Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 843
  • 897
  •   1
Отговори
# 645
Аз след промивката с антибиотик не съм имала никакви проблеми или оплаквания.
Иначе и на мен Ковачев ми каза, че при хистероскопия се вижда, ако има възпаление или нещо притеснително. За това, въпреки, че имах предписана хистероскопия и биопсия, направихме само хистероскопия. Каза, че няма нужда в моя случай от биопсия.

# 646
Момичета, имайте предвид, че като се качите на влакчето няма слизане. Мечтата за дете е нещо, което кара всички ни да сме готови на всичко, за да я постигнем и клиниките се възползват яко от това. Като човек висял 10 години по клиниките мога да ви дам съвет да питате за всяко нещо, което ви интересува и да изисквате повече внимание и към мъжете ви ,защото често отговорът се крие там, а лекарите неглижират състоянието на мъжа. По-лесно е да се насочи двойката към проблем в жената- процедурите са доста повечко там. При мен 10 години никой не откри нищо притеснително. Дори Сигридов ме изпрати с думите, че до 3 месеца ме чака при него бременна. Да, ама не!

# 647
Ох ами чудесно значи, на всеки се казва различно нещо. При мен дори втора биопсия искат да правят след двете промивки заради едните гъбички. После как да имам пълно доверие Sad
[/b]
Аз след промивката с антибиотик не съм имала никакви проблеми или оплаквания.
Иначе и на мен Ковачев ми каза, че при хистероскопия се вижда, ако има възпаление или нещо притеснително. За това, въпреки, че имах предписана хистероскопия и биопсия, направихме само хистероскопия. Каза, че няма нужда в моя случай от биопсия.

# 648
cplay въпросът е какво са видял и при прегледа и на база и на анамнеза и изследвания според мен. Нормално е да е различно при всеки, според мен ще е по-притеснително, ако всички са по един протокол Simple Smile

# 649
Здравейте! Др. Ковачев ми направи офис хистероскопия в петък и от вчера имам леко кървене. Той мисля, че спомена, че няма да има кървене и леко се чудя. Ще се свържа с него утре. Благодаря!

# 650
Здравейте! Др. Ковачев ми направи офис хистероскопия в петък и от вчера имам леко кървене. Той мисля, че спомена, че няма да има кървене и леко се чудя. Ще се свържа с него утре. Благодаря!
Здравей! Да те попитам как мина офис-хистероскопията имаше ли болки? Понеже ми предстои и се притеснявам?

# 651
Аз също имах леко розово зацапване след хистероскопията. Нормално е, важно е да не е силно кървене.

# 652
На мен също ми прави в петък имам леко кървене, но той каза, че е нормално първите 3 дни!

# 653
Разбира се, че не трябва да е еднакво при всички, но лошото е, че др Сигридов се запозна с всичко при мен на първия преглед и оттам нататък правя процедури при Ковачев, който дори не отвори да погледне биопсия ли ще правим или хистероскопия и ме пита, при което аз го помолих да погледне документа от Сигридов. Правят се неща на конвейр, което ме притесни. Просто не ми звучи логично при едни първо да искат биопсия, при други обратното. И пак казвам - за гъби да се правят промивки, повторни биопсии и т.н. И партньора нищо?... Освен ако наистина няма медицинско обяснение, че гъбите са в матката и с медикаменти не могат да се излекуват. За конкретни витамини и терапии изобщо не коментирам, там е ясно, че няма как да е еднакво.
[/b]
cplay въпросът е какво са видял и при прегледа и на база и на анамнеза и изследвания според мен. Нормално е да е различно при всеки, според мен ще е по-притеснително, ако всички са по един протокол Simple Smile

# 654
И аз имах кървене след хистероскопията. И то започна 3 дни след манипулацията, и не беше само зацапване. Отмина за няколко дни.

# 655
cplay така описано звучи притеснително. Вие с Д-р Ковачев за пръв път на самата процедура ли се видяхте? При мен беше много различно. Видяхме се, разгледа случая (не толкова подробно колкото Сигридов, но все пак основните неща), обясни ми всичко за процедурата и се уговорихме кога да я направим. Общо взето, както начертахме план със Сигридов, така имах и план с Ковачев. Междувременно се наложи повече от 1 хистероскопия (което аз предполагах още в началото, тъй като моите проблеми бяха много) и през цялото време следвахме конкретен план, винаги е бил на линия доктора и ми е отговарял на всички безумни въпроси. Това е моят опит с двамата...

# 656
  • София
Аз утре ще звъня за да се уговорим с доктор Ковачев за офис хистероскопия, като не съм била на преглед при него, а само при Сигридов и той ми каза "звъниш за да запазиш час за хистероскопия и казваш, че и аз ще присъствам там, затова да се съобразят и с моя график". Това, защото имам една перфорация на матка и съм много притеснена, затова сигурно и той ще е там, за да се  увери, че всичко върви по план.
Но въпросът ми към вас е, дали има изследвания които трябва да направя предварително? Знам, че се прави на първи чисти дни, но нищо повече. Имам срастване след прекъсване на бременност по мед причини и ще коригираме тях уж...нещо не ми вдъхва особена сериозност това сраствания да се оправят с офис хистероскопия, но дето се вика, хванали сме се на хорото...

# 657
Срасванията са сериозен проблем и аз поне не знам как по друг начин се оправят... Звучи добре, че и Сигридов ще присъства Simple Smile На мен ми искаха хепатит, спин, васерман (може да пропускам нещо, но не се притеснявате те ще ви ги кажат). Добре е да има и микробиология.

# 658
  • София
Срасванията са сериозен проблем и аз поне не знам как по друг начин се оправят... Звучи добре, че и Сигридов ще присъства Simple Smile На мен ми искаха хепатит, спин, васерман (може да пропускам нещо, но не се притеснявате те ще ви ги кажат). Добре е да има и микробиология.
благодаря за мнението. Да, срастванията с хистероскопия се оправят, но не знам офис хистероскопията, дали може да се справи наистина с такъв тип проблеми. Затова казах, че ми се струва несериозно, честно казано ако знаех, че Сигридов ще хареса и няма нервничи и после да прави лафове, бих си я направили директно в Турция в клиниката където ще правим инвитро, обаче ако съдя по  наблюденията си до момента от доктора, после жестоко ще съжалявам и пак ще ме накара да направя хистеро и при него...

# 659
Ами тя разликата е само в упойката реално. Аз се притеснявах, че ще съм без, но се оказа напразно. Даже беше ок, че виждах всичко и всичко ми се обясняваше. При мен махна доста срасвания Ковачев и между първата и последната хистероскопия можех сама да видя разликата и това, което е постигнал, а то си беше предизвикателство да оправи щетите при мен.

Общи условия

Активация на акаунт