На море в Гърция 2021 - VI

• 50 790
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Леле, вятърът ще ни издуха от плажа. Това в Амудия.

# 196
Има си места в Гърция на които духа яко. Нас какъв вятър ни вя на Балос, Крит! Имах чувството, че пясъка ще пробие кожата ни. Цялото преживяване беше все едно изкачваме Еверест Sweat Smile, но пък са спомени.

# 197
  • София
Joy
Ха, да, нещо подобно. Не че съм качвала Еверест, но имам богато въображение Grinning

# 198
  • София, България

Fava Beach Simple Smile

# 199
Здравейте, моите въпроси са много, но ще попитам най-важното в случая. От години си мечтая да удължим лятото с почивка в Гърция. И преди дни ми дойде гениалната идея, че трябва това да стане тази година, въпреки многото мерки в момента.  Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате местенце с вили или къщи за гости, където в края на Септември ще е достатъчно топло за плаж. Плануваме да пътуваме с коли. За уточнение ви споделям, че преди години бяхме в комплекс на Тасос. Храна, условия и плаж на ниво, но всичко беше до 22.00 и след това по леглата. Селцето в близост беше доста семпло и скучно. Не търсим нощен живот, като Слънчев бряг, но искаме в близост да има заведения и място за разходки. Компанията ни е шумна и затова предпочитане да не сме в хотел, както и да имаме избор за заведения и храна. В последния момент ще резервираме и затова имаме нужда от вашите препоръки. Благодаря ви предварително🌸

# 200
Здравейте, моите въпроси са много, но ще попитам най-важното в случая. От години си мечтая да удължим лятото с почивка в Гърция. И преди дни ми дойде гениалната идея, че трябва това да стане тази година, въпреки многото мерки в момента.  Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате местенце с вили или къщи за гости, където в края на Септември ще е достатъчно топло за плаж. Плануваме да пътуваме с коли. За уточнение ви споделям, че преди години бяхме в комплекс на Тасос. Храна, условия и плаж на ниво, но всичко беше до 22.00 и след това по леглата. Селцето в близост беше доста семпло и скучно. Не търсим нощен живот, като Слънчев бряг, но искаме в близост да има заведения и място за разходки. Компанията ни е шумна и затова предпочитане да не сме в хотел, както и да имаме избор за заведения и храна. В последния момент ще резервираме и затова имаме нужда от вашите препоръки. Благодаря ви предварително🌸
Колкото по- на юг, толкова по-топло...
Халкидики е подходящ септември, ако искате да е относително близо. Препоръчвам Уранополис на Атон и където си харесате на Ситоня. Касандра не ми е любима.
Търсете през Букинг, например, дават се достатъчно къщи.

# 201
Благодаря на всички отговорили на моя въпрос! Декларацията е нотариално заверена, чудех се само за актовете дали трябват оригиналите, че ме е страх да не ги загубя... Но щом може с копие ще пътуваме с копие.

# 202
Колкото по- на юг, толкова по-топло...
Халкидики е подходящ септември, ако искате да е относително близо. Препоръчвам Уранополис на Атон и където си харесате на Ситоня. Касандра не ми е любима.
Търсете през Букинг, например, дават се достатъчно къщи.

Включвам се с подобно питане, ако позволите. Към Ситония сме се насочили и ние, но съм объркана от избора на места. Може ли все пак да препоръчате нещо приятно - да има места за разходка, живописни къщички и хубави плажове, защото съм и с майка ми, която не може да ходи по каменните и стръмните. Благодаря предварително!

# 203
mili, ние утре тръгваме за Неос Мармарас. Смятаме всеки ден да обикаляме различни плажове.
Ето една съфоромка какво е споделила: https://decanaplanina.com/2019/09/sithonia-beaches/

# 204
На Ситония живописни къщички има може би само на Партенонас. Но то е във високата част на полуострова и определено не отговаря на останалите критерии.

# 205
mili, ние утре тръгваме за Неос Мармарас. Смятаме всеки ден да обикаляме различни плажове.
Ето една съфоромка какво е споделила: https://decanaplanina.com/2019/09/sithonia-beaches/

Полезно четиво, много благодаря! Весела ваканция на вас! Ще помисля още ден-два и ще резервирам просто някоя хубава къщичка, може би на Вурвуру Simple Smile

На Ситония живописни къщички има може би само на Партенонас. Но то е във високата част на полуострова и определено не отговаря на останалите критерии.

Тогава може да отседнем другаде, а да отидем с колата да ги видим. Благодаря за препоръката! Simple Smile

# 206
  • София, България
Здравейте, моите въпроси са много, но ще попитам най-важното в случая. От години си мечтая да удължим лятото с почивка в Гърция. И преди дни ми дойде гениалната идея, че трябва това да стане тази година, въпреки многото мерки в момента.  Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате местенце с вили или къщи за гости, където в края на Септември ще е достатъчно топло за плаж. Плануваме да пътуваме с коли. За уточнение ви споделям, че преди години бяхме в комплекс на Тасос. Храна, условия и плаж на ниво, но всичко беше до 22.00 и след това по леглата. Селцето в близост беше доста семпло и скучно. Не търсим нощен живот, като Слънчев бряг, но искаме в близост да има заведения и място за разходки. Компанията ни е шумна и затова предпочитане да не сме в хотел, както и да имаме избор за заведения и храна. В последния момент ще резервираме и затова имаме нужда от вашите препоръки. Благодаря ви предварително🌸

Къщи като за вас има точно до нашия къмпинг, във Фтероти, близо до Вурвуро, къщи Врахос. Наши приятели, компания 5-6 семейства идват всяка година. Не знам условията, може да звъннете да питате. Но не мисля, че има голям избор от таверни наоколо.

Миналата година бяхме на Лефкада, в Нидри, мога да препоръчам страхотна вила за 6-ма близо до центъра. Доста оживено и приятно градче, ще ви хареса. Далече е, но не е невъзможно. На отиване спахме в Солун, но на връщане си го взехме наведнъж.

# 207
  • Пловдив
Има си места в Гърция на които духа яко. Нас какъв вятър ни вя на Балос, Крит! Имах чувството, че пясъка ще пробие кожата ни. Цялото преживяване беше все едно изкачваме Еверест Sweat Smile, но пък са спомени.
Затова си има приложения, да са живи и здрави тези, дето ги измислят. Сега на Крит си правихме програмата според вятъра и вълните и се справихме успешно. Ако се ходи на един плаж, без да се обикаля - няма избор.
Примерно https://www.windfinder.com/forecast/peloponnes_elafonisos

# 208
Радос,моля да споделиш за вилата. Ние търсим такава за дългосрочно наемане (2 месеца) но все удряме на греда.

# 209
  • София
От ранна сутрин духаше яко, преместихме се на Лефкада за няколко часа и там ни отнесе. В момента в Солун не може да се стои на терасата. 😀
Скрит текст:

Едната карта на А1 успя да се върже към Wind, но втората е умряла. 🤨 Добре, че децата са на други оператори, че и с хазяина нямаше да можем да се свържем.

Общи условия

Активация на акаунт