Лежащи мами - 48

• 62 327
  • 852
  •   1
Отговори
# 105
Кремена, имаш ли болки или контракции? Моля се за теб, момиче!
Всичко, което е зависело от теб си го направила, всеки ден е важен, дано не се роди скоро бебенце.
Нямам емека нито болки нито контракции дай боже да седи още там не искам да го загубя наистина нямам сили за трето…..

Кремена, не се отчайвай. Аз съм в подобно на твоето положение. Мисли положително и дано преминем през това Simple Smile с разкритие съм от 1 седмица и се надяваме да не се променя към по-зли още поне 4 седмици. Почивай

# 106
Дано plamuk да се надяваме всичко да е наред ама незнам ти коя седмица си

# 107
Здр момичета 23 .г.с със серкалж съм кажи речи цяла седмица имам предътпвания ама не са толкова остри търпими са но тази сутрин като ходих до толетна и като се избърсах имах едно лигаво течение какво ли ще е опасно ли е някои да е имала такъв случай мноого ме е страх имах две загуби на 20г.с не искам и това да загубя моля за мнение или да отида до спешното

Днес и аз имам такова течение, доста обилно е от сутринта. АГ ми обясни, че е заради поставения ми песар. Много странно обаче си усещам влагалището, все едно бебето ме бута точно там. Звънях пак на АГ, обясни, че понеже ми е много скъсен вече шийката (14 мм беше преди седмица) и е нормално да имам такова усещане.
Все едно има въздух вътре, яко се притесних. Ще изчакам да видя до вечерта как ще съм и ще ходя на лекар.
Днес влизам в 24 г.с дай боже да избутаме до по сигурно седмици.

# 108
Здр момичета 23 .г.с със серкалж съм кажи речи цяла седмица имам предътпвания ама не са толкова остри търпими са но тази сутрин като ходих до толетна и като се избърсах имах едно лигаво течение какво ли ще е опасно ли е някои да е имала такъв случай мноого ме е страх имах две загуби на 20г.с не искам и това да загубя моля за мнение или да отида до спешното

Днес и аз имам такова течение, доста обилно е от сутринта. АГ ми обясни, че е заради поставения ми песар. Много странно обаче си усещам влагалището, все едно бебето ме бута точно там. Звънях пак на АГ, обясни, че понеже ми е много скъсен вече шийката (14 мм беше преди седмица) и е нормално да имам такова усещане.
Все едно има въздух вътре, яко се притесних. Ще изчакам да видя до вечерта как ще съм и ще ходя на лекар.
Днес влизам в 24 г.с дай боже да избутаме до по сигурно седмици.
И аз бях така усещах че ме бута сякаш ще излезе от понеделник бях така и вчера сутринта имах това нещо и накрая какво излезе инфекция и разкритие и аз съм със серклаж по добре иди на доктор според мен

# 109
Момичета лежането започва да се превръща във все по-голямо изпитание.
По гръб е абсолютно невъзможно вече, бебка веднага се оплаква. 23г.с.
Бях чела, че след 21ва се лежи предимно наляво. Аг ми каза, че това е след 24г.с.
Препоръките към вас какви са?
Таза ме боли, не е болка за умиране още, ни сигурно защото ги редувам. И рамената...те дори болят повече от таза.
С нещо да си улесня лежането, за което не съм се сетила?
Гледам и да не шавам много, с шийка 20мм без серклаж, вече дори ме е страх да вървя, да не говорим за друго. Спрях кляканията. Бях ги намалила, сега от 5 дни са абсолютно спрени. Изтърва ли нещо си стои там (ако кучето не го обере).

# 110
Mimoza и аз съм с шийка 2см в 28г.с. и си лежа на всички страни, дори и по гръб, но с леко повдигната горна част на тялото - в момента съм на дивана полулегнала по гръб върху възглавницата от дивана. С напредването на бременността и с продължителното лежане е нормално да има болежки - върти се на различни страни, като станеш до тоалетна се раздвижи и малко вкъщи. Нали не си представяш че още 3 месеца ще лежиш само на ляво?! 🙄

# 111
Момичета да ви кажа малко хубави новини сега ме прегледаха по добре съм била от вчера разкритието било по добре не ми е било много отворено кръвните изслвдвания са пондобри единствена е тази инфекция дабо мини о тя бебо да се задаржи поне още малко ако мини инф ще ми сложат пръстен не можели да ме шият втори път моля се на бог да не ми остави ръцете празни амин амин 🙏🙏🙏

# 112
Mimoza и аз съм с шийка 2см в 28г.с. и си лежа на всички страни, дори и по гръб, но с леко повдигната горна част на тялото - в момента съм на дивана полулегнала по гръб върху възглавницата от дивана. С напредването на бременността и с продължителното лежане е нормално да има болежки - върти се на различни страни, като станеш до тоалетна се раздвижи и малко вкъщи. Нали не си представяш че още 3 месеца ще лежиш само на ляво?! 🙄

Именно, че не си го представям🙈
Значи стига да ми е комфортно мога да си стоя както искам🤞
А ти имаш ли серклаж?
Аз другата седмица съм отново на мерене и тогава ще реши дали да шием. Не знам защо до сега не го направихме и какви съображения има.
Още като беше 2.5 каза ако слезе на 2 ще има серклаж, сега слезе и още иска да чакаме. Не разбирам просто. На сл преглед ще задам 200 въпроса.

# 113
Нямам серклаж.
Това ми е втора такава бременност и с първата бях по абсолютно същия начин - родих чак в 39г.с. с много лежане и пак без серклаж.. дано и сега да стигна заветния 9ти месец 🙏
Моят АГ също на този етап не е искал да ми прави серклаж, отделно серклажа предразполага към по-лесно развитие на инфекция и ако си предразположена не е желателно, ако разбира се не е наложително.

# 114
Нямам серклаж.
Това ми е втора такава бременност и с първата бях по абсолютно същия начин - родих чак в 39г.с. с много лежане и пак без серклаж.. дано и сега да стигна заветния 9ти месец 🙏
Моят АГ също на този етап не е искал да ми прави серклаж, отделно серклажа предразполага към по-лесно развитие на инфекция и ако си предразположена не е желателно, ако разбира се не е наложително.

Ясно...
Ами имах ешерихия коли, която лекувахме с аб и сега ще проверим дали се изчистила. Предните ми 2 микробиологии бяха чисти.
Значи все пак не е чак толкова странно, че не направи серклаж още в 19г.с

# 115
Здравейте,
трябва ми телефона на др. Любомир Христов.
Благодаря!

# 116
Bojii, имаш ЛС

# 117
Здравейте на всички лежащи мами. Имам едно питане. Преди 10 дни ми поставиха серклаж (24 седмица), но от днес следобяд имам разни леки боцканя все едно в серклажния конец, дали на някой се е случвало и дали е нормално?

# 118
Здравейте на всички лежащи мами. Имам едно питане. Преди 10 дни ми поставиха серклаж (24 седмица), но от днес следобяд имам разни леки боцканя все едно в серклажния конец, дали на някой се е случвало и дали е нормално?

Отивайте на лекар. Не подценявайте никаква болка, течение и нещо извън нормалното.

# 119
Момичета пт цяла нощ имам контракции и сега като отидох до толетна имах онова сополивотон и много малко кръв бебо няма да седи нали 🥺🥺🥺

Общи условия

Активация на акаунт