Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 876
  • 897
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, след хистеро, какъв антибиотик ви изписаха?

# 616
Азакс за 3 дни.

# 617
Никакъв.

# 618

Азакс 500 за три дни!

# 619
Д-р Чучумишев ще е при Сигридов до 10.02, след това се мести. Не разбрах на коя дата започва да записва часове при МЦ Калчев, не мога да се свържа там при много позвънявания. Няка някой сподели, ако е разбрал, иначе аз ще го питам лично на 10.02.

Видяхте ли?
Д-р Чучумишев вече само при д-р Калчев ли ще преглежда?

# 620
Някой знае ли от кухнята защо всички си тръгват от Сигридов един по един?

# 621
Здравейте. Бих искала да попитам за съвет тези от вас, които се следят при доц. Русев, как комуникирате с него? За всеки коментар на резултати на място ли ходите? На мен той не ми отговаря нито по имейл, нито по вайбър и whatsapp, а лично той ми каза да му пращам резултати там. Днес на регистратурата ми дадоха час за коментар на резултати чак на 17ти, което е адски далеч... Направо съм отчаяна, защото на всеки 3 седмици трябва да пускам показатели за тромбофилия и да му ги пращам..

# 622
Здравейте. Бих искала да попитам за съвет тези от вас, които се следят при доц. Русев, как комуникирате с него? За всеки коментар на резултати на място ли ходите? На мен той не ми отговаря нито по имейл, нито по вайбър и whatsapp, а лично той ми каза да му пращам резултати там. Днес на регистратурата ми дадоха час за коментар на резултати чак на 17ти, което е адски далеч... Направо съм отчаяна, защото на всеки 3 седмици трябва да пускам показатели за тромбофилия и да му ги пращам..
Аз се отказах от Русев, точно по тази причина. Лупсата на комуникация, като тук визирам, не просто липса на обратна връзка, а и очевидното игнориране на съобщения с резултати (знаете, че на Вайбър се вижда, кога е видяно съобщението) е грубо и неуважително, още повече, че той настояваше за този начин на комуникация.

# 623
Щом нямате комуникация с него потърсете Доц .Конова от Плевен  .Аз съм много доволна от нея .

# 624
Не ми се е налагало да му звъня, но ми каза при положителен тест, да му звънна задължително и ще ми следи регулярно виатмини, коагулация, по повод евентуални Интралипид вливки - също. Някой има ли успешна комуникация с него? По принцип ми допада като подход и не искам да го сменям. Още беше в Малинов, но изрично ми каза, че няма значение, че ще се мести, да му звъня.

А как се осъществява комуникацията с доц. Конова след конслултация? Колко често се чувате/пращате резултати?

# 625
Вижте дали не прави консултации през healee платформата. Там се плаща само, ако има осъществена комуникация с лекаря. И реално ще е доста по- евтино от час в МЦ Сигридов.
Това, ако предположим, че не отговаря безплатно...

# 626
И аз съм ходила при Русев в Малинов. Същия проблем. Изрично исках да запиша час за коментар, а той каза не по вайбър. И край до там. При Конова съм била... Няма да влизам в подробности, но терапията й беше неуспешна при мен, а и до колкото знам Сигридов не одобрява нейните терапии. Но и на Русев терапията не помогна, така че не мога да дам обективно мнение.

# 627
С доц. Русев имах същият проблем. Сам каза да му звънна като излязат резултатите и познайте дали някога си вдигна телефона или отговори във вайбър. Непонятно ми е, при положение, че той предлага тази форма на комуникация, да няма никакъв отговор след това. Същата работа и Сигридов преди две години “ ето ти номера ми, обади се като излязат изследванията, бъди настоятелна” и всичко приключи 🤦🏽♀

# 628
И аз заради комуникацията се отказах да ме следи доцента.

# 629
Благодаря за отговора, момичета. Очевидно е практика негова да не си вдига телефона и да не отговаря. Мислех си, че аз бъркам някъде заради липсата на комуникация. А да чакаш 2 седмици за коментар на резултати на място е много време. Предвид факта, че съм бременна и тези показатели за кръвосъсирването трябва да се следят от лекар, май трябва да се ориентирам към хематолог.

Общи условия

Активация на акаунт