Лежащи мами - 48

• 62 442
  • 852
  •   1
Отговори
# 480
Имам направен серклаж в 18г.с от днес съм в 25г.с

Аз като ходих на втора ФМ, бях в 23+5 дни.

# 481
Пеперуда, стискам Ви палци до достигане на "голяма" седмица. Дано изследванията са добре. Лежете си. А поставяте ли утрогестан вагинално?

Благодаря за отговора за ФМ. Сега ми е по-спокойно, че няма да ме върнат 😁

Имам направен серклаж в 18г.с от днес съм в 25г.с

Аз като ходих на втора ФМ, бях в 23+5 дни.

# 482
Да слагам 2х2 устрогестан 2х2 алеракта и 3х2 магнезий. Благодаря ви.

# 483
Здравейте, момичета. Аз също съм с хиляда проблема, но няма да ви ангажирам с това.
В 27 + 4 гс съм, измериха ми шийката с 3.0-3.1. Казаха ми лежа активно. Коремът ми става твърд от време на време, особено след като се нахраня, понякога имам и болки, предполагам, че това са контракции.
Въпросът ми е: Колко горе долу трябва да бъде размера на шийката в моята гс? Много ли е притеснителен размерът и в момента?
Шийката си е супер за този срок на бременността, все пак в определен момент е нормално да започне да се скъсява. Аз съм с този размер в 19 г.с. и вероятно ще се скъси още.

# 484
Здравейте мами  , днес бях на фетална морфология в 18 седмица съм. Всичко е наред, освен, че шийката е 28мм. Според лекрката на фетална е добре. Но моя АГ каза че ще наблюдаваме и се е скъсила. Нищо не е казвал за серклаж. Но ми смени но шпа с папаверин.

# 485
Папаверина си е също спазмолитик за гладката мускулатура, до колкото съм чувала от но-шпа има възможност да предизвика и омекване на шийката, предполагам заради това ги е заменил..

Здравейте мами  , днес бях на фетална морфология в 18 седмица съм. Всичко е наред, освен, че шийката е 28мм. Според лекрката на фетална е добре. Но моя АГ каза че ще наблюдаваме и се е скъсила. Нищо не е казвал за серклаж. Но ми смени но шпа с папаверин.

# 486
Казаха ли ти да лежиш да спреш секса да не вдигаш тежко ? Аз бях със 25 мм в 20 сед на ФМ нищо не ми каза докторката но тук момичетата ме наплашиха и сега гледам да полягвам когато мога.

# 487
На мен в 22 седмица ми откриха скъсена шийка-25 мм.
Спрях работа и лекарят ми каза да лежа.
Не знам дали е абсолютно задължително, но Ако имаш възможност е най-добре да си почиваш.
И дано всичко е наред.

# 488
Здравейте, мили момичета!
Включвам се и аз при вас в 6г.с с доста голямо кървене и отлепен плоден сак. В момента съм в болница на системи и инжекции, защото много прокървих в неделя. Първата ми бременност също излежах. В 7ми месец бях с шийка 1см и лежах стриктно и избутах до почти 38г.с. Преди това пак имах влизания в болница, заради болки. Имам си прекрасно дете на 2г. Силно се надявах и събирах смелост за второ дете,след кошмарната ми първа бременност. В момента съм под въздействие на емоции, хормони и болнична обстановка и доста се натъжих. Едва в началото съм, а пак проблеми. Тежи ми, че ще ми е трудно да се грижа за детето. Не може само на бабите да го прехвърлям.., а съм едва в началото. Успех и късмет на всички желая 🍀🍀🍀

# 489
И аз си лежа сега ни е паднало а и в тоя студ няма къде да се ходи

# 490
33hope, аз точно в 6та седмица имах голям кръвоизлив и много голямо отлепяне, а в последствие и голям хематом. Сред куп лекарства и лежане в 12та седмица с формирането на плацентата се закрепиха нещата. А мен дори не ме приеха в болница. Всичко ще бъде наред!!!

# 491
33hope, аз точно в 6та седмица имах голям кръвоизлив и много голямо отлепяне, а в последствие и голям хематом. Сред куп лекарства и лежане в 12та седмица с формирането на плацентата се закрепиха нещата. А мен дори не ме приеха в болница. Всичко ще бъде наред!!!
Благодаря за успокоението. През цялото време до 12г.с. ли кървеше?

# 492
И аз кървях до към 12 сед а никой не ми е казвал за отлепяне даже и на работа ходех . Смених доктора изписа ми Нош па и кървенето спря

# 493
След първоначалното силно кървене отне време да се изчисти и после няколко пъти зацапваше, но не съм имала пак повторно кървене

# 494
Здравейте мами, имам странно питане към вас.. малко ми е неудобно, но ще тръгвам към смешното даже. Имам течение от началото но бременността. Вчера и днес съм настинала и се усили, не съм усетила да се е пуснал околплодния мехур. Имал ли е някой такава ситуация... около 30 г.с. съм.

Общи условия

Активация на акаунт