Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 243
  • 897
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, Дами. Може ли тези, които са правили скоро имунологична биопсия при д-р Калчев да разкажат, как минава? Боли ли? Пихте ли нещо обезболяващо предварително или ви дадоха в клиниката? След колко време излизат резултатите и правите консултация с Имунолог?
Благодаря предварително на тези, които ще споделят!

# 301
На въпросите относно разчитането на резултати от изследвания има описание на сайта на МЦ. Ето и линк:

https://sigridov.bg/nova-onlayn-usluga-v-mts-d-r-sigridov-razchi … -ot-izsledvaniya/

# 302
  • Sofia
Да и аз съм го чела, но нищо не пише за цената. А момичето пита дали е нормално да й искат 80лв.

# 303
Да и аз съм го чела, но нищо не пише за цената. А момичето пита дали е нормално да й искат 80лв.
Не е много ОК, предвид че правим изследвания за стотици лв, после още толкова за добавки.. но това е цената на клиниката. Аз обаче имам проблем с това кой точно ще ми ги коментира. Ок, на д-р Сигридов ще му ги дам с удоволствие, но на другите им нямам доверие....

# 304
  • Sofia
pokita, и аз мисля като теб. Тези изследвания ги пуснах, само защото Сигридов ми ги назначи. Като ми каза, че Ковачев ще ги коментира се разочаровах, но и го приех, защото все пак той не може да се клонира и да е при всички за всичко. По стечение на обстоятелствата се оказа, че Сигридов ми направи консултацията, за което бях много благодарна.

# 305
Здравейте, Дами. Може ли тези, които са правили скоро имунологична биопсия при д-р Калчев да разкажат, как минава? Боли ли? Пихте ли нещо обезболяващо предварително или ви дадоха в клиниката? След колко време излизат резултатите и правите консултация с Имунолог?
Благодаря предварително на тези, които ще споделят!

Мен лично не ме боля, не съм взимала никакви обезболяващи. Сигурно зависи от прага на болката, но цялата процедура е доста бърза и дори и да има болка е за кратко. Аз не съм правила консултация с имунолог след това. След като излезе резултатът, докторът ще ти кажа какво следва.

# 306
Случаят при мен е рзличен, но ще го споделя - бях болна от Ковид с назначена терапия и направени кръвни изследвания (които са доста по - малко и по - елементарни от тези, които изписват в клиниката). Изпратих си изследванията през сайта и си платих 80 лв. за да ми кажат общо взето - продължавайте така.

# 307
  • София
Аз още не разбирам, как се взимат 80лв за онлайн консултация...не го и знаех, добре че тук го споменахте да бъда подготвена.

# 308
Момичета, какъв магнезий ви предписва д-р Сигридов? Опитвам се да се ориентирам в морето от различни марки и съответно кой е с най-висока концентрация, усвояемост и изчистена формула, но ми е трудно. Благодаря ви предварително

# 309
Ковачев ми беше казал Диаспорал.

# 310
Да, и на мен и двамата са ми изписвале Диаспорал. Вече за дозата - при мен беше 3 х 1 прахче.
Иначе най-масово изписван на други места е Магнерот.

# 311
  • София
Имам въпрос, някой има ли опит с вит Б12, който да не е метилиран? Излязоха генетичните изследвания. Пише, че не се препоръчва прием на метилирани форми на б12, с само хидрокси - и адено. Аз от 2 месеца се наливам с метилирани Б12 и Б9. Някой има ли опит с подобен резултат и може ли да сподели вариант на хидрокси- и адено форма на б12?
Ето го и самият резултат. Благодаря предварително! В петък съм при др Сигридов, но ако някой се е сблъсквал с подобен резултат, ще съм благодарна да сподели.

# 312
Аз съм пила Б12 капки на GNC, не са ми били предписани от Сигридов/ Ковачев, а после се оказа, че "трябва" да пия метилирани, но дори и с него вдигнах много бързо нивата на Б12.

Относно магнезия, на мен също Ковачев ми предписа Диаспорал, само че  по веднъж дневно. Интересното е, че не ми каза да пусна контрола след известно време, аз го направих на своя глава заедно с другите изследвания. Обаче виждам, че стойностите не са мръднали и разсъждавам, че може би диаспорала не го усвоявам оптимално. Така че при следващо посещение в клиниката аз лично ще питам какво се случва с магнезия и как се определя каква форма да се пие точно. После ще споделя. Ако някоя от вас знае нещо повече, моля ви споделете преди това Simple Smile

# 313
Вижте тази статия - https://swansonvitamins.bg/blog/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D … %BE%D1%82-%D1%82/.

Описани са различните видове и кой най-добре се усвоява. Аз използвам магнезиев цитрат на natural factors.

# 314
  • София
Уау, доста изчерпателна и информативна статия! ☺️🌷 Благодаря сърдечно за споделянето! 💗

Общи условия

Активация на акаунт