Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 241
  • 897
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, аз не съм бременна, не мога да си запазя час за Д-р Сигридов, но знаете ли дали мога да  си изпратя резултатите от изследванията да ми ги погледнат чрез платформата ?

# 496
Мисля, че можете да качите изследванията и без да сте пациент на клиниката, но винаги можете да се обадите и да попитате, за по-сигурно.

# 497
Здравейте! Бих искала да питам дали някоя от вас е имала несъгласия с назначената терапия и как са се разбрали с др. Сигридов? Ако не се следва план А има ли план Б?

# 498
Здравейте! Бих искала да питам дали някоя от вас е имала несъгласия с назначената терапия и как са се разбрали с др. Сигридов? Ако не се следва план А има ли план Б?
Аз не съм съгласна с част от добавките, които изписва сега (преди не съществувуваха в назначенията му) и просто не ги пия или част от тях ще започна в по - късна седмица.

# 499
Здравейте,
Знаете ли доктора прави ли онлайн консултации
Благодаря

# 500
Момичета,  знаете ли след колко време излизат резултатите след имунологична биопсия? Благодаря предварително.Simple Smile

# 501
Момичета,  знаете ли след колко време излизат резултатите след имунологична биопсия? Благодаря предварително.Simple Smile
Десетина дни

# 502
Благодаря LunaeLumen. Tези промивки са ми много притеснителни и се опитвам да разбера на какъв принцип ги назначават. Търсих в интернет на български и на английски и такива промивки се правят на кобили и крави с ендометрит.... На хора открих някаква научна разработка в Гърция и тук при Сигридов и в Надежда.... А не получих някакво подробно обяснение от акушерката защо се налага и няма ли алтернатива... Ще се радвам някой ако има повече наблюдения дори и от други клиники да сподели.
Аз съм много скиптична относно промивка на матката с антибиотик. И на мен ми я назначават. Това ми звучи много инвазивна процедура. Започне ли се веднъж антибиотик и то толкова директно, мисля се дестабилизира още повече микрофлората. После няма отърване от бактерии и се влиза в един омагьосан кръг. И всичко, защото стойностите ми на стрептококи (не помня точно)са леко завишени???  И аз попитах за повече информация. Колко наложително е такова нещо? Но няма как да коментираме това с доктора, няма как да обсъдим лечението... 😔
Апропо: и на мен ми казаха, че анализа показва "наличие на инфекция"
Има ли някое от вас момичета, което е с чисти показатели?

# 503
И аз ще трябва да правя промивки, имам гранични стойности за наличие на данни за локален възпалителен процес. Но не можах да разбера наложително ли е и защо се прави…

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 13:29 от Irata

# 504
  • София
И аз ще трябва да правя промивки, имам гранични стойности за наличие на данни за локален възпалителен процес. Но не можах да разбера наложително ли е и защо се прави…
И аз не знам доколко е добре да се нарушава средата в матката толкова агресивно,чувала съм,че някои лекари при данни за инфекция на ендометриума изписват три антибиотика с различни активни съставки и се пият по време на цикъл в рамките на три цикъла (почваш през първия ден на менструацията първия) ,втория при втория месечен цикъл и така ...

# 505
Момичета и последно на тази тема, тези от вас, които са правили промивки правихте ли после контролна биопсия, пихте ли някакъв пробиотик или нещо такова? Благодаря предварително и се извинявам за въпросите към вас, но общо взето първо трябва да запазя час за промивка и чак на място да получа отговори на въпросите си.

# 506
Момичета от 10 януари към екипа се пресъединява Доц .Русев.Официално го обявиха .

# 507
  • София
Момичета,трябва ли за Фертилити тест човек да е напълно здрав?
Чакам цикъл тия дни,обаче нещо някаква хрема с кашлица ме мъчи от два дни.

# 508
Според мен няма да има проблем за фертилити теста да го направите, но може утре да се обадите в Геника да питате или в първият работен ден.

# 509
Здравейте, има ли някой, който си следи бременността при д-р Ковачев по ЗК? Ако може да ми пише на ЛС. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт