Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 242
  • 897
  •   1
Отговори
# 480
На мен в понеделник Сигридов ми изписа същите вирусологични изследвания, при все че февруари съм ги изследвала и имам антитела за всички. Обясни ми, че грипните вируси, които върлуват в момента, както и Ковид, който карах наскоро, могат да отключат тези вируси и да стане проблем. Още се чудя дали да ги пускам, не са малко пари, отделно имам да правя още доста други, пак скъпи изследвания, които ми се струват по-важни.

# 481
Тогава не може ли да се пуснат само Igm, за да се види дали в момента има активен вирус. Igg е ясно, че ще са високи, ком сте ги карали. А и за варицелата, веднъж карана си остават антитела и имунитет за цял живот, за другите вируси, не знам сак стои въпроса и не искам да взимам отношение. Но ако има нещо активно, то црп ще то покаже.

# 482
Май идеята била да се види точно движението по Igg, ако са се завишили значи наскоро има прекарана инфекция, това било опасно за плода и трябва лечение. Д-р Сигридов направи сравнение с ковид Igg, когато наскоро е изкаран вируса антителата са най-високи и с времето спадат.Така било и с херпес вирусите.

# 483
Може да има резон, да. Но ако се е активирал някакъв вирус, не би ли трябвало да го усетим, нали ще има някаква проява, симптоми.
А относно антителата, в лабораторията винаги ще ви изкарат различни резултати, там не знам колко може да им се вярва.

# 484
Права сте, аз просто се опитвам да преразкажа логиката на доктора, но точно заради мисли като вашите се колебая дали да направя изследванията, които са близо 200лв.

# 485
  • София
От къде си купувате хидрокс- адено б 12?

Аз си купих ето този:
https://shop.vitarama.bg/product/vitamin-b12-hidrokso-adenozilko … lamin-60-tabletki

# 486
Здравейте, ако някой тук е минавал през това - какво препоръчва доктора за възстановяване след ковид при подготовка за бременност. Мъжът ми е болен (аз - не, изкарах го преди година и се надявам да не ме хване този път), но предполагам пак има значение, защото трябваше вече да действаме за бебе и то взе, че се случи това Sad

# 487
Хайде да ви питам пак Simple Smile Някой правил ли си е вътрематочни промивки и при каква диагноза ги назначават?

# 488
Хайде да ви питам пак Simple Smile Някой правил ли си е вътрематочни промивки и при каква диагноза ги назначават?
Аз Simple Smile на фертилити теста имах гандренела. Направихме 1 промивка, като правя уточнение, че на хистероскопиите не се виждаше нещо притеснително ( вижда се, ако има инфекции доколкото разбрах). Бърза и сравнително безболезнена е промивката Simple Smile

# 489
Благодаря LunaeLumen. Tези промивки са ми много притеснителни и се опитвам да разбера на какъв принцип ги назначават. Търсих в интернет на български и на английски и такива промивки се правят на кобили и крави с ендометрит.... На хора открих някаква научна разработка в Гърция и тук при Сигридов и в Надежда.... А не получих някакво подробно обяснение от акушерката защо се налага и няма ли алтернатива... Ще се радвам някой ако има повече наблюдения дори и от други клиники да сподели.

# 490
Може би зависи от това какво е показала имун. биопсия. При мен резултатът беше "локален възпалителен процес" и също акушерката не успя да ми даде много инфо, а Ковачев ми каза, че по показателите от изследването, които са изписани на листа, който ми дадоха,  мога да си чета в интернет, но така и не каза повече от това, че имам възпаление. Имах 3 промивки с 2 различни препарата - антибиотик и  кортикостероид. Казаха ми, че  не е нужно да се повтори изследването, за да се види дали е повлияло лечението. Ковачев каза, че по финансови причини не го повтарят, за да не утежняват бюджета на пацинетите, но ако аз държа, може и да се направи. Аз за сега не държа Simple Smile
Ефект не съм видяла, понеже аз и оплаквания нямах, така че нямаше как да проследя. Единственото, което се случи като наблюдаем резултат при мен е, че цикълът ми закъсня доста.

Благодаря LunaeLumen. Tези промивки са ми много притеснителни и се опитвам да разбера на какъв принцип ги назначават. Търсих в интернет на български и на английски и такива промивки се правят на кобили и крави с ендометрит.... На хора открих някаква научна разработка в Гърция и тук при Сигридов и в Надежда.... А не получих някакво подробно обяснение от акушерката защо се налага и няма ли алтернатива... Ще се радвам някой ако има повече наблюдения дори и от други клиники да сподели.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 20:21 от AuroraDreams

# 491
Според мен е направено за пари. Нещо, което не съществува нито в бг.медицината, нито никъде е. Прилича ми на експеримент.

# 492
И аз търсих някаква информация за тези промивки и нищо не открих.

# 493
Здравейте! Искам да споделя, че получих много подробен коментар по изследванията си, както и препоръки на база на тях. Не знам кой го е писал - би било добре да я има тази информация, като цяло съм доволна. Като препоръка имам около 20 хранителни добавки Simple Smile Наистина не знам как може да се приемат всички в един ден Simple Smile

# 494
  • София
И аз съм доволна от получените препоръки от платформата, въпреки че на срещата ни с Сигридов относно чревният микробиом, когато го попитах за някои разяснения относно добавките изписани от онлайн коментара, той беше на мнение, че трябва да са други, но каза като си ги изпия, да си взема тези които той препоръчва, както и по кое време трябва да се приемат.
Иначе аз имам 40 вида добавки които пия през целия ден, витамини и такива за червата, та си стават общо може би и над 40. Много е трудно, много...финансово да не говорим, на всички тук разбирате за какво говоря...само в здравис оставих 650лв, да не говорим за останалото. Но важен е резултата,разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт