На море в България 2021 г.! - 5

• 64 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ето го Слънчев бряг в момента http://free-webcambg.com/Sunny-Beach-06-webcam-live-online-camer … emeto-weather.htm
Не ми се струва да е намаляла навалицата, но след 6-ти ще се поразредят хората със сигурност.

Поне се надявам да няма такива битки за шезлонги или място за кърпите на свободните зони!Че това би ме напрегнало ужасно много.

# 61
В момента в Китен времето е чудно, обаче е мнооого народ, никакви дистанции. Всеки се навира.

# 62
Има ли почиващи в момента на Слънчев бряг?Намаля ли навалицата малко? Какъв е флагът около Бургас Бийч и Тракия Плаза?
Ние ще почиваме в хотел Байкал от пети септември.
Снощи беше лудница по крайбрежната, има си доста хора. Понеже хотелът е голям, има достатъчно пространство и там като че ли не се усеща толкова навалицата.
Флагът в момента е червен, духа вятър и има много водорасли. Иначе си е топло.
Мерки в хотела - задължително с маска в ресторанта, но за баровете не следят въобще.
Хотел Еврика - очаквано, добро ниво. Вкусна храна, приличен алкохол и коктейли, пакетиран сладолед.

# 63
Само аз ли не одобрявом това нашествие на румънци!? Ами те са по-зле от ц***ните! Последните години все сме на Лозенец и тази -също,  но решихме този уикенд да посетим Свети Влас и о, ужас! Май сме в Румъния 🤣😂🤣😂

# 64
Е, то никой никого не пита какво одобрява или не Laughing Ние като ходим в Турция и Гърция, и те сигурно не ни одобряват нашествието. В интерес на истината, и в нашия хотел са много, повече са от Бг, но нищо лошо не мога да кажа. А миналата година в хотела ни в Кушадасъ бяха много шумни и се държаха отвратително около басейните. Тук нищо подобно не се случва.

# 65
Точно това маймунско поведение имам предвид. Да ме извиняват нормалните човешки екземпляри, но такива ситуации видях, че....  Благодарна съм, че все пак досега не съм попадала в такава обстановка.
Иначе морето е супер по това време.  Слънцето е щадящо и времето, прекарано на подходящия плаж е безценно.

# 66
В началото на юли в хотела в Балчик бяхме единствените българи. Нищо лошо не мога да кажа за останалите - румънци. Не са се държали невъзпитано, не са крещели по децата си...

# 67
За мой срам трябва да призная, че си почивам най- добре когато в хотела преобладават чужденците. Дори румънците са за предпочитане пред милите родни изцепки.

# 68
За мой срам трябва да призная, че си почивам най- добре когато в хотела преобладават чужденците. Дори румънците са за предпочитане пред милите родни изцепки.
И аз така. Миналото лято 4 дни с преобладаващи румънци в хотела беше супер спокойно. В петък, като дойдоха нашенските батки с ланците и жените им със сликонови джуки и сиси, стана циганията. Крещят по децата си като изоглавени, седят до среднощ на масите на ресторанта и слушат чалга от телефоните...

# 69
Съгласна съм с последните постове. Тази година за два дни се нагледах на спокойно почиващи чужденци около басейна, включително и румънци, хранещи се нормално на закуска и някои (не всички) българи, които викаха, бутаха се, скачаха като тюлени в басейна и пръскаха всички наоколо с водни пистолети... Така, че генералиацията е излишна. Да не казвам, че пък в Турция като сме на море от 100 км разпознавам някои нашенци, та сигурно и турците така се вайкат за нас Grinning

# 70
  • BG
Само аз ли не одобрявом това нашествие на румънци!? Ами те са по-зле от ц***ните! Последните години все сме на Лозенец и тази -също,  но решихме този уикенд да посетим Свети Влас и о, ужас! Май сме в Румъния 🤣😂🤣😂
Не си само ти, това е и моето мнение, отвратителни да, няма по-неприятна нация от тяхната.

# 71
В нашия хотел имаше много румънци. Държаха се съвсем добре, по- добре от много българи. А, да спомена колко не обичам определения като " отвратителна нация".

# 72
Привет от Казабланка обзор. Нямам впечатления все още, такива ще дам като натрупам.

# 73
Моля, споделете какво е положението в Свети Влас. Имаме резервация за наем на самостоятелен апартамент в комплекс с изтичащ срок за анулация.
Има ли много хора? Какво е положението по плажовете? Ние определено не сме от ранобудните и може би няма да се доберем до плаж и принадлежности.
Има ли много хора по алеи, хранителни магазини, места за хапване на обяд навън? Определено държим да не ни се налага да се бутаме в навалици (такъв спомен имам от вечерни разходки в Созопол - сякаш съм на манифестация).
Не познавам града. Никога не съм почивала във Влас. Дори не знам има ли къде да се разходим. Ако единият плаж е пълен, можем ли лесно и пеш да стигнем до друг?
Всичко, каквото споделите за Свети Влас ще ми е от полза.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 20:02 от djasra

# 74
Абсолютно !! Вече пет години подред ходим на север в хотели с преобладаващи  90 % румънски туристи и не сме имали никакви проблеми.Даже напротив...участвали сме заедно в анимационните игри,вечер по баровете и сме се забавлявали истински 😀

Общи условия

Активация на акаунт