На море в Гърция 2021 - VI

• 50 443
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Заседнахме на Кулата Expressionless
А как е в обратната посока,към България?
В момента няма коли.

# 91
  • Пловдив
Танита, направо ще се изненадам, ако чуя българска реч тук 😂 Италианци май има само, даже британците и руснаците си заминаха.
Ние вчера си бяхме на нашия плаж, супер лежерно и празно. Днес пак ще мързелуваме, че за съжаление утре палим подметките на обратно.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 12:08 от jul

# 92
И аз се записвам с надежда, запазили сме за Талата Каламици от 15 септември и дано не затворят границите 😔

Аз също силно се надявам понеже ни очаква дълга семейна почивка !! Стискаме палци всичко вече да бъде наред !

# 93
Здравейте,
Имам следния проблем с PLF декларациите:
пътуваме 2 семейства с 2 коли на една и съща дата , но по различно време предполагам
Аз попълвам декларациите и за двете семейства, но след като пуснах едната и извървях всички стъпки за да попълня за втората кола и семейство ми изписва че вече съм подала декларация с това ИД за пътуване на тази дата и т.н. , и не ми разрешава да пусна нова. Само ми дава да редактирам старата. И така 5 пъти от сутринта. Излизах от акаунта, влизах наново, ресетвах пароли, не и не. В чудо се видях. Какво да правя не знам

# 94
yovanka, за Паксос искат ли антигенни тестове, ако се качиш от Корфу и после обратно? Или само селфтест може? А също и понеже сте пътували в тази посока, след Olimpus Plasa в посока Игуменица, да ми препоръчаш по-голямо место за почивка?

# 95
  • някъде ... тук ...
Здравейте,
Имам следния проблем с PLF...
Не може със същите мейл и регистрация.

Някой питаше за с кемпер на диво - има форуми, фейсбук-групи, а за преспиване и паркиране park4night помага.

# 96

Е вчера беше неделя и цялото Ретимно и околности беше в Плакияс. Днес е празно. Винаги и навсякъде през уикенда е пълно с гърци. Двата "пубера" от семейството вчера бяха много щастливи от вълните.

Аз съм много доволна и от вилата, а и от таверната в която си ходим по чехли. В селата над Плакияс има няколко наистина заслужаващи си ресторанта. Явно имаше пресен улов на тон, та си облизах пръстите.

Fancy, и вие ли сте в Плакиас сега?
Ние се запознахме с един сервитьор Христо в таверна Тасоманолис. Искаше да ни запознава с други българи 😁 Да не сте вие?
Ние се преместихме вече, сега ще пробваме Virgin Mary за обяд и после продължаваме към Франгокастело.

# 97
Ние сме в Мариу. Плакияс за моя вкус е пренаселено и туристик. В Мариу и Миртиу има 3-4 топ таверни. Наехме вила с басейн от една белгийка и общо взето времето ни е заето между плажовете на Схинаря, Дамнони, басейна и таверната. Може би ще отидем и до Превели, и дюната на Агиос Павлос.
После отиваме на още по-забито място.

# 98
  • София, България
Здравейте,
пътуваме 2 семейства с 2 коли на една и съща дата , но по различно време предполагам
Аз попълвам декларациите и за двете семейства, но след като пуснах едната и извървях всички стъпки за да попълня за втората кола и семейство ми изписва че вече съм подала декларация с това ИД за пътуване на тази дата и т.н. , и не ми разрешава да пусна нова. Само ми дава да редактирам старата. И така 5 пъти от сутринта. Излизах от акаунта, влизах наново, ресетвах пароли, не и не. В чудо се видях. Какво да правя не знам

От друг компютър трябва, или от телефона

Дайте картата смедузите в реално време, току що видях една от отровните и се уплаших

# 99
Здравейте,

От друг компютър трябва, или от телефона

Дайте картата смедузите в реално време, току що видях една от отровните и се уплаших
Да, по трудния начин го разбрах, ама що за приумица тяхна

това би трябвало да е картата
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1otdviKvwCXDhGunMdCky_v … 44447091&z=15

# 100
Моля помагайте Sad(
Ферибота от Нидри се повреди.
От Астакос е само 1 днес и го изтървахме.
Има ли от къде другаде да хванем ферибот днес до Кефалония?

# 101
  • София
Моля помагайте Sad(

предполагам, че ще успеете да вземете фери от Килини до Порос.

# 102
  • София
Моля помагайте Sad(

предполагам, че ще успеете да вземете фери от Килини до Порос.
Има ферибот от Килини до Порос на Леванте Ферис, но е чак в 21,45 ч. Предният е в 15,00 ч.

# 103
  • София
има и в 19:45

# 104
Големи сме къръци ..
Има друга фериботна компания Ionion P. Lines ще качат всички с резервация в 16:30.
Добре, че поне сме с резервация, че Килини го гледах и е си е далеч от тук.

Общи условия

Активация на акаунт