Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 246
  • 897
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Здравейте момичета ,днес бях при Бояджиева ,леко съм разочарована .Първо чаках 1:30 за да влезна при нея .Второ никой не ме попита дали искам да се измеря на някакъв си уред биометричен и да платя 60 лв .Как така го решават това ? Жените ,които бяха преди мен и те минаха през този уред .След направеното измерване се започна анализ .Направи се анализа айде да ходим сега да видим щитовидната жлеза как е .Добре видяхме ..........Предлагам ти 2 варианта .Хапчета или инжекции .Тези инжекции действат по бързо да свалиш инсулина .Аз й казах че не искам инжекции първо с хапчета и тя добре ето ти рецепта .Но ако решиш за инжекциите се обади .Тука има в клиниката мостра да ти покажа как се слага и да видим как ще се чувстваш .Когато ходи при Сигридов и той спомена за тези инжекции .Просто Малко ми е странно всичко....Някой ползвал ли е тези и инжекции ?

# 467
Тези инжекции струват 500 лв на месец. Аз лично не можах да си ги позволя и свалих инсулина само с диета.

Здравейте момичета ,днес бях при Бояджиева ,леко съм разочарована .Първо чаках 1:30 за да влезна при нея .Второ никой не ме попита дали искам да се измеря на някакъв си уред биометричен и да платя 60 лв .Как така го решават това ? Жените ,които бяха преди мен и те минаха през този уред .След направеното измерване се започна анализ .Направи се анализа айде да ходим сега да видим щитовидната жлеза как е .Добре видяхме ..........Предлагам ти 2 варианта .Хапчета или инжекции .Тези инжекции действат по бързо да свалиш инсулина .Аз й казах че не искам инжекции първо с хапчета и тя добре ето ти рецепта .Но ако решиш за инжекциите се обади .Тука има в клиниката мостра да ти покажа как се слага и да видим как ще се чувстваш .Когато ходи при Сигридов и той спомена за тези инжекции .Просто Малко ми е странно всичко....Някой ползвал ли е тези и инжекции ?

# 468
Здравейте! Предстои ми офис хистероскопия каква е цената при др. Ковачев и освен хистероскопията плащате ли си отделно,затова че ви консултира ,т.е като първичен преглед? Аз бях при д-р Сигридов на преглед и сега при Ковачев за хистероскопията,отделно предполагам ще си платя и тези 80 лв за разчитане на изследванията,които др Сигридов ми е назначил просто за да знам,д/г какви пари да предвидя..

# 469
Здравейте! Предстои ми офис хистероскопия каква е цената при др. Ковачев и освен хистероскопията плащате ли си отделно,затова че ви консултира ,т.е като първичен преглед? Аз бях при д-р Сигридов на преглед и сега при Ковачев за хистероскопията,отделно предполагам ще си платя и тези 80 лв за разчитане на изследванията,които др Сигридов ми е назначил просто за да знам,д/г какви пари да предвидя..
Аз съчетах разчитането на резултати с уговорката за хистероскопия. Мисля, че е 600 лв. Ако ви сложи гел +350 лв. Това по спомен, не знам дали са актуални цените Simple Smile Иначе доктор Ковачев е супер Simple Smile

# 470
Аз съчетах разчитането на резултати с уговорката за хистероскопия. Мисля, че е 600 лв. Ако ви сложи гел +350 лв. Това по спомен, не знам дали са актуални цените Simple Smile Иначе доктор Ковачев е супер Simple Smile
Много благодаря

# 471
Дами, някоя от вас със завишени NKT клетки, може ли да сподели каква препоръка е получила за бъдеща бременност? При мен са 12 % при реф. стойности до 10 %.

# 472
Здравейте! Може ли да ви помоля за малко повече информация за маточните промивки с антибиотик и лактобацили и какъв е бил ефектът при вас? Благодаря!

# 473
Дали на някоя от вас е "изписван" коктейл от сок от коприва, боровинки, цвекло, ампула вит С и желязо? Ковачев ми продиктува 50 мл от сока от коприва, 2 пъти на ден, но виждам, че на опаковката на сока, който взех (на Schoenenberger), пише да не се надвишава 20 мл дневно. Чудя се дали съм сбъркала в самия сок, който съм купила или просто дозата си е конска Simple Smile
Здравейте! На мен ми е "изписан" същия коктейл, но с половин лимон, вместо ампула вит.Ц Simple Smile

Всъщност и аз имам и половин лимон, и вит С. А какъв сок от коприва ползвате и спазвате ли си 50 мл? Ако докторът ви е обяснил нещо повече за соковете, бихте ли споделили? На мен ми каза, че трябва само да са био и сока от цвекло мога и сама да си го правя, ако имам сокоизтисквачка.
Благодаря
На мен ми изписа билкови кръв заради ниските нива на желязо.

# 474
  • София
Момичета, някоя имала ли е високи нива на витамин Б6? Излезе ми резултатът тази седмица, от референтни 5-30, моят резултат е 100. Веднага спрях Б комплекса, не знам от него ли съм го качила или от храна. Писах на мейла на клиниката, но засега нямам отговор. Ако някой е имал подобен случай, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 475
И аз да попитам нещо- някой да е ходил на тонове в МЦ Сигридов да сподели доволен  ли е ? Колебая се дали там или по ЗК при Вецев?

# 476
И аз да попитам нещо- някой да е ходил на тонове в МЦ Сигридов да сподели доволен  ли е ? Колебая се дали там или по ЗК при Вецев?
Моята АГ, следяща ме от ЖК по каса каза, че тоновете не се покриват от ЗК. Аз си ги правя в клиниката при нея, защото ми е на 5 мин. пеша. Има смисъл и да са там, където ще раждате. При Сигридов не знам дали има голяма полза да си следите тонове. Предполагам ги гледа само акушерката.

# 477
Може ли да ми кажете какво точно включва този Torch панел?
При първата бременност съм правила вирусология: ебщайн, варицела, цитамегаловирус, токсоплазмоза. Всички съм ги карала и имам антитела с изключение на токсоплазмоза. Сега не виждам причина да ги пускам пак, при условие,че веднъж съм ги карала и имам изграден имунитет за тях. Мога да пусна единствена токсоплазмозата, понеже преди 3г. нямах антитела срещу нея. Мисля, че е добре да се пуска с- реактивен протеин, и ако излезне завишен, тогава маже да се повторят някои изследвания от вирусологията.

# 478
Да, mileneira, и аз така мисля. Пускаш си през 3 месеца само за токсоплазмоза и евентуално като пускаш кръвните по ЗК то включва и црп. Но Црп по време на бременност е повишен, да не се стреснеш.

# 479
От къде си купувате хидрокс- адено б 12?

Общи условия

Активация на акаунт