Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 77 212
  • 897
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета. Някоя може ли да сподели мнение за д-р Чучумишев за фетална морфология? Едва ли ще успея да се вредя за час за доктор Сигридов. Благодаря

# 526
Благодаря, дано мине леко!

# 527
  • Тук и сега
Момичета, а знаете ли кога е добре да се проверят антителата след преболедуване и евентуално вземе сертификат!
За да се придържаме към темата, искат ли сертификат в мед. център Сигридов?.

# 528
Как става заспиването на час при Сигридов ?
Не съм бременна ...

# 529
  • София
По принцип съм чувала, че около 40 дни след заразяване се пускат изследвания за антитела.
Иначе за преглед в медицинския център не се иска сертификат.

Момичета, а знаете ли кога е добре да се проверят антителата след преболедуване и евентуално вземе сертификат!
За да се придържаме към темата, искат ли сертификат в мед. център Сигридов?.

# 530
Здравейте момичета, тези от Вас, които се следят само в клиниката при д-р Сигридов как се ориентирате когато наближи време за планиране на раждане - къде, как, при кой. Доктора насочва ли Ви с мнение за някой конкретен израждащ лекар или болница. Ако някоя е коментирала с него, всякакви насоки ще ми бъдат от полза.

# 531
Момичета, чудя се дали с моя случай изобщо съм за д-р Сигридов. Доколкото разбирам, той преглежда или момичета с много спонтанни аборти, или бременни. Аз не съм нито един от двата случая.
На 32 г. съм, имам 1 успешна бременност и 1 дете на 3г. и половина, и 1 неуспешна преди две години - наложи се аборт по мед причина в 22 г.с. след това започнахме опити отново и вече година и половина не се случва. Ходих при няколко специалиста и всички казват, че няма никакъв проблем. Лошото е, че не живея в София и че нз при какъв лекар вече да ходя. Моля за съвет.

# 532
Необходим е репродуктивен специалист. За да не се случва бременност толкова време, има причини. Тези причини е много малко вероятно да ги установят, а още по-малко да ги премахнат, с обикновен гинекологичен преглед и стандартни хормонални изследвания. На база на какво ви казват, че “няма проблем” - има ли овулация, как са нивата на хормоните ви, проходими ли са тръбите, как е лигавицата на матката, как са нещата при мъжа ви (правена ли е спермограма по Крюгер - такива с надеждни резултати могат да направят само репродуктивните клиники) и т.н. Потърсете си добра клиника/специалисти, които се занимават с това. Нямам особено добро мнение за водещите репродуктивни специалисти в София, но пак биха могли да са много по-полезни от стандартно АГ.

# 533
Здравейте, момичета! Имам една запушена и една прохпдима тръба, някои да има такъв или подобен случай?Правихте ли стимулация?

# 534
Необходим е репродуктивен специалист. За да не се случва бременност толкова време, има причини. Тези причини е много малко вероятно да ги установят, а още по-малко да ги премахнат, с обикновен гинекологичен преглед и стандартни хормонални изследвания. На база на какво ви казват, че “няма проблем” - има ли овулация, как са нивата на хормоните ви, проходими ли са тръбите, как е лигавицата на матката, как са нещата при мъжа ви (правена ли е спермограма по Крюгер - такива с надеждни резултати могат да направят само репродуктивните клиники) и т.н. Потърсете си добра клиника/специалисти, които се занимават с това. Нямам особено добро мнение за водещите репродуктивни специалисти в София, но пак биха могли да са много по-полезни от стандартно АГ.

Овулацуята е следене около 6 месеца, всеки месец имам овулация, Правени са изследвания в репродуктивна клиника във Варна - Проходими тръби, спермограма - тератозооспермия 3%, хормони -в норма, лигавицата също се удебелява около овулация. Две инсеминации - неуспешни. Затова се насочване вече към София.

# 535
  • София
Момичета, някой може ли да ми прати на лични телефона на доктор Ковачев? Трябва да се разбера с него за хистероскопия, но забравих да взема визитка от клиниката...

# 536

Овулацуята е следене около 6 месеца, всеки месец имам овулация, Правени са изследвания в репродуктивна клиника във Варна - Проходими тръби, спермограма - тератозооспермия 3%, хормони -в норма, лигавицата също се удебелява около овулация. Две инсеминации - неуспешни. Затова се насочване вече към София.
Пожелавам ви успех! Дано попаднете на правилния специалист. Инсеминациите не са особено успешен метод, успеваемостта не е много по-различна от тази на естествените опити.

# 537
Здравейте! Момичета имахте ли подготовка преди офис-хистероскопията и каква беше тя?

# 538
Здравейте, момичета. Може ли да споделите как протича прегледа при д-р Сигридов на необременени? Партньорът присъства ли на прегледа или за Ковида не се допуска партньора?

# 539
Здравейте, момичета. Може ли да споделите как протича прегледа при д-р Сигридов на необременени? Партньорът присъства ли на прегледа или за Ковида не се допуска партньора?
Партньора не се допуска. При мен специално чаках около два часа след часа,за който бях записана,но си струва чакането. Доста обяснява,зависи и от случая. Около 40 Мин бях вътре. Гледа с коремен ехограф. И след това ми даде папка с план,който ще следваме/ включва всички изследвания и процедури,които ще се правят/.

Общи условия

Активация на акаунт