Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 480
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Нова снимка на Ханде, от профила на Buldanerry. Flowers Cherry Blossom

https://www.instagram.com/p/CTEe02aIiwU/

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 11:13 от midnight__sun

# 376
Ханде обичаща животните.....

[/img]      

# 377

Линде, откакто сподели онези рисувани ръце на ХанКер, вече колко пъти за тях се сещам...
Имам нужда от мнението ви - как мислите, дали на заглавната страница подредени кадри с този ефект биха стояли добре? Струва ми се оригинално, пък и за разнообразие. Но, ако е твърде мрачно няма да рискувам.

# 378
  • София

Линде, откакто сподели онези рисувани ръце на ХанКер, вече колко пъти за тях се сещам...
Имам нужда от мнението ви - как мислите, дали на заглавната страница подредени кадри с този ефект биха стояли добре? Струва ми се оригинално, пък и за разнообразие. Но, ако е твърде мрачно няма да рискувам.
Марги, супер идея. 
Аз много харесвам такива графики. А тази, която си качила днес е много красива. Според мен ще стане прекрасно да ги вмъкнеш и двете.

# 379
На мен ми харесва. От телефона изглежда много добре Wink

# 380
Линде, ръцете ще ги запазим за друг път Heart Eyes
Мисълта ми беше ако в частта за сериала ви лиша изцяло от цвят и са само такива графики как ли ще е Thinking

Миси Kissing Heart

# 381
Симпатяги Sparkling Heart

# 382
Здравейте!
Честито на рожденничката!
Много Ханде и Керем днес в темата, няма лошо, хубавото си е хубаво. А когато има и щастие освен красота, денята е още по хубав.

# 383
Днес Ханде и Керем ни съсипват с снимки от почивката си в Бодрум. Страхотни са.

# 384
Готината "леля" Simple Smile

“Our leading roles were the most important in this love story. Kerem and Hande were an incredible match. None of us could have predicted this. They are both talented and beautiful and we couldn't get enough of watching them. Fortunately, they are our heroes...”
Evrim Doğan

„Нашите водещи роли бяха най-важните в тази любовна история. Керем и Ханде бяха невероятно попадение. Никой от нас не би могъл да предвиди това. И двамата са талантливи и красиви и не можехме да се наситим да ги гледаме. За щастие, те са нашите герои”.

Интервюто на английски.

Скрит текст:

„Love is an amazing thing. Hande is a wonderful person. I love Hande so much. And the most important thing is that we’re very good friends!” - Kerem about Hande for Hürriyet Pazar.

„Любовта е невероятно нещо. Ханде е прекрасен човек. Много я обичам . И най -важното е, че сме много добри приятели!

https://twitter.com/Onlyy_bursin/status/1431212822277541898

Цялото интервю Simple Smile Много ще се радвам ако ни го преведете.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 14:18 от midnight__sun

# 385
Здравейте Честито на рожденничката  
ето го цялото интервю на Керем

„Ханде е невероятен човек. Обичам я. Най -важното от всичко е, че сме много добри приятели. Това е много ценно нещо. Тя е много сърдечен човек ”:heart_decoration:

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 14:35 от sani1212

# 386

ChampagneМагия, Честит Рожден Ден!
Много,много здраве, любов, благоденствие!

# 387
Други теми                                                              Ханде

Когато питат за Ханде. Милият той, нека са много щастливи. Пу,пу. Sparkling Heart

"Love is what makes us human beings , it can be portrayed through a piece of art or a writing , In Every moment  love is what inspires us , Love is a beautiful thing!"
Kerem Bursin

"Любовта е това, което ни прави хора, тя може да бъде изобразена чрез произведение на изкуството или чрез писане. Във всеки момент любовта е това, което ни вдъхновява. Любовта е красиво нещо!"

# 388
Магийка, да си честита!

На Мики съкровището - щастливо детство и сладки мигове! 🧁

# 389

Общи условия

Активация на акаунт