Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 635
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...
Га бях млада, беше доста отдавна. Сега залагам на изпитаното старо😁

Ей, по този повод - във ВТ през октомври се организира в заведението на Галена (както е известно заведението Калояновата крепост на Арбанаси) вечер с музика от нашите младежки години. Интересното е, че няма да е просто ретро вечер, а ще е с водещи (организатори са те) двамата известни по онова време търновски DJ (отдавна не се занимават с това) и съответно музиката, която са пускали те тогава. Особено единия беше хитов DJ, всички търновски  тийнки бяхме влюбени в него 😃. Гледайки хората, отбелязали се, че ще отидат, определено ще е вечер на едни порастнали вече, на по 40 и..., младежи 😃. Предполагам ще е хубаво, защото ВТ не е голям град и ще се съберат/съберем хората, посещавали едновремешните търновски дискотеки, пълни с толкова спомени...

За плакатите - аз пък се чудя как нашите са ми разрешавали да лепя(аз не давам на синковеца да лепи по стените, а само по мебелите, но пък му сложих фототапет с колоездач в полет на едната стена). Стените на детската бяха покрити с Роберто Баджо, New kids on the block, East 17, Backstreet boys. Абе все с образите на батковци  заспивах 🤣 и това от 11-12-13 годишна. Не бих си го представила ако имах дъщеря ☺️

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:48 от AIR

# 226
  • София
На мен и сестра ми не ни позволяваха да лепим плакати. Сега май няма такива моди. То няма лошо човек да знае популярните лица, но някак са плашещо малки, на някои мога да съм майка, ако бях се понапънала. Днес съм на всяка манджа мерудия, няма повече. Simple Smile

# 227
  • Някъде в Европа...
На мен и сестра ми не ни позволяваха да лепим плакати. Сега май няма такива моди. То няма лошо човек да знае популярните лица, но някак са плашещо малки, на някои мога да съм майка, ако бях се понапънала. Днес съм на всяка манджа мерудия, няма повече. Simple Smile
Ооо, не ме питай колко стара се чувствам като отида наряд. На последното дежурство на курсантът, който ми беше помощник, баща му бил 78 набор ☺️. Като майка съм им...Леле, кога излетяха тези години...

Синковецът се прибра с поредните драми - нещо диска чукнал, пък накладки нямал..абе...какви ти гаджета..важно е за железорак да се мисли и купува 🤣
П.С. сега поръча и нова гума. ...Опаричил се при другите си бабини и давай да харчи . .

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 00:34 от AIR

# 228
Аз този Дилън го знам. Гледа ме всеки ден от една възглавница в стаята на девойката Simple Smile. Плакати и аз имах много.
Мисля, че има приятелка, която се смята за би или за лесбийка, но въпросната другия месец става на 13, та не знам...
Аз съм толерантна уж, но за другите хора, все се надявам да не ми идва до главата, т.е. вкъщи. Иначе най-добрият ми приятел е гей. Сравнително скоро реши да ми сподели, но аз си знаех, просто не бяхме го обсъждали. Не му личи от 100 км. Още по-близки си станахме. Почти неразделни сме. Малко като тинейджъри се държим, все едно не съм БСП.
Elwing, благодаря за информацията, не бях видяла.

# 229
  • Пловдив
А аз за модерните чужди звезди се информирам от компроматската тема във форума. Научавам разни клюкини и блесвам пред тийна. Гледа ме с уважение. Той не се интересува от женските идоли, де. За музика - слушаше роки рап, а сега слуша рап и от рождения си ден, 9.07 някой го нави за чалги, та понякога ме дразни, че бил чалгар. А иначе е меломан, надявам се да му мине. Плакати никога не съм си слагала. Не съм имала идоли. Абе голяма заспа съм била, в Калигула не съм ходила ни веднъж. На бар... Не. В София обичах Рио ресторант и латино музика и танци там ходех с удоволствие. Изобщо никога не ми е било добре на дискотека. Ама то, от 17 г. бях със сериозно гадже много години, после мъж ми без прекъсване, къде ти. Ходехме на купони в студентски град и това беше якото забавление. Ако мога да стана на 20, по друг начин бих си живяла живота. И в чужбина бих отишла на Еразъм, и другаде дс пътувам необременено, и така волна поне до 25, за гадже - после. Пууууу. Как върви живота, докато се обърнеш и свършил.

# 230
В ученическите години никъде не излизах, в студентските ходех в Строежа в Студентски град, в Библиотека, на купони. Тогава, покрай колегите ми, които не са от София, открих и
Витоша и хижите там.
Сега се учудвам, че и двете ми деца познават абсолютно всички младежи от мястото, в което живеем. Аз имах само две приятелки от квартала, а те се движат на тумби.
Компанията на големия е смесена- той и още две момчета са на 14- 15, всички останали са в интервала 16- 19 години. Има и деца, които ще бъдат студенти. Предполагам, че това е и причината, той от две години да се самовъзприема като много голям. Всички момичета, с които е заобиколен, са по- големи.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 07:56 от Amanda.D

# 231
  • у дома...
Люба, във Водната палата не си ли ходила на дискотека?

Снощи щерката заяви, че съм я била следвала в Инстаграм. Че аз това животно не го знам.

Като тийн ми беше любим този брой на Паралели, в който публикуваха снимките на 50-те най-красиви мъже за годината.

# 232
  • Пловдив
Не. Е, може би веднъж. Абе ужас. Абе аз от бала се прибрах в 12 часа 🤣🤣🤣 Може би съм нямала такива приятелки.

# 233
  • София
И моят е изключително толерантен към различните. Но и вкъщи сме такива. Както казах имаме такава двойка, мъже, които са ни изключително близки (единият ни е кум). Но явно сред подрастващите е мода по-скоро, а не реално осъзната различна сексуалност. За секса говорихме доста, когато имаше гадже. Каза, че още му е много рано. Сега няма никоя, така че съм спокойна.
Ред, снощи беше тегленето на отборите за определяне на групите за ШЛ. Доста неща поназнайвам там. Но виж кой е този Дилън какъв беше идея си нямам. Снощи не знам по какъв повод ми каза, че още ставам нищо, че вече не съм млада, а на средна възраст. Леле как завъртях очи – от него се научих. Цар е на въртенето на очи!

# 234
  • sofia
Много съм изостанала...12,13,14 годишни се определят като лесбийки🙈🙈 Те да не си мислят, че лесбийка е да ядеш повече пасти😄 Явно не ги натоварваме достатъчно тези деца , а и с този пълен достъп до информация, която не могат да осъзнаят  и зор да са в центъра на вселенското внимание🤔

# 235
Редактирам, че разказвам прекалено много истории от ежедневието им.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 12:47 от Amanda.D

# 236
  • Между гори и планини
Ние с младежа си правим музикални вечери. Той ми показва каква музика е открил и харесва, аз му показвам моите любими песни. Знам, че харесва Еминем, Куинс, Ас ДС познава от малък и подскачаше на тях като малък с една пластмасова китара. Харесва и класическа музика и сам си пуска. За това и по музика има високи оценки, защото му е интересно . Пуска ми и филмова музика. Аз му пуснах моите любими 2unlimited когато бях на неговата възраст и разни други певци. Периодично си сменя музиката на мп 4 и с нея ходи да разхожда кучето. Абсолютно нетолерантен е към чалга. Като се замисля и аз съм така. Български певци не го впечатляват и не ги знае, само БТР. Като малък имаха концерт на входа на морската градина и той танцува зад сцената, видяха го и го качиха горе при тях.
Декември у нас се слушат само коледни песни от 30те, 40те и 50те, дори си ги пеем заедно.

# 237
Голяма част от стаята ми навремето беше облечена. Основно бяха снимки на коне, защото тренирах конен спорт. Имаше обаче и футболисти, футболни отбори, певците бяха по-малко. После имаше и снимки на върхове. Върху бюрото ми имаше стъкло, а под него бяха разхвърляла десетки малки снимки. Много готино ми беше да ги гледам докато учех.
Моите нямат подобни неща сега. В стаята им има две големи карти на стените - на България и на Европа. Наборът иска да махне тази, която е над леглото му, че му пречела. Край леглото на малкия има и календари от гимнастиката. Там му е и полицата, от която висят медалите.

# 238
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Вече официално мога да обявя, че за мен лятото свърши 😭, днес ми беше студено сутринта..Във ВТ е отвратително времето, вали, мрачно. Оттук нататък, колкото и топло да става, няма да е хубавата жега 😭. Свърши най-хубавия период от годината 😭

Ама то, от 17 г. бях със сериозно гадже много години, после мъж ми без прекъсване, къде ти.
Ааа, това хич не пречи 😉. Аз, в същата позиция, отначало гадже 5 г. с бившия, после съпруг...Точно с него много живяхме, ама много, много. Имахме еднакви интереси за музика, той обича да танцува - такива шоута сме правили по дискотеките, (дори и в стриптийз баровете ☺️- като заживяхме в ПЛд, имаше един в Тракия срещу 60- класното до РУМ,а ☺️; но не ми е пукало - бях с гаджето, а после и съпруг), запомнящи се (няма да забравя, в Бургас в една плажна дискотека на онова море, което скрих от нашите, значи 1997 г., такива танци въртяхме, че посетителите в дискотеката се бяха събрали около нас в кръг и пляскаха, само ние танцувахме на дансинга някакво латино). Като семейство вече, първите 4 години преди появата на синковеца, буквално се събуждахме сутрин и почвахме да кроим планове за вечерта, не ни бъркаше ни работа, ни нищо - много често се случваше от дискотеката само минавахме през вкъщи, колкото "да скочим" в камуфлажите и отивахме на работа. "Тони"- тата в Тракия ако можеха да говорят 🤣🤣🤣. То сигурно и затова не издържахме като семейство 🤣 - нали знаете, има мъже за гаджета и купони, и такива за сериозен живот вече като съпрузи 😉

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:08 от AIR

# 239
  • гр.София
Момичета,имате ли идея дали преброяването на населението ще се провежда и онлайн? Мернах,че започват от 7 септември. Предишният път така се преброихме.
Стига де,  AIR,  ще има още топли дни.И аз съм като теб.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 09:55 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт