Интимен душ гел за жена И мъж?

• 2 001
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами!
Искам да ви попитам дали е проблем, че давам/ предлагаммъжът ми да ползва моя интимен душ гел. Никъде не прочетох, че това вреди тяхното PH.
Ето това е моделът, който ползвам:
https://bg.oriflame.com/products/product?code=34498

# 1
Нищо ни няма на PH-то, спокойно Simple Smile

# 2
На мъж му е все едно с какво ще се мие, нищо му няма ни от интимния ти гел, ни от обикновен сапун. Даже ми е малко странно мъж да ползва интимен гел...

П.П. А какъв мъж имаш ти, след като в други постове се оплакваш, че членът ти бил мек???

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 13:48 от Черна станция

# 3
  • София
Е, мъж, де, мъж Laughing

# 4
Ползвам профила. Така или иначе знам, че е писал и ми е казвал, та нямаше за какво да го трие или крие профила.

На мъж му е все едно с какво ще се мие, нищо му няма ни от интимния ти гел, ни от обикновен сапун. Даже ми е малко странно мъж да ползва интимен гел...

П.П. А какъв мъж имаш ти, след като в други постове се оплакваш, че членът ти бил мек???

# 5
Вземи му един детски сапун, да се радва и да не плаче, и да е поне малко самостоятелен като не си делите козметиката.

# 6
Интимен душ гел за мъж😁 мерси за въпроса😊ех, тези мъже и дамски превръзки ще почнат да ползват🙂 очаквайте скоро.... Малко по-сериозно сега, ако имаш вагина имаш и вагинално Рh,  ако няма вагина значи нямаш вагинално Ph.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 00:31 от Анонимен

# 7
Е, вие пък го изяжте този мъж, че ползва интимен гел и иска да си измие атрибута с различно от сапун....

Към авторката - няма никакъв проблем.
С мъжът ми отдавна си делим един интимен гел и НЕ - не ми и искал превръзка все още 🙄🙄🙄

# 8
От една страна казахме, че проблем няма и може да се мие с каквото си иска. От друга страна си е странна работа, явно е някакъв маниак или хипер метросексуален.

# 9
От една страна казахме, че проблем няма и може да се мие с каквото си иска. От друга страна си е странна работа, явно е някакъв маниак или хипер метросексуален.

Третата страна е, че е средностатистически мъж, който просто хваща каквото има в банята (ако ще и балсам за коса да е) и се мие с него. Simple Smile

# 10
О, това го приемам, за него не се бях сетила, но и някак началото на темата не предполагаше такъв сценарий. Въпросът беше за предлагане, pH и прочее.

# 11
Маниак или метросексуален 😂😂
О, хора - шА вА замоля да сте по-сериозни...

Знаете, че има и мъже, които ходят на йога, махат си кожичките по ноктите и ПРИМЕРНО, Боже опази - ползват крем за ръце или лице 🤭.

Ей,. повярвайте ми, повече мъже са от неандерталците, които си мислят, че са ебати мъжкарите, ако могат да пукат ракия със салата , да псуват като каруцари и да ползват сапун да си мият първо г*за, после лицето ..

# 12
Маниак или метросексуален 😂😂
О, хора - шА вА замоля да сте по-сериозни...

Знаете, че има и мъже, които ходят на йога, махат си кожичките по ноктите и ПРИМЕРНО, Боже опази - ползват крем за ръце или лице 🤭.

Ей,. повярвайте ми, повече мъже са от неандерталците, които си мислят, че са ебати мъжкарите, ако могат да пукат ракия със салата , да псуват като каруцари и да ползват сапун да си мият първо г*за, после лицето ..

Това как да е, макар все пак виж вица по-долу Wink Но в случая става дума за тотален нонсенс - жените, понеже са жени, имат влагалища с лигавица отвътре и затова им се налага да ползват специална козметика. Мъжете просто не се нуждаят такава, освен ако са някои с влагалище Wink Мъжки пенис се мие съвсем нормално с обикновен сапун. Не, че на майка ми и баба ми някога им е ставало нещо, като не е имало специални козметики.

# 13
  • София
Понякога, ако нямаш какво да кажеш по темата, наистина е по-добре да замълчиш.
Че и съвети как се мие пенис 🤐

Човекът ще разбере с проба дали му е ОК. На мен повечето не са ми и получавам досаден гъдел. Ползвам тумбестия Билка с краставица и ми е перфектен.
Истина е, че някои хора нямат проблем да измиват главичката с обикновено средство, но пък е грозно да се подигравате на останалите.

# 14
OK, може би си прав. Ама все пак въпросът беше дали интимният гел, направен за много чувствителна лигавица, няма да навреди и да развали pH-то на пенис. Не мислиш ли, че е смешно? Все едно да се пита дали скъп шампоан ще развали дрехите, ако ги изпера с него. Много ясно, че нещо, направено за най-фина употреба не може да навреди на по-груби неща. И това му беше смешното.

Общи условия

Активация на акаунт