Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 31 001
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Видях статията .
 Хммм Алп е оставил Ебру Шам . От нерде знаят  не са им вденали .
 Може като нема любов и не се чувства добре с нея.Лично обяви раздялата в ИГ преди Островна Приказка.
 Тогава се говорише  че е  поредния номер заради сериала.Дали е изтрил общи снимки както обикновено правят ?
Пак да кажа че ако оная го е напуснала е луда и ще съжалява.

Oнази двойка е ясна признаха си. Мен не ме грабна сериала , нито главните и не ме вълнува.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 18:10 от femmi2

# 406
"Въпреки всички" - много ми хареса! 👊
Да ви кажа за Хазиран се радвам най-вече, че ги дочака тези моменти. Заслужи си ги и дори направо си се пребори за тях. А и ми е страшно симпатична като образ.

# 407
От Алп 🙂. Чудесен избор на снимка 😁.

# 408
  • Дъблин
Ох Ох Ох кво ни чакаааааа!

Аз след работа ще бързам да се настаня удобно да гледам! Мед ми капе като ги гледам.

Айча днес много активна... да не ни изненада пак и да включи телефона по погрешка Simple Smile

Всичко ми харесвааааааа какво сте качва лииииии, ама всичко!

Това, че Алп се е разделил с тази девойка, сега незнам колко е трик, ама като играеше в Кападокия, тя ходеше да го вижда и се снимаха. А сега ниакаква я няма. И по-добре. Не я и харесвам де Simple Smile А той все си е в Измир, защо ли? А и сладката синеока и тя не мърда от там Simple Smile
Е те ще си кажат де Simple Smile някога Simple Smile

Аз да питам, коя е тази двойка за която говорите. Аз не гледам нищо друго и незнам какво става.

# 409
Ханде Ерчел и Керем Бурсин , сериала Почукай на вратата ми. Някои списващи в тази тема се знаем оттам.
Да видим каква приказка от острова ще ни разкажат днес, за добрите и лошите,  влюбените и изгубените. Аз съм на работа, ако напишете нещо ок, ако не ще гледам по късно.

# 410
  • Дъблин
Ханде Ерчел и Керем Бурсин , сериала Почукай на вратата ми.

ООООО еми хубаво за тях. Живи и здрави Simple Smile

# 411
Хандето и Кирето са ми много симпатични. Моята дружка им е голям фен, но мен не успяха да ме пленят. Сигурно 'щото тогава си страдах за Джан и Демолина. Но към днешна дата мога да кажа: Кой беше тоя Джан, че не го помня 😁.

# 412
  • Дъблин
Аз Кирето го знам от друг сериал с друго Ханде, и там ме кефеше, ама послееее нещо му стана на тоз мачо и почна да ме дразни много. Явно при мен е проблема Simple Smile всички му се кефят, а аз не. както и да е, желая на всички щастие. Ама АЛП и АЙЧА си ги искам заедно! тях не ги пускам!!!!

# 413
Гери , спокойно и аз съм така ,всеки с вкусовете и усещанията си. Нормално е.

Изглежда не е трик раздялата. Иначе да е отишла в Измир.
Има защо да ревнува и пази от синеоката колежка.
Като гледам Алпи обича да гушка колежките има чувство за хумор.
Но си гледат отговорно работата. Ще го следя след Приказката.
Нещо засега не ми се гледат минали проекти.
Като нема целувки и само драми.

Кога ще е лайфа ще има ли такъв ?

Дайте линк за стар тв. Нали в 8 почват.

# 414
И мен ме подмина манията по Вратата, ама колегите там също са големи сладури и може би някой път пак ще им дам шанс, хем като са сериите на куп вече.
Стар ТВ:
https://www.startv.com.tr/canli-yayin
И дебнем за лайф. Wink

# 415
Лайфа би трябвало да започне след около час.

# 416
Някой може ли да намери гифки с първата целувка от първи епизод и тази в 6 или 7.
Пойраз как реагира забравих. Тя какво му обясни.

# 417
  • Дъблин
Някой може ли да намери гифки с първата целувка от първи епизод и тази в 6 или 7.
Пойраз как реагира забравих. Тя какво му обясни.

6ти епизод - https://www.youtube.com/watch?v=wC4wnZo8mB4
1ви епизод   - https://www.youtube.com/watch?v=49FI5qMJ5eA

# 418
Алп с това ли ще ни залъже вместо лайф🙄
И коментар от фен 😂

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:54 от demo80

# 419
Алп с това ли ще ни залъже вместо лайф🙄

Е, хубаво де, аз не следя всичко за всички сериали, ама нека, който е навътре в нещата, да каже чак такива пиар акции за двойки правят ли се по принцип, с такива гаджешки снимки? Коментарът е изключително уместен! 😁🙆

Общи условия

Активация на акаунт