Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 957
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Heart Eyes
Сериалът Приказка на острова (Ada Masalı)е номиниран за най добър романтичен сериал /комедия,а
Алп Навруз и Айча Туран са номинирани за най  добър актьор и актриса ...  и Йозге Демиртел за най добра поддържаща актриса.

Цитирам Светлето за да допълня инфото .Който желае може да гласува. ако искате за нашето сериалче цъкате на категория романтик лятно дизи . Опитах да гласувам нещо запецна ще пробвам пак.

За всички, които се интересуват може да разгледат този линк https://www.altin61odulleri.com/oy-ver и да си изберат категория. Може да се гласува за всички или само за една, няма значение.
Гласуването от България е безпроблемно и от един IP адрес и google профил се допуска само един избор за дадена категория.

https://twitter.com/Elleveni/status/1436433935773442052
можете ли да поясните това ново ли е и Алп за сериала ли говори ?

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 15:49 от femmi2

# 541
Алпича имал палави ръчички 😁, а и тя много дискретно отвръща

# 542

ех , защо не мога да целуна любимия човек ама нейсе ще се усмихваме и допираме нослетата и бузките .
 така са сладки чаровни YumHeart EyesHeart Eyes

Алпича е гальовен и колежката му отвръща . Аз ви казах тия двамата все търсят ръцете си .

# 543
Отчетох се с гласове аз ✔️😊, ама защо не ги намерих като двойка. Само по отделно и за сериала. И на Бириджичката й дадах едно гласче, макар че не ме кефи много, ама да виждат, че има фенове и подкрепа сериала. Wink

# 544
Джеси , и аз не ги намерих в категория актьори и като чифте .
Нека има подкрепа затова се трудят и двамата си паснаха чок дбре.

# 545
Да, странно защо ги няма като двойка, биха отвяли всички като чифте. Wink
Демо, много добри попадения ни носиш винаги! Благодаря ти от сърце! ❤️💐

# 546
Леле, много ме дразнят мъже с герданчета. Едно време и Джан ме дразнеше. 🙄 Добре, че Кирето не носи.

# 547
Аз нали съм си Тома Нвеерни и докато не видя и не чуя от източника потвърждение, всичко е в сферата на верояностите. Та, Алп се вихри тук-там сам, Айча се е покрила като миналогодишния сняг, с една дума кой където и да е, но не са на една географска точка. Така че, си гледам сериала, а реала- истната е някъде там.

# 548
Били са коч компания 😁

# 549
💝 Да ви сложа малко Айчица! 💝
🌺 🌺

💖 💖
💝 💝
💓 💓

# 550
Внимание къдрици !
Не е за хора със слаби сърца . Вятър в косите ти! Heart Eyes

На това последното гифче уаууууу Flushed
Давайте нещо силно за пиене. Ето така съм в момента:joy:

сладък кифльо с герданче. И аз не си падам по тия неща ама не е зле , отива му на нежното тяло. 
Не пропусна да се селфи.
https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_552535
последния фраг с руски превод.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 19:44 от femmi2

# 551
На 1 стр има бг превод на последния фраг, епизода се очертава весел. Искам Пойраз и Хазиран тайно да се разпишат и тогава драмите на останалите ще са доста интересни. Бабането, Идилчи и маман Зейнеп, трите харпии с винаги до пъпа мандибули...

# 552

чок гюзелим Heart EyesHeart EyesGift Heart
това ще може ли да се оразмери за шапка на новата тема . Искате ли  с тези снимки?
Тайни срещи .

Рано е да подпишат ама Пойхаз като види че напират за момата ще му прегреят бушоните.
Не се съмнявам че на финала ще има островна сватба и никой нема да им пречи.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 19:40 от femmi2

# 553
Не остана. Сега ако ни зарадват и с още един фраг 🙏

# 554
Ох, Деми, много си лоша!🥴🤩😍🥰 Това направо ми донесе топлинен удар! 🤪🙃
Пак си го причинявам! 🤯🔥😻

Общи условия

Активация на акаунт