На море в България 2021 г.! - 5

• 64 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
В много от големите хотели имаше лаборант, който на място прави PCR
 тестове и после носи резултатите.
В Аква парадаиз резорт също беше така. Не малко от чужденците имаха нужда от тест, за да се приберат по държавите си.
Но като цяло е доста несигурно от сега. Винаги плануваме почивка в последния момент и успяваме да отидем на желаното място.

# 346
  • В.Търново
Версо травел са пуснали цени с отстъпка до 10 ноември за Алгара Бийч. Някой, който е ходил вече там може ли да сравни има ли промяна в цените.
https://www.verso.bg/offer/algara-beach-club-hotel
Има и за други хотели оферти.

# 347
  • София
Цените са подобни на Дюни, за периода който гледам, с тази разлика че в Алгара са за двойна разширена стая за двама с две деца, а в Холидей Вилидж са за апартамент

Гледам и сравнявам периода на канселиране. И в двата са 13-14 дни преди настаняване.

Това ще е ключовият въпрос. До колко дни преди настаняване може да се канселира  Thinking

# 348
  • В.Търново
Аз за сега чакам Белведере, нищо че ще си нося моп. Satisfied

# 349
  • София
Ако само мопа е проблем и ще ти спести 300-400лева за друг хотел, си струва. 15 лева е един моп Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
  • В.Търново
Ако само мопа е проблем и ще ти спести 300-400лева за друг хотел, си струва. 15 лева е един моп Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, просто си харесваме Приморско и другите хотели  там ол инклузив не стават и избираме за сега пак да сме в Белведере.Хотела е нов и не е толкова лошо, просто храната не беше толкова разнообразна, камериерките бяха млади момичета на по 20 години. Хотела се води 5*, но е всъщност 4*, не е проблем за нас.

# 351
Хахааа разсмиват ме част от коментарите. Аз ходя с МОП само на бунгала, което е нормално. Макар, че тази година в Кранево където почивахме 10 дни миеха пода всеки ден. Даже в Албена не бях виждала такова ежедневно почистване. И се чудя как резервирате в скъпи хотели и хвърляте една камара пари, а си "влачите" и МОП-а???? Нещо не ми се вързва...

# 352
В Белведере ме привличат само пързалките. Старото Белведере три звезди повече ми харесваше, честно - нямаш големи очаквания и всичко е ок. Да платя за 5 здезди, да се окажат 4 ми нещо ...., макар че ако е не ни се случи нещо, сигурно за там ще резервирам. При всички положения обаче прид март-април нищо няма да резервирам. Ако цените скочат драстично се ориентирам към апартамент без изхранване и толокова.

# 353
  • Сф
Хахааа разсмиват ме част от коментарите. Аз ходя с МОП само на бунгала, което е нормално. Макар, че тази година в Кранево където почивахме 10 дни миеха пода всеки ден. Даже в Албена не бях виждала такова ежедневно почистване. И се чудя как резервирате в скъпи хотели и хвърляте една камара пари, а си "влачите" и МОП-а???? Нещо не ми се вързва...
Ами просто има гнусливи хора. А в България честотата на много места си куца. В хотелите , балконите редовно ги смърлят например.
 Нищо няма да резервирам отсега. Чакай да не се заричам , ама..

# 354
И на ум не ми минава да ходя с моп на почивка. Не мога да се оплача от хигиената в хотела, в който бяхме това лято.

# 355
Ми то това му е очарованието да си на морска почивка, пясък по пода, в леглото, в банята Grinning Не, че съм някоя мърла, но не държа всичко да ми е лъснато и опънато по цял ден, всеки ден. На почивка съм хаотична, безгрижна, сега, че не са забърсали масичката в стаята, чудо голямо. Разбира се, ако е голяма мизерия и не е чистено 2 седмици, това е друго нещо. Но да, има и доста гнусливи хора.

# 356
Аз ще се оглеждам за Мирамар, май :Д
С Дюни поприключихме като че ли : )))

# 357
Мен ми е кеф да ми чистят и да ме обслужват. Ама не съм претенциозна. И давам бакшиш.

# 358
Мирамар ще имат - 30% на черен петък.

# 359
Мирамар ще имат - 30% на черен петък.
Дамм, чакам ги.

Общи условия

Активация на акаунт