургас
Магийка, Честит Рожден ден! ГУШ!

# 369
Ново от Керем. Явно с почивката не е забравил и за тренировките.

# 370
Честит рожден ден, Магийка!
Да бъдат дните ти пълни с радост, усмивки, любов! Омагьосвай ни есенно!

Здравейте!
Пихте ли кафе?

Или е време за студен чай?

Малко реклама...

# 371
  • Dupnica
Здравейте влюбени в ХанКер,
Вече има общи снимки от нашите любими актьори - прекрасни са, както винаги! Sparkling Heart

На Магия  - Честит празник! Здраве и щастливи мигове!

Здраве и щастие и на  празнувалите в предходните, пропуснати от мен в темата дни! Birthday

Успях да изгледам последните два преведени епизоди - радост за очите.
Емоционално развитие на историята с много моменти на споделена ,изгаряща любов - Еда, Серкан и Кираз.
Както очаквах вярното приятелство побеждава ,остава и в най-трудните моменти, макар и с препятствия устоява и намира решенията.
Искахме за видим развитието на героите в ролята на родители, на очакващи ново попълнение в семейството и го получихме - някои чете при нас! Yum Heartpulse

Сериялът върви към финала, но искам да не се натъжавма и да съм в радостно очакване още две седмици!
Ще ги следим надявам се и тук след края на тази приказка!
Подкрепям идеята за повторно започване от началото на сериите / често си преговарям лююбими моменти /

Хубав слънчев ден желая на всички! Flowers Hibiscus Nature Sunny

# 372
Значи за 8 септ е подготовката за рекорда брой туитове.... готино - 8 септ - 8 милиона
Това са супер много туитове, и мисля, че трябват повече фенове. Малко ме съмнява да надминем 5/6 милиона. Напоследък едвам 1 милион туита има, но не пречи да се опита, а може и дадат хаштага по-рано...

Подготовката за 8 септември е в разгара си ...  Wink

# 373
Керем също ще помага за рекорда на 8 септември:

Gift Heart

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:58 от mi_si

# 374
Математически имаме шанс, просто трябва да пуснат хаштага 8 часа преди епизода и да е постоянно в тенденция.
Керем също ще помага за рекорда на 8 септември:

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт