Лежащи мами - 48

• 62 395
  • 852
  •   1
Отговори
# 600
С първото дете още в шести месец Останах с пет милиметра шийка и 1 см разкритие успях да родя чак в 38 седмица Но пък и бебенцето беше само едно стискам ви палци и успех
Момичета ,имам нужда от вашето мнение и помощ.Бременна съм с тризнаци в 21г.с.Преди 2 седмици ме прегледа доктора ,който ми прави ин витрото,но без да погледне шийката и ми каза да си запиша час при една докторка за след още 2 седмици - да ме погледне тя и да се уговорим за серклаж,той точно тогава се правил.Когато отидох в Понеделник на преглед тя погледна бебета ,всичко с тях е ок,но когато погледна шийката каза,че е отворена и ,че "хич я няма".На следващата вечер отидох в болницата ,прегледаха ме двама доктори и казаха,че има шийка,но е мека и има 1см разкритие.Казаха,че е късно за серклаж ,но ми сложиха песар(пръстен) ,който би трябвало да държи шийката,за да няма повече разкритие,както и да поддържа мехура ,за да не се спука.
Не ставам от леглото ,само до Wc.Има ли подобни случаи и според вас мога ли да изкарам поне до 30г.с с този песар и с това разкритие.

# 601
Miiims277, стискаме ти палци!! Каквото може вече са го направили докторите 😊 Да износиш тризнаци си е голямо предизвикателство, почивай си и спазвай каквото са ти казали, всичко друго не зависи от теб, желаем ти всичко най-хубаво!

# 602
Здравейте! С разкритие и песар износих близначките си от 24-та до 36-та седмица. С тризнаци е доста по-сириозно, но вярвам, че ще успеете да стигнете нужните седмици. Успех! Simple Smile
Момичета ,имам нужда от вашето мнение и помощ.Бременна съм с тризнаци в 21г.с.Преди 2 седмици ме прегледа доктора ,който ми прави ин витрото,но без да погледне шийката и ми каза да си запиша час при една докторка за след още 2 седмици - да ме погледне тя и да се уговорим за серклаж,той точно тогава се правил.Когато отидох в Понеделник на преглед тя погледна бебета ,всичко с тях е ок,но когато погледна шийката каза,че е отворена и ,че "хич я няма".На следващата вечер отидох в болницата ,прегледаха ме двама доктори и казаха,че има шийка,но е мека и има 1см разкритие.Казаха,че е късно за серклаж ,но ми сложиха песар(пръстен) ,който би трябвало да държи шийката,за да няма повече разкритие,както и да поддържа мехура ,за да не се спука.
Не ставам от леглото ,само до Wc.Има ли подобни случаи и според вас мога ли да изкарам поне до 30г.с с този песар и с това разкритие.

# 603
Момичета, Профенид до коя седмица можеше да се слага, имам спомен, че АГ ми каза 32гс., но дали съм запомнил правилно…

# 604
Здравейте, имам и аз едно питане. Някоя пила ли е Салбутамол и ако да от кой месец и колко време. С първото дете преди 8 г съм пила гинипрал от 21 седмица докатонродих, но сега съм само на магнерот и папаверин, а контракциите си продължават.  На сестра ми миналата година за контракции са и изписали този салбутамол, разбира се аз никога на своя глава няма да си го купя, но може да питам АГ. Благодаря на отговорилите

# 605
Didi8686, аз пия Салбутамол пак от около 20 седмица до сега (30-та) и едва ли ще го спирам все още. Със сигурност усещам как помага, но не мога да кажа че изобщо нямам контракции. Но все пак ако го нямаше не искам да си представя какво щеше да е положението..

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 19:04 от YanevaM

# 606
Аз не помня коя седмица го почнах. Мисля че беше около 18 г.с. Не ги спира напълно, но със сигурност поне малко облекчава.
Вече съм 29-та и продължавам да си го пия.

# 607
  • София
Момичета, да ви питам дали има някоя дама с поставен песар и в коя седмица ви казаха, че ще го махат ?

# 608
На мен АГ ми каза, че ще го махне в 37 +1, стига да изкара до тогава.

# 609
Здравейте, песар ми поставиха на 07.02. Докторът каза, че се маха като станат 37 пълни седмици. Дано стигна до там...

Момичета, да ви питам дали има някоя дама с поставен песар и в коя седмица ви казаха, че ще го махат ?

# 610
Момичета вие имат ли изтичане от утрогестана.

# 611
Момичета вие имат ли изтичане от утрогестана.
Да, с жълт цвят.

# 612
Пеперуда, цял ден, да. Бяло/леко жълто в зависимост от дозите. Доктора ме предупреди още в началото, че няма къде да отиде, ако не изтича 😁 Следя си го аз да е еднакво, без нови добавки.

# 613
Пеперуда, цял ден, да. Бяло/леко жълто в зависимост от дозите. Доктора ме предупреди още в началото, че няма къде да отиде, ако не изтича 😁 Следя си го аз да е еднакво, без нови добавки.
Абе и при мен е така ама Ко ми стана от вчера на моменти ми се вижда по мазно и психясвам.

# 614
Момичета, вие пиете ли някакви витамини за бременни или витамин Д? Аз вече от един месец съм си вкъщи и хем нищо не правя по цял ден, хем се чувствам много уморена. Мисля си, че може да е недостиг на витамин Д, защото не излизам на слънце. Няколко пъти съм питала и двамата лекари, при които ходя дали да пия витамини и все ми казват не. На вас изписвали ли са ви витамини или взимали ли сте си някакви без консултация с лекар?

Сега ще сменям АГ, но имам час чак за края на месеца и ще питам и него.

Общи условия

Активация на акаунт