Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 993
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
А ...сега ,де....Open Mouth ...ех,тия сценаристи Rage....и кой ли чука ???Thinking

# 451
Като ще се крият поне пердетата да бяха дръпнали

# 452
"Цяла нощ ли ще говорим за ползите от грейпфрута/касиса"....'Щото момчето иска да те млясне 💋

# 453
Ееех, че дразнеща сцена... 😁
Ама ще са много яки "под прикрие" - откраднати моменти, тайни срещи, изкуствени караници. Аз чакам английските субтитри сутринта да разбера какво съм разбрала.😁🤷 До тогава се въздържам от заключения, че не гледах и всичко, но на мен много ми хареса, че решиха да ги скарат наужким, вместо да ги разделят с изтърканите номера на кукундрелите. Все още ми е мъгла за какво се бори Бату... Много различен Пойраз - забавен, нежен, споделящ, трезво преценяващ. Отлично му се отрази любимата. Хазиран, както винаги с реакции на място. Утре ще разбера по-детайлно какво що се случи. Simple Smile
Ама на който почука на вратата да му изсъхнат ръчичките дано ...😒 😁🙆

# 454
Тайни среднощни срещи ❤

И в тайните срещи си има очарование и тръпка  все някой ще ги види. Няма да издържат да се карат дори и на ужким.  

Давайте да съберем пари  за глобата щото тия вече не знаят ква глупост да измислят да не се мляснат и мачото да я просне на леглото и да я люби. Да е доволно мъркащ котарак. Айча е много страстна в тия сцени. Гледала съм я.  
Кучето ги прекъсна лае ,сега на вратата се чука.

На мен дъха ми спря само като доближи устни. 🥵💋💋💋😸💓😽
Тя по рокличка секси бяла, той по секси полуразкопчана ризка. Ще я докосне нежно и ще свали призрамката и роклята  пада на пода и ризата и тя там се озова.
Горещи страсти са най опасни. Тайни любовни срещи.
Пойраз се Издразни от кучето и я дръпна от прозореца и пак допря устни.
Да му изсъхнат ръчичките на тоя дето ги прекъсна.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:07 от femmi2

# 455
"....да не се мласнат и мачото да я просне на леглото и да я люби. Да е доволно мъркащ котарак.
На мен дъха ми спря само като доближи устни. 🥵💋💋💋😸💓😽
Тя по нищничка ,той по секси полуразкопчана ризка. Ще я докосне нежно и ще свали призрамката и нощничката пада на пода и ризата и тя там се озова."
😂😂😂
Много се размечта. Успокой топката. Да не гледаш американска телевизия.
А и Хазиранчето е с рокличка, а не с нощничка.
BtW  Алп беше с тези дрехи на лайфа миналата седмица.

# 456
Фемиииии...дур бе,дур...с тез описания как ще спим...а е време вече.... Joy
Да не би лудия Бату да ги притеснява...
Айде ...Лека ...до утре.. Sleeping

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:06 от Svet_sz

# 457
Размечтах се Демо.
То като ги гледаш тия двамата кво друго да искаш.
Алпи е мъж та дрънка само за любов.

Не е Нетфликс и там е проблема. Затова си пиша и мечтая.
Рокличка е редактирах поста.  Хареса  ми секси и стои на фигурката.

Светле ,няма спане пък и вече сме нощно време за 18 плюс. JoySign Underage
И аз си помислих да не е Бату или Идил .
Или някой случаен.
Представете си че ни зарадват с такава сцена .
Ще разкарат бързо който и да е и си продължават по същество.
Може и да не е по описанието ще има либоФффф.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 01:15 от femmi2

# 458
Добро утро, островитянки
Спадът в рейтингът е много малък. За успокоение конкуренцията се е сринала доста по-сериозно.
Хубав ден!

# 459
И аз идвах с рейтинга. Наистина съвсем леко надолу, но напълно очаквано - като на главните не им е зле, рейтингът да е зле. 🤷🙂
Ама си мисля, че пак тъпо го пуснаха фрага снощи. Трябваше да го спрат преди някой да почука и да тръпнем цяла седмица, че ще имаме нощни страсти. Пък то от сега знаем, че нема ни огрее. Мисля, че Бириджик ще ги прекъсне с поредната си детинска драма. Няма кой друг да ходи у Хазиран посред нощ. Ама нека малко изненадки си запазят, че да пущат телевизорите тез комшии. Wink

# 460
Но пък на Вятърчо е видно, че не му липсва желание за близост 😁, 'щото аман от целувки по челото.

# 461
Да, никак не му се искаше да ги прекъсват... 😁
Забравих да допълня в предния пост, че в социалните мрежи пак сме без конкуренция:

Ще взема да си правя и туитър сега заради тях и аз.

# 462
Сега, да уточним: хората на първата снимка са колеги, а на втората са влюбена двойка. Аз явно живея в някакъв утопичен свят в който влюбените изглеждат различно.

# 463
  • Дъблин
Добро утро!

Абе хора, какво беше това нещо вчера?! Майко мила...... аз се съдрах да се хиля и да рева едновременно!
То няма думи да се опише колко добри са Алп и Айча! майко мила. Аз загубих предства дали гледам филм или е истинско! Уникален сценарии!! Уникален!!! Спря ми дъха на толкова много места! Уффффф
И сега да кажа, толкова много ама ммного мечтаех ПойХаз да имат скрита връзка, че чак го съновах. И не се шегувам! Сънувах ги! Охххххххххххх Охххххххх кво ни чака хораааа с Алп и Айчааааааааа, незнам на нетфликс ли да пиша на кой да пиша, ама такива идеаи имам за тези двамата!!!
Мен ми харесва, че не ги поравят нормалната двойка дето нищо не си казва и пази тайни за по години, само ей така времето да течете. А те си говорят. И то това е истината. Евала!! Много ми съм щастлива, ама много! все едно аз съм там.

Не ми дреме за рейтинги да ви кажа! пада ли, дига ли се.... хич не ми е. Ей така да го гледам Пойхаз, това е което искам.

Прекрасен ден, мили хора! ИИИИИИ обичайте!!!!

# 464
И аз много се радвам на баджанаците, особено на кмета. Не ми беше познат като актьор.
Идил и Бату май ще вземат да намерят лек за лудостите си един в друг.

Игра в "Чукур " -много подла ,гадна роля , силна и се справи чудесно . Дори тук не мога да го възприема  като благ човек ,поне за  сега .

Общи условия

Активация на акаунт