Пъзели 32

• 28 778
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • София, България
Ти по-добре си признай колко имаш вкъщи, не в Любимите Simple Smile

Аз ненаредени нямам кой знае колко много, но наредените вече се трупат заплашително. Пак добре че всички летни пъзели ще оставя в Айтос, пък и продадох 4, в началото е много трудно психологически да започнеш да продаваш.

# 466
  • Варна
Трябва някой ден да си снимаме кутиите по къщята и да си ги покажем. Кой знае какви складове и складчета сме си организирали всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 467
  • София
Без мен Simple Smile Аз пазя само два за подаряване. И два, които никой не пожела да купи, та май ще ги подарявам скоро (първо тук, разбира се).

# 468
  • Варна
И аз ще имам за подаряване май Simple Smile

# 469
  • гр.София
Ето ги моите ненаредени:joy:

Луда работа Blush

# 470
  • Варна
Двата Фалкона ми лепнаха окото веднага. Ако в някой момент решиш да ги даваш, пу съм първа!

# 471
  • София, България
Двата Фалкона ми лепнаха окото веднага. Ако в някой момент решиш да ги даваш, пу съм първа!

Какво е това зрение, аз можах да видя само по-голямата картинка Joy

Аз се нареждам за "the potting shed" Еurographics Joy

И аз ще имам за подаряване като се прибера.

# 472
  • Варна
Аз гледам с два чифта очи, затова Simple Smile

П.П. Лещи нося.

# 473
Ето ги моите не наредени. Едната кутия е с 5 бр вътре и една с два. В лявата купчинка има 5 игри на децата, така че имам място за още 5:) А и един ме чака в Спиди:)

# 474
Аз съм в творческа пауза, а и имам само 4 ненаредени:)
Обаче съм впечатлена от последните снимки с купчинки😁

# 475
  • Варна
На това вече люто завидях! Няма да ви гледам повече в близките два часа! Отивам до Спиди да си взема моите два, малко да ме утешат Simple Smile

# 476
  • София, България
Ето ги моите не наредени. Едната кутия е с 5 бр вътре и една с два. В лявата купчинка има 5 игри на децата, така че имам място за още 5:) А и един ме чака в Спиди:)

Само да кажа, че този на Фалкон с магазина за играчки е много хубав. Прекрасен е!

# 477
Аз като се прибера вкъщи, ще гледам снимките на голям екран е ще цъкам с 😛.

# 478
  • София
Кой беше казал тук веднъж "очите ми станаха на понички"? Е...сега вече и моите!!! Grinning Само да си купим малко обзавеждане, и аз ще трупам, пък!

# 479
Мона Лиза, кой е този магазин на играчки на Фалкон? Да не би да имаше предвид Corner piece?

Общи условия

Активация на акаунт