На море в България 2021 г.! - 5

• 64 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мнения за България холидейс?
https://www.bulgariaholidays.net/

Получих добра оферта за лятна почивка, касае общо 4 семейства😊, тур-операторът не ми познат и се колебая дали да резервираме. Някой да е ползвал услугите им?
Писах на лично, че господина чете тук.
И аз искам мнение благодаря

# 481
  • В.Търново
Известни са. Някои от форума са резервирали от там.

Аз си смених датите за Блу Меджик Сънрайз от юли на август, и пак не са ми сигурни датите. Аквапарка в Сол Луна щом е 20 лв за 3-4  пързалки не си струва. По-добре в Поморие направо.

# 482
Известни са. Някои от форума са резервирали от там.

Аз си смених датите за Блу Меджик Сънрайз от юли на август, и пак не са ми сигурни датите. Аквапарка в Сол Луна щом е 20 лв за 3-4  пързалки не си струва. По-добре в Поморие направо.
Русалка, не бих си причинила пътуването до Поморие и обратно през Обзорският проход с N на брой завои,  адско движение със задръствания и луди румънци! Ако държиш на аквапарк, Обзор не е твоето място.

# 483
За Аквапарк си изберете един от двата до Несебър - има защо. Писала съм назад в темата.

# 484
  • В.Търново
За Аквапарк си изберете един от двата до Несебър - има защо. Писала съм назад в темата.
Били сме там.

Отчаяхте ме с тия завои. Sad

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 10:24 от Русалка_1

# 485
По-малките няма да ви харесат - в Поморие не е нещо кой знае какво. Видях го отвън.
Завои като завои - нищо особено, ако пътувате често.

# 486
Идвайки от Обзор, най-близо ви е Екшън-аквапарк в Слънчев бряг. Не знам защо ще го отминете, а после и този между Несебър и Равда, за да идете до Поморие😊

# 487
Идвайки от Обзор, най-близо ви е Екшън-аквапарк в Слънчев бряг. Не знам защо ще го отминете, а после и този между Несебър и Равда, за да идете до Поморие😊
Писала е, че са били на тези и търси нещо ново. Може да помисли за Златни пясъци предвид, че пътят от Обзор на север е много по-хубав и приятен в сравнение със завоите на юг.  15-20 км повече изобщо няма да се усетят.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 05:53 от Greene

# 488
Не са толкова зле сол пързалките.
Може само детето/децата да платите и да питате дали може да седите вътре.

# 489
  • В.Търново
На Златните аквапарка също сме били. Не ми харесва. Close
Обаче, нещоне ми е много окей с Блу Меджик, не знам... Ако оставят сертификатите и за лятото...Днес трябва да капарирам.
Като сравните Блу Меджик и Бургас Бийч?! Какво мислите?

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 10:21 от Русалка_1

# 490
  • Sofia
Роси, лично за мен Бургас бийч не е много добра оферта (тип градски хотел, но на плажа), в непосредствена близост до Какао бийч. Вечер е доста шумно. Защо не погледнеш Тиара, малко на 2-ра линия, зад Бургас бийч, но отзивите за хотела (чистота и храна) от тази година бяха добри.

# 491
На Златните аквапарка също сме били. Не ми харесва. Close
Обаче, нещоне ми е много окей с Блу Меджик, не знам... Ако оставят сертификатите и за лятото...Днес трябва да капарирам.
Като сравните Блу Меджик и Бургас Бийч?! Какво мислите?
Писах ти на ЛС. Виж хотел Аква Невис хотел и Аква парк или Каскадас Фемили Ризорт и двата в Слънчев бряг до Аква парка.

# 492
  • В.Търново
Благодаря ви! Simple Smile Платих за Блу Меджик. Има опция за безплатна анулация или мога да си сменя резервацията. Ще се ослушвам, ако ми хареса нещо друго ще сменя.

# 493
  • София
Русалке, честито, Ще го пробваме този Блу Меджик това лято явно доста хора Grinning В Обзор не съм била от дете, ходех тогава на детски лагери там, едва ли ще позная мястото изобщо. Да видим Grinning

# 494
  • В.Търново
И аз съм била 2 пъти на лагер там. Simple Smile
1989г. и 1992г.Тогава беше едно смотано, малко градче. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт