Лежащи мами - 48

• 62 431
  • 852
  •   1
Отговори
# 495
Callum засиленото течение може да е от високите нива на естрогена, взимали ли са ти секрет от началото на бременността. При мен първото ми раждане започна с изтичане на водите и количеството си е голямо. Но за твое спокойствие се обади на АГ или направо в болницата отиди.

# 496
Моето първо раждане започна също така и то в  ранна бременност, но това е малко по малко, лекувам candida иначе може и това да е иначе АГ я няма в града не ми се чака до утре ... отивам в болницата да видим какво е това чудо ..

Callum засиленото течение може да е от високите нива на естрогена, взимали ли са ти секрет от началото на бременността. При мен първото ми раждане започна с изтичане на водите и количеството си е голямо. Но за твое спокойствие се обади на АГ или направо в болницата отиди.

# 497
Дано всичко е наред

# 498
Аз лежа от началото на бременноста , че все имах проблеми, а последните 3 месеца се налагане инжекции с папаверин допълнително заради контракции. Даже миналата бседмица и в болница лежах. За секс не сме си и помисляли.
Док каза просто да лежа да пия хапчетата  , не дава да поставям утрогестана, защото имам чувствителна матка и ще станат повече контракции ако пипам там Wink 😉.  Лежане и това е.
И аз имам воднисто течение, в 18 седмица съм и вчера док каза, че е от хормоните. Щом не е с цвят и мирис  е ннормално.
С първото дете като ми изтекоха водите беше все едно една кофа вода изтече  изведнъж , няма как да го объркаш
Казаха ли ти да лежиш да спреш секса да не вдигаш тежко ? Аз бях със 25 мм в 20 сед на ФМ нищо не ми каза докторката но тук момичетата ме наплашиха и сега гледам да полягвам когато мога.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 12:15 от Didi8686

# 499
Ходих до болницата, скарах се с тях, че искаха да ми правят бърз тест заради едно кихане и отидох в частна АГ болница 😅😅😅😅  Там лежа по 5-6 дни за болнични и за системи за задържане. Лекуващия ми лекар там каза, че сме  добре и двете. Камък ми падна от сърцето. Каза също, че това течение било нормално за бременността особенно след като лекуваме, candida ииии да щястлива съммммм ❤❤❤

# 500
Момичета и аз имам въпрос - усещали ли сте, вагинални бодежи или нещо такова и на какво се дължат?

# 501
Момичета и аз имам въпрос - усещали ли сте, вагинални бодежи или нещо такова и на какво се дължат?

Аз усещам, но не знам на какво се дължат. АГ казва от песара и тежестта на матката, но не знам

# 502
Ади, аз нямам серклаж/песар все още, но се стреснах. Сигурно, тъпата шийка се скъсява още и за това имам това усещане.

# 503
Здравейте, мами 😊
Повечето от нашата тема са лежали по болниците, а някой имал ли е проблем от абокатите?
Последния път още като ми го сложиха имах нетипична болка, особено като ставах от легнало в изправено положение имах чувство, че вената ще ми се пръсне.. Мина месец и половина след като ме изписаха, но вената ми стои твърда с малко топченце и имам около 5-6 малки спукани капилярчета без други симптоми, чета из интернет и общо взето все се коментира за флеблит/съсиреци при нараняването на вената и не мога да преценя реален проблем ли е или ще си мине само.
Някой имал ли е нещо подобно?

# 504
Аз нямам проблем, но в болницата ми казаха, че мога да мажа с троксевазин ако стане така

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 17:29 от Didi8686

# 505
Здравейте, момичета! За пръв път пиша в темата, може би не е най-подходящата, но се надявам някоя от вас да е преминавала през същото и да може да сподели опит. В 18 г.с. ми направиха серклаж поради скъсена шийка. Преди процедурата се наложи да лекуваме ешерихия коли и ентерококи във влагалището и всичко беше чисто при поставянето на серклажния конец. Чувствам се добре, естествено лежа и почивам повече, но сега след контролна микробиология отново се изолират същите бактерии. Притеснявам се доста, защото все пак серклажът е чуждо тяло и всяка инфекция може да доведе до усложнение за бременността. Изписаха ми вагинално да поставям овули с амоксиклав и какаово масло. Дали някоя от вас е преминала през нещо подобно и успяхте ли да се справите с бактериите?

# 506
Аз след серклажа лекувах Ешерихия коли, но с антибиотик (Зинат) и глобули (Силвержин). След 7-дневен прием МБ беше чиста. От тогава до сега не съм имала проблем, пускам МБ на всеки две, най-много три седмици.

# 507
Yaneva вземи нещо да мажеш, нещо с хепарин.

# 508
Аз Зинат пих точно след серклажа като ме изписаха от болницата. Въпреки всичко 3 седмици след него пак се появиха бактериите. Изобщо не разбирам какво ги предизвиква, тъй като спазвам всички указания дадени ми за интимна хигиена.

Аз след серклажа лекувах Ешерихия коли, но с антибиотик (Зинат) и глобули (Силвержин). След 7-дневен прием МБ беше чиста. От тогава до сега не съм имала проблем, пускам МБ на всеки две, най-много три седмици.

# 509
Момичета вие позволявате ли си да лежите по гръб или в полулегално състояние.

Общи условия

Активация на акаунт