Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Ще има и он-лайн. И ние така ще се броим. Как да не пусна някой непознат да ми влиза вкъщи.

# 241
  • у дома...
Момичета,имате ли идея дали преброяването на населението ще се провежда и онлайн? Мернах,че започват от 7 септември. Предишният път така се преброихме.
Стига де,  AIR,  ще има още топли дни.И аз съм като теб.
От 07.09. до 17.09. Ще можем да се броим онлайн. След като се преброиш, не забравяй да си разпечаташ или да си препишеш кода, който ще ти се изпрати на мейла. Този код даваш на преброителя след това, за да ви "отметне", че сте се преброили. Най-вероятно домоуправителите ще ги събират и дават на преброителите.

# 242
  • гр.София
Ей,че сте печени. Благодаря.

# 243
  • София
Предния път се преброихме онлайн, сега пак така. Но въобще не съм разбрала, че е толкова скоро.

# 244
  • София
С един клик разбрах кой е О' Брайън. Joy Той не е ли старичък да го харесват нашите? 30 - годишен.
Леле, колко харесвах Джордж Майкъл. Той пък се оказа обратен. Разочарова ме.

# 245
Аз пък харесвах "красавци" като Ник Кейв.

# 246
Е, как не знаете Дилън О' Брайън, молА ви се?
Не сте ли гледали "Maze runner" и "Love and Monsters"?
Аз понеже гледам разни фантастики с децата и го знам, много е готин.
Но на моята не и е голям идол, тя си пада по K-Pop, азиатски красавци и т.н.

Air, как тъй лятото свърши, аз тепърва имам втори отпуск през септември? Най-хубавото лято е есенното лято.Joy

# 247
  • София
Аз бях фен на стивън тайлър.Майка ми се потрисаше като му види физиономията...Ама тя  и  БОн Джоуви не харесваше като излъчване...
Щерката по едно време беше фен  на  Скандау.... Дори на концерт ме влачи в Арената.И там настана  голяма забава.Екзалтирани тийнове пеят, скандират и си включили фенерите на телефоните и размятат над главите си.И аз   просто коментирам- абе- едно време това го правехме със запалки....При което  един татко, също толкова "развълнуван" като мен ми  смига и започна неприкрит смях  на съпричастност, за ужас на децата.Та- имаше техни плакати с  личен автограф и  ги беше сложила на вратата на стаята си.ПОсле от вътрешната страна на гардероба...Сега не знам къде са.Май няма ясно изразени любимци към този момент

# 248
Вкъщи сме киноманиаци с чаавето - та младежа от Maze runner го разпознавам. Тези седмици сме на кино от 80те - Тутси се оказа вечен /хареса се/ Simple Smile Иначе има много красиви млади актьори момчета, но сякаш не са много на брой /поне тези в пълнометражните касови филми/. За плакати нямам проблем да лепи - ще бодисвам после. Виж за обеца на носа /стил преживно жУвотно/ не мога да се пречупя да харесам или разреша... Консерва съм...

# 249
Моят младеж не съм забелязала да е нечий фен. Умерено заинтересован към "звездите".
Но щерката е бесен фен на "Епизод". Покрай тях знае наизуст основни произведения на класиците ни. Харесва много Вазов и Ботев. Покрай рок група. (И тук мога да кажа защо не допускам и не приемам да се слуша чалга. Просто защото "ценностите", които чалгата възпитава са основно пошлост.)

# 250
  • София
Моят е фен на Роналдо, Реал Мадрид, Милан, всичко свързано със Star wars. На стената има три постера в рамка – един на Роналдо, един на РМ и един от Гейм оф тронс+ огромен стикер 120 см. Диаметър на знака на РМ. Още като се нанесохме са сложени тези неща без постера на Гейм ъф тронс. Чалга не слуша. Дано и така да остане Simple Smile

# 251
  • у дома...
Аз нали съм залюхава, та нейде към 17 години си паднАх по Клайв Оуен и Ерик Робъртс. Аз и на толкова завърших средно, че бях тръгнала на 6 години. И първи ден в колежа... И влиза един от колегите... Все едно беше одрал кожата на Клайв. А си представете как се учи три години изчислителна техника с такъв колега.

Ани харесва Ариана Гранде и Майкъл Джексън (дето първо твърдеше, че пеел песни за пенсионери).

# 252
Моят младеж не съм забелязала да е нечий фен. Умерено заинтересован към "звездите".
Но щерката е бесен фен на "Епизод". Покрай тях знае наизуст основни произведения на класиците ни. Харесва много Вазов и Ботев. Покрай рок група. (И тук мога да кажа защо не допускам и не приемам да се слуша чалга. Просто защото "ценностите", които чалгата възпитава са основно пошлост.)
Моите също! Това почти не се сещам други около тях да го слушат. Дори една част от текста на Шипка знаеха предварително от песента. За музиката у нас е основно рок, метъл и прогресив метъл, откакто се помнят. Това са слушали и в колата, и в къщи. И нормално в тази посока да им се оформи музикалния вкус, но в последните години покрай тях научавам нови групи, които никога нямаше да съм чула за тях (динозавър съм все пак), а ми допаднаха много. Немски, американски, а най-вече японски. И разбира се за къде без Манескин. Simple Smile Добре, че през 2019 ги заведохме на 2 страхотни концерта на Manowar и Dream Theater , че вече две години не може и се надявам поне другото лято вече да си върнем тези концертни емоции. Чалгата ги дразни и факта, че много от връстниците им пускат, а аз обяснявам да имат търпение и толерантност към вкуса на човека, тоест да са по-широко скроени.

# 253
И ние вкъщи с баща им слушаме само рок, някои метал групи. Това звучи и в колата, когато пътуваме. Да, ама според младежа това било музика за динозаври. Той си слуша някакви рап парчета, които аз едва изтрайвам.

# 254
О, харесват много рок, но и други жанрове. Манескин май най-много ги харесах аз Joy за съжаление гледат ютуб и Инстаграм звездите, което за мен е пълна простотия.

Общи условия

Активация на акаунт